2011. szeptember 14., szerda

144 fénypont



A Föld bolygó megvilágosodása
A Fény világítótornyai, emlékeztetők Otthonról sorozat

Üdvözlet Otthonról!
A 144 fénypont meggyújtásának kihívása 

Hosszú utat tettetek meg, hogy ma itt lehessetek. Keresztülutaztatok téren és időn, hogy lelketek ma pont ezen a helyen ülhessen ebben a biológiai buborékban. Feladatotok van. Tudjátok ezt, mióta megszülettetek, mégis igazából sosem voltatok tisztában azzal, hogy mi is ez a feladat. Elmondjuk, hogy olyasmit aktiváltatok, ami teljesen új utat nyitott a Földön, mivel a Szabad Akarat játszmája meghökkentő tempóban bővül. Kezd exponenciálissá válni, azaz nem egyről a kettőre, majd háromra, négyre bővül, hanem egyről a kettőre, majd a négyre, majd onnan nyolcra és az emberiség fejlődése olyan tempóban zajlik, ahogy még más játszmákban soha, sehol. Így ma a 144 fénypontról beszélünk majd és hogy mit jelent ez nemcsak globális és kozmikus szinten, hanem egyéni szinten is.

Nemrég újraaktiváltátok az atlantiszi erőkristályokat, ám az energia stagnál, amíg meg nem találja hasznosulásának útját. Ezért aztán arra buzdítjuk az Őrzőt, hogy különböző helyeken gyújtson 144 fénypontot ezen a bolygón, hogy ezzel energetizálja az új rácsot. Lehetséges a bolygó fénypontjainak összekapcsolása, ami fellobbantja majd a Szeretet Hálózatát és a gondolatformából áthozza a valóságba. Jelenleg a Szeretet Hálózatát eszközként használjátok, hogy energiát küldjetek rá vagy vonjatok el belőle. Mi azonban azt állítjuk, hogy még sokkal több célra használjátok majd a Szeretet Hálózatát. Eredetileg ez egy kommunikációs rács volt, ami a földlakók szíveinek összekapcsolását szolgálta. Az egymástól való elkülönültség tettetésének játszmájában ez a rács indíthatja el az egységben élés folyamatát és az emberiség korai időszakában bekövetkezettek miatt elkülönülteket pedig újra összekapcsolhatja. Milyen lenne, ha életedben minden lépést az egységgel való teljes kapcsolatban tehetnél meg, és ez az egység lényed részévé válna? Ez áll előttetek és ez fog történni, mikor fellobbantjátok a 144 fénypontot és valóssá teszitek a Szeretet Hálózatát.

A Fény felajánlása

Fényt gyújtani nagyon egyszerű, bár az emberek imádják komplikálni a dolgokat. A rács aktiválásának egyik módja, ha elutaztok 144 különböző helyre és szándékotok segítségével energiátokból létrehoztok egy örvényt, ami portállá alakul, amiből fénypont válhat, ha törődtök vele és gondozzátok. Ez a fénypont pedig visszatükröződik és ott lesz mindazok szívében, akik törődtek vele és gondozták. Mi arra buzdítjuk az Őrzőt és az Őrző Őrzőjét, hogy pontosan ezt tegyék, mivel a munkájukkal járó utazásaik során eredményesen meggyújthatnak 144 fénypontot a Föld különböző területein. Miután pedig ők távoznak, a portálra gondot viselhetnek a helyi fénymunkások, akik a fény visszatükrözőivé válnak. Ez a feladat azonban nem korlátozódik arra a kihívásra, amit az Őrző számára ajánlottunk. Mindannyiótokat arra buzdítjuk, hogy cselekedjetek hasonlóan és gyújtsatok fénypontokat saját köreitekben. Felvállalhatjátok ugyanezt a kihívást, és meggyújthattok egy fénypontot, bármerre is járjatok. Az új pont lehet egy másik országban, egy másik városban vagy egy másik csoportban, mert a tényleges helyszín nem számít igazán. Miután először gyújtják meg, a fénypontot minden esetben a helyi embereknek kell gondoznia és gyarapítania. Mindenki, aki a fénnyel foglalatoskodik tulajdonképpen 144 fénypontot gyújt saját lényén belül és onnan sugározza ezt a fényt onnantól kezdve. Ez a globális feladat egyben egyéni feladat is, mivel szívről szívre kell, hogy szálljon. Bár ez a munka jelentős, az egész világra kiterjedő és kozmikus hatással bír, ugyanakkor nagyon személyes és bensőséges küldetés, amire a fénymunkások vállalkozhatnak. Fénymunkásként fejlődésetek következő lépcsője a fény tudatos közvetítőjévé válás. Ez nem olyasmi, amivel egyetlen ülés alatt végezhettek. Ez nem rövid idő alatt elvégezhető feladat, ami egy-két évig tart. Sőt, azt eláruljuk, hogy ez a munka interdimenzionális következményekkel jár. Nem csak a bolygótokat átszövő összes tér és idő dimenziójára lesz hatással, hanem túlnyúlik majd a metafizikai közösségen és hatást fejt ki vallásaitokra, vállalataitokra, kormányaitokra és mindenféle egyéb szervezeteitekre. A 144 fénypont fénye az összes valóság összes dimenziójába elér majd.

A fénymunka mikro- és makrokozmosza

A fénypontok felgyújtásának számtalan módja létezhet. Az új Fénymunkának létezik mikrokozmosza és makrokozmosza is. Felvillantottuk annak látomását, hogy különböző helyekre utazzatok, hogy ott egy egységes cél érdekében gyűjtsétek össze a szíveket. Akadnak azonban olyan dolgok is, amiket személyes szinten, kicsiben véghezvive ugyanazt a célt szolgáljátok. Fontos, hogy emlékezetetekbe véssétek: a tüzet gondozó egyének nélkül a fény kialszik.


Például adódhat egy alkalom, mikor egy bajban lévő jóbarát arra kér, hogy hallgasd meg. Talán gondok vannak a házasságával, ezért leül veled, hogy beszélgessetek, és tanácsot kér tőled. Valami igazán különlegeset teremtesz, mikor saját hatalmával ruházod fel ezt a személyt. Ekkor ő dönthet úgy, hogy továbbadja, amit tőled kapott azoknak, akikkel kapcsolatban áll. Ez egy fénypont, ami a te energiáddal bír és halad előre. 144 ilyen helyzet meggyújtja saját mátrixod. Vállald a felelősséget egyéni szinten, lépj a szenvedélyed felé, tedd meg azokat a dolgokat, amikért jöttél, és amik a legnagyobb örömöt okozzák neked, mert ezek gyújtják meg a 144 fénypontot. Ettől a naptól kezdve haladj a fény tudatos szállítójává válásának útján és figyeld, amint a csoda beköszön életedbe.



Nem titok, hogy Atlantisz energiáit az általatok Bermuda Háromszögnek nevezett terület alatt eltemetett kristályok tárolják. Jelenleg úgy tűnik, hogy még 20-25 év, mire a tényleges, fizikai kristályokat felfedezitek. Igazából nem is fontos, hogy megtaláljátok-e őket. Az a fontos, hogy hasznosítani tudjátok a kristályokból származó energiát. Ezeknek a kristályoknak a felhasználatlan energiái okozták ebben a körzetben a heves kisüléseket, hurrikánok formájában. Ennek az energiának az általatok történő hasznosítása csillapítja majd ezeknek a kisüléseknek a szükségességét, és az elkövetkezendő időszakban ezek a jelenségek visszatérnek a korábbi normális szintre.

A Kristály energia visszatér a Föld bolygóra. Készen álltok-e vagy sem, elég magas rezgésszintet értetek el ahhoz, hogy újra feltárjátok a kristályenergia titkait. Ez ugyanaz az energia, amit Lemúria és Atlantisz napjaiban napi szinten használtatok. A kristályok most maguktól aktiválódnak, mivel mikor annak idején elrejtették őket, beállítottak egy automatikusan működésbe lépő kioldó mechanizmust, ami aktiválja a kristályokat, amikor az emberiség elér egy kellően magas rezgésszintet. Most nem maradt más hátra, mint hogy használjátok ezt az energiát és ez a célja a 144 fénypont aktiválásának.

Egy fénypont születése másokat aktivál. Ha gondoskodnak a fénypontokról, és fényük nem huny ki, az ösvényt nyit a kristályenergia számára, amerre haladhat. Egyik követi a másikat és hamarosan exponenciális módon terjed majd mindenfelé a bolygón. Akkor pedig az élet meglehetősen izgalmassá válik. Ez vár most rátok. Visszatértek Lemúria és Atlantisz napjaiba. Állandó kapcsolatban álltok majd a Szeretet Hálózatával, és ennek folyton tudatában lesztek.


A fejlődés közhellyé válik

Még nem is történt olyan régen, hogy sokan közületek felfedezték az ESP szót, azaz a parapszichológiai/érzékeken túli érzékelést. Anomália volt és elsőre rendkívül szokatlan. Valami más. Új szó volt, ami rezgésszint-változás folyamatának vezetői között hamar felkapott, divatos kifejezéssé vált. Hát nem érdekes, hogy ez a szó már nem létezik a nyelvetekben? Ha csak beszélni kezdtek ez ESP-ről, az máris visszarepít benneteket a 70-es évekbe. Régi szó ez. Mi történt az adománnyal, amit parapszichológiai érzékelésnek neveztetek? A részetekké vált. Integráltátok és mindenki számára közhellyé vált. Kezditek megteremteni a teret életetekben mindennapi használatára. Ezért aztán nincs szükségetek többé szavakra, amikkel körülírhatjátok, mint valami tőletek elkülönült dolgot. A részetekké vált. Ez történik a Szeretet Hálózatának fogalmával is. Ez volt Tyberonn álma a kezdet kezdetén, mikor azt kutatta hogyan juttathatná a szívenergiát az atlantiszi kristály erőrácsokra. Ez része volt a szívenergia Földre való visszajuttatásának.

Sokan közületek nem hiszik el, hogy ők maguk is gyógyítók vagy tanítók. Talán azt gondoljátok, csak tévedésből kerültetek ide, vagy úgy érzitek, hogy tudjátok mi a dolgotok, de nem azt teszitek. Körülbelül 92,3 százalékotok a Földön így van ezzel. Lépjetek túl ezen! Dolgotok van és sokkal nagyobb szükségünk van rátok, mint korábban bármikor. Ideje, hogy abbahagyjátok a gondolkodást és kezdjetek érezni! Induljatok a szívetek irányába és aktiváljátok a saját életeteket!

A kritikus tömeg és fényvillanás

Van egy üzenet, ti pedig tisztán és érthetően halljátok. Most új módon hallgatjátok, mert saját felsőbb énetekkel való kapcsolatotok napról napra erősebbé válik. Mindannyian bírtok egy csodálatos ajándékkal, amit mások számára továbbadhattok. Találjátok meg a módjait, hogyan juttathatjátok el ezt az ajándékot másoknak, és ezzel megkezditek a 144 fénypont meggyújtását. A fénypont kigyulladásakor azt történik, hogy marad egy energetikai struktúra. Ha ezt támogatjátok, tápláljátok, akkor növekedni fog. Ha nem tápláljátok, nem törődtök vele, akkor a fény elhalványul, majd tovatűnik. Válasszátok a fény meggyújtását vagy a fényről való gondoskodást! A fényt gyújtotok és kialszik, ne hagyjátok, hogy ez elbátortalanítson benneteket, mert ez a folyamat természetes része. Nem olyasmi ez, amitől tartanotok kell, semmit nem tesztek rosszul. A ti dolgotok annyi, hogy meggyújtsátok a fénypontot, és ha ennek a pontnak meg kell maradnia, akkor majd gondoskodnak róla mások. Gyújtsátok meg és engedjétek el szeretetben. Azért, ami azután történik, ne vállaljatok felelősséget. Ti vagytok a fény előfutárai. Ti vagytok a fellobbantók, és ti jelölitek ki a 144 fénypontot. Ha egy meghatározott helyen égő fény táplálása utáni hívást követitek, munkátok csak most kezdődik. Sokan közületek már átestek a kiképzésen, mint az örvények és portálok őrzői. Mikor ösztönösen vonzani kezd benneteket valami a Föld egy bizonyos területe felé, ami különös jelentéssel bír számotokra, lehetőségetek nyílik a Fény tüzeinek táplálására. Kövessétek ezt az irányt, mert fontos része a folyamatnak. Azok közületek, akik a Föld különböző területein az energia őrzői fontosabbá válnak, mint korábban bármikor. Ennek a folyamatnak a szívét a fénymunkások kis csoportjai alkotják, akik azért gyűlnek össze, hogy őrizzék és megerősítsék az energiát.


Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy jóval több, mint 144 fénypont létezik a Földön. Mikor egy kigyúl, talán megmarad, erősebbé válik, vagy talán kialszik. Igazából mostanában a Földön a legtöbb kialszik majd, de ez nem számít. A cél az, hogy legyen 144 fénypont, ami egy adott pillanatban fényesen ragyog. Ez a pillanat akkor jön el, mikor összegyűlik egy varázslatos, kritikus tömeg. Nagyon hasonlóan az általatok századik majom teóriának nevezett elmélethez, abban a pillanatban a fény összes pontja felgyullad mindenütt és ez a hatalmas, a kezdetektől soha sem látott méretű fényvillanás tartósan megváltoztatja a Minden Létező irányát. Ez a Szeretet Hálózatának megtestesülése.


Jelenleg a Szeretet Hálózata nem több Isten egy gondolatánál. Ti vagytok Isten. Ti vagytok a teremtők és minden a gondolkodásotokon, a saját gondolataitokon és elképzeléseiteken keresztül lendül mozgásba. Mikor Istennek gondolata támad, az olyan mintha küldenének egy vázlatot, tervezetet az univerzális energia számára, hogy hozza létre. Ilyen a Szeretet Hálózata is. Gondolataitok és használatotok által teremtődött, de mindössze egy kollektív gondolat, így exponenciális erő áll mögötte. Mikor eszközként használjátok saját magatok számára, erősebbé válik. Nos, mi lenne, ha ez az eszköz nem külső eszköz lenne, hanem bensőtök részévé válna? Ez következik most. Mikor felgyújtjátok a 144 fénypontot, tartósan hozzácsatlakoztok a Szeretet Hálózatához és az formát ölt a valóságotokban.

Említettük már, hogy a Szeretet Hálózata először kommunikációs rácsként funkcionált. A korai időkben kezdődött, mikor a falvak lakói hírvivőket küldtek más falvakba, hogy üzeneteket vigyenek és hozzanak. Az általuk létrehozott ösvények egy mátrixot alkottak a Földön. Néhány korszakkal később ez odáig fejlődött, hogy az üzeneteket már lóháton továbbították, és az általuk bejárt utak egy még nagyobb kommunikációs rácsot hoztak létre. Nem sokkal később megjelentek a vezetékek és ezek az utak távíróvonalakká váltak. A rács ekkor öltötte fel első fizikai formáját. Persze ez is tovább nőtt és az általatok telefonvonalakként ismert, egész bolygót behálózó ráccsá fejlődött. Nem egyenletesen oszlanak el, elsősorban a sűrűn lakott területeken jellemzőek. Aztán a telefonvonalakból kifejlődött az internet és kezdte bolygószerte összekapcsolni a szíveket. A következő lépés ennek a rácsnak egy kommunikációs fényráccsá változtatása. Amikor pedig hozzászoktatok már a fényrácshoz, mindannyian integráljátok magatokba és többé nem lesz szükség rajtatok kívülálló, fizikai rácsra. A rács következő megtestesülései sokkal egyenletesebben oszlanak majd el a bolygón és nem csak a köztetek lévő kommunikációt segítik majd, hanem bevonják ebbe majd a Gaia-val folytatott kapcsolatotokat is, és eggyé kovácsol benneteket. Ez a folyamat már elkezdődött. Eljön majd az idő, mikor a fényrácsra sem lesz már szükségetek, mert a lényetek részévé válik.


A fényrács ajándékai

Felkészítéseteket erre a folyamatra a Szeretet Hálózatának kísérletével kezdtük, ebben kezdtétek megfogalmazni és így megteremteni a rács következő megtestesüléseit. A 144 fénypont a következő lépés ennek a szívrácsnak az aktiválásában. Hamarosan pedig megtapasztaljátok a 144 fénypont ajándékait. Képzeljétek el, hogy egy gondolat kiötlése pillanatában automatikusan elérne mindenkihez a Földön. Képzeld el, hogy egy érzelem érzése mindenki számára elérhetővé válna. Létezik egy olyan fajta kollektív tudatosság, ami korábban még nem volt része az emberi tapasztalatnak. Ez Isten közös szívének tudatossága. Kérünk, értsétek meg, hogy ezekkel az ajándékokkal nem veszítitek el egyéniségeteket. Sokkal inkább arról van szó, hogy rájöttök, hogy valódi énetek egyedi szépségét sokkal jobban értékelik, és feltétel nélkül becsülik. A közösség tudatosságának növekedésével az egó iránti szükséglet és az elkülönültség alábbhagy. Ez az út áll ma előttetek, mivel inkább az integráció érdekében hozott döntéseitek, mint az elkülönülés határozza meg, hogy ezek a fénypontok milyen gyorsan lépnek működésbe.


Az erő megszerzése illetve átadása mindenki számára automatikusan hozzáférhető ezen a rácson. Ezek a kapcsolataitok és lehetőségeitek. Lehetőségeket említünk, mert emberi tapasztalásotok során továbbra is megtartjátok a szabad akaratot. Semmit sem varrnak a nyakatokba, egyszerűen azonnali, hozzáférhető kommunikációs erőforrásról van szó. Az internet már elkezdett felkészíteni benneteket erre a fajta információ hozzáférhetőségre, de jelenleg az internet még mindig nem képes érzelmeket közvetíteni. Az egyetlen szív emberi elméihez és szíveihez való hozzáférés megváltoztatja az emberi kalandot, viszonylag rövid idő alatt. Ez a fajta egység ugyanaz a kapcsolat, amit akkor tapasztaltok, mikor hazatértek, az általatok mennyországnak nevezett helyre. Egyszerűen úgy fejlődtök, hogy a Földön is használhassátok. Ez születési előjogotok és egyszerűen visszatértek hozzá. Elkötelezettségetek a földi mennyország megteremtésére nyitja meg ezt az ajtót most. Mindvégig veletek volt, ám ahhoz, hogy játszhassátok a Játszmát és felölthessétek a fátylat, szükségszerű volt, hogy elfeledkezzetek erről a kapcsolatról. Szükséges volt, hogy falakba ütközzetek, hogy ne emlékezzetek arra, kik is vagytok valójában, hogy képzeletbeli utatokat keressétek. Ó, biztosak vagytok benne, hogy van egy utatok, csak éppen nem tudjátok hol! Még amikor éppen rajta jártok, akkor is kételkedtek benne.

Ha könnyű lenne, mindenki ember lenne!

Embernek lenni olyan csodálatos lelki játék! Szeretjük az emberi kalandot, és bár mi sosem voltunk emberek, a legnagyobb szeretettel figyelünk benneteket. Elárulhatjuk, hogy nem könnyű embernek lenni, mert ha az volna, akkor mindenki ember volna. Valójában a legmagasabb rezgést igényli - minden bolygókon zajló játékok közül a legnehezebb Játszmába belépni. Ti pedig beleegyeztetek ebbe a Játszmába, és nem csak abba, hogy szabad akarattal játsszátok, hanem beleegyeztetek a fátyolba is, ami annyira hatékonyan működik, hogy tényleg tökéletesen szabad akarattal játszhattok. A fátyol pedig egyetértéseteknek megfelelően felemelkedik. A fátyol azért emelkedik fel, mert többé nincs szükségetek arra, hogy ennyire teljes legyen. Ahogy emelkedik, lesznek emberek, akik azt mondják: „Kövessetek, mert látom a jövőt!” Hatalmatok elnyerésének második hullámában mind bírtok ezekkel a képességekkel. Készen álltok egy ekkora paradigmaváltásra? Készen álltok a vezetők követéséről szóló játszma elengedésére, hogy önmagatok követésének játszmájába kezdjetek? Ti vagytok a Föld egyetlen szíve és a kozmoszban most minden szem rátok szegeződik, amint bátran megteszitek ezt a lépést.

Atlantisz szívei

Ma mozgásba lendítettétek Atlantisz energiáit. Mikor elhagytátok Atlantiszt, elrejtettétek önmagatok elől a kristályenergiákat. Nem csupán az volt fontos, hogy a kristályokat eltemessétek úgy, hogy véletlenül ne lehessen rájuk találni, hanem lelkekként részt vettetek egy találkozón, ahol eldöntöttétek, hogy a Játszma további időtartamára elrejtitek magatok elől ezt az energiát. A Játszma eredetileg kiszabott befejezésén azonban már túl vagytok és az egyezség többé nem köt benneteket. Továbbá azt is eláruljuk, hogy mostani kollektív vibrációtok máris meghaladta a Lemúria és Atlantisz napjaiban elért szintet. Kezditek félrehúzni a fátylat és kezdtek élni igazi hatalmatokkal, mialatt a biológia fizikai buborékában maradtok. Ilyen ezelőtt még sohasem történt, sehol az univerzumban. Az egész kozmosz a Földet figyeli most, az általatok ma meghozott döntések miatt. Alig várjuk, hogy láthassuk innen, hogy merre mentek tovább.


Kedveseink, lépjetek előre! Legyetek tudatában, hogy minden képzeleteteket felülmúlóan tisztelünk benneteket. Legyetek tudatában, hogy jobban becsülünk, támogatunk és szeretünk benneteket, mint hinnétek. Ti vagytok a mennyország legnagyobb reménysége, akik embernek tettetik magukat és mi olyan büszkék vagyunk rátok! Mi akkor is őrizzük ragyogásotok, mikor ti elveszettnek érzitek magatokat. Ha befogadjátok ezt az érzést és hagyjátok nőni, melegséget gyújt a mellkasotokban. Melegséget gyújt a lelketekben. Ez a kezdete a fénypontnak, amit ma ti gyújtotok meg, mert ti egyek lesztek a 144 közül. Ti lesztek azok, akik szembenéznek a kihívással, és igazi változást hoznak erre a bolygóra. Kigyúl majd az a 144 pont és ezt a változást minden lény nyomon követi majd mindenütt.


Ti vagytok a Játékasztal mesterei. Biztassátok magatokat, kedveseink! Elképzelésetek sincs róla, hogyan lát benneteket a kozmosz többi része. Tudjatok róla, hogy a legnagyobb hősökként köszöntünk majd benneteket Itthon. Vállaljátok a kihívást! Találjátok meg a módját egy fénypont meggyújtásának és összpontosítsátok energiáitokat arra a pontra! Vállaljátok a 144 fénypont meggyújtásának és táplálásának kihívását létezésetek egészére!


Három egyszerű emlékeztetővel fejezzük be. Bánjatok egymással a legnagyobb tisztelettel, mert hősök vagytok. Kényeztessétek egymást minden adandó alkalommal, mert Isten szemébe néztek. Ne feledjétek, hogy ez egy csodálatos Játék. . . és játsszatok együtt jót!


a Csoport

Copyright 2005. Steve Rother. Szeretnénk, ha ez az információ szabadon forogna mindenfelé, ingyenesen terjeszthető részben ill. egészben, feltéve, hogy ezt a figyelmeztetést tartalmazza. Ez az anyag azzal a feltétellel használható fel, hogy minden jog, beleértve a fordított anyagok szerzői jogát is az eredeti szerző jogtulajdonos birtokában marad. Bővebb információ található a Csoportról a http://www.Lightworker.com-on.

Köszönjük, hogy terjeszted a Fényt!
(Fordította: Mácz Annamária)






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése