2011. szeptember 9., péntek

Napi maja mantra - a varázskód



Minden naphoz tartozik egy mantra, amit a kaland varázskódjának is nevezünk. A varázskód elverselésével (kétszer hangosan felolvassuk) mélyebbre merülhetünk az idő óceánjában. A mantrákat ne próbáljuk analitikus elmével megérteni, mert az összezavar bennünket. A szavak vibráló rezonanciájára kell hagyatkoznunk. Minden egyes szót matematikai alapon választottak ki, a galaktikus ciklus 260 kin-je mindegyikének valós természetével és helyzetével összhangban. A logikai felfogáson túlmutatnak, nem érdemes értelmezni őket. A varázskódok, soronként olvasva a négy-dimenziós elme megközelítésének eszközei. (José Argüelles)


Szakrális Erő visszatérésének ciklusa (7x144 nap) – a Szellem és az anyag egyesülése



7. „Csatornázd az Erőt” - 2013. március 4. – 2013. július 25.

A nagy ciklus utolsó 144 napja ez. Ekkor már építjük a Föld és önmagunk kockáját, miközben épül és stabilizálódik bolygónk körül a Nooszféra. Ezért van szükség arra, hogy képesek legyünk tisztán lehívni az Erőt, mert ezzel nemcsak önmagunknak, hanem a bolygónak is segítjük a Felemelkedését, és az Új Energiában való átlényegülését.


Egy kis segítség, hogy megértsük, miként kapcsolódnak egymáshoz a napi kin pecsétek:

A sárkány ad életet a dolgoknak és a tápláléknak; a szél mozgatja azokat és kommunikálja spirituális érzéseiket; az éjszaka hagyja, hogy az érzelem a pszichébe hatoljon az álmokon és az univerzum bőségén keresztül, ahhoz, hogy a mag kiteljesítse az anyagot a kivirágzásban; majd a kígyó életerőt ad a túléléshez valamint a halál elengedéséhez és a világáthidaló más dimenziókkal történő kapcsolatfelvételéhez, hogy megértsük a gyógyítás misszióját, amit majd a kéz beteljesít; a csillag az élet minden részét megszépíti a hold tisztító érzelmeinek a sodrásában, hogy ezután a kutya szeretetét és hűségét megtapasztalva élvezzük az élet varázslatát, mint a majom és kinyilvánítsuk az ember szabad akaratát, hogy számot vessünk a dolgokkal és felkutassuk a teret, mint az égenjáró és átalakítsuk az időérzéket, mint a mágus, hogy ez által meglássunk minden teremtést a sas szemével, és merjünk rákérdezni mindenre félelem nélkül akár egy harcos, majd szinkronban navigáljuk a föld evolúcióját, amihez a világosságot a tükör refleksziói adják, ami által a vihar átalakulást provokál, hogy a nap megvilágítson és megmutasson mindent maga alatt.





Június 28. 

Kin 136

Sárga Ritmikus Harcos 
MAG Nap


A Harcos MAG energiái ma összhangba hozhatják személyiségünk és Lelkünk esszenciáit.

Bár a nap cselekvésre késztethet minket, mégis érdemes egy kicsit megállni, hogy önmagunkon belül harmóniára találjunk.
A ritmikus tónus egyfajta kettősséget is hordoz, ami ma a személyiség és a Lélek egymásnak feszüléséből fakadhat. A kétféle vágyak, célok most döntésre sarkallnak minket.

A Harcos ebben segít: bátorsággal és kitartással tölt fel minket, hogy legyen elég erőnk vágyaink és Lelkünk céljai felé haladni. Hangoljuk össze Esszenciánk akaratát egónk céljaival, így megteremthetjük a belső összhangot, létrehozhatjuk a Merkabat.

Ebből a belső összhangból pedig megszülethet egy biztos, stabil belső alap, amely cselekvésünk és a világban való megnyilvánulásunkhoz adhat erős gyökereket. 

Ilyen biztos talaj nélkül elveszíthetjük önmagunkat a világban, összezavarhatnak minket a külső hatások, a környezetünkben lévő erősebb akaratú személyek.

Jelöljük ki céljainkat, és használjuk a belső egység adta erőt, hogy Harcosként valósíthassuk meg álmainkat. - Domokos Erzsébet

Mantra:
Szervezek, hogy kérdezzek
Kiegyenlítve a bátorságot
Lepecsételem az intelligencia kimenetét
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon


Június 21. Kin 129

Vörös Kristályos Hold
MAG Nap













"A mai napon olyan dolgokra is sokkal érzékenyebben reagálunk, melyekre egyébként szinte egyáltalán nem szoktunk. Ezért környezetünk nem nagyon érti, hogy mi is probléma. Kivételesen nem feltétlenül az a megoldás, ha elmondjuk, hogy mi bánt. Inkább csak jelezzük, hogy kis időre van szükségünk, és ha tehetjük, akkor vonuljunk kicsit félre. Erre azért van szükség, mert igen gyorsan rájöhetünk, hogy tulajdonképpen mi magunk sem értjük ezt a furcsa érzékenységet…hát akkor, hogy is önthetnénk szavakba…" - Keresztesi Mária

"Hamarosan elérkezünk a Tükör hullám végéhez, de még előtte a mai Hold MAG energiákkal még egyszer visszanézünk a megtapasztaltakra, hogy megláthassuk a tanulságot és a kapott felismeréseket.

Ma kapu nyílik belső mélységeinkre. Induljunk el önmagunkba, és lássuk meg, hogy a kapott új nézőpontok milyen új értékeket világítanak meg bennünk. Hatoljunk mély rétegeinkbe, hogy megláthassuk azokat a régi emlékeket, mintákat, amelyek az egyetemes igazságtól való elszakadásunk illúzióját táplálják.

Ezek felfedezésében segít a Hold ereje és a hullámmal kapott felismerések. Vizsgáljuk meg önmagunkat ezek tükrében. Keressük meg azokat a negatív és korlátozó hiedelmeket, amelyek visszatartanak minket a teljesség megtapasztalásától. Lássuk meg, hogy milyen régi sérülések irányítják ezeket a háttérből, és generálják életünkben a kapott tükröket. Ezek azért jelenhettek meg, mert valamit szerettek volna megmutatni.

A Hold ereje pedig segít ezeket megvilágítani, és átalakítani önmagunkban. Ezzel megnyitjuk magunkat az önelfogadás előtt, és belépünk egy teljesebb világba azáltal, hogy felszámoljuk az illúzióinkat." - Domokos Erzsébet





Mantra:
Szentelek, hogy megtisztítsak
Egyetemessé téve az áramlást
Lepecsételem az egyetemes víz feldolgozását
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem a végtelenség ereje vezet utamon




Napi maja mantra a Facebook oldalon itt.






Június 18.
Kin 126
Fehér Szoláris Világáthidaló
MAG Nap












"Ma egy meglehetősen nehéz napnak nézünk elébe akkor, ha mindent a megszokott módon intézünk, ha ragaszkodunk régi, már-már megkövesedett mintáinkhoz. Itt az ideje, hogy felismerjük mennyire gátolnak bennünket abban, hogy tovább lépjünk, fejlődjünk! Szembenézni a megszokással pedig nehéz…sajnos. Ezért ne gondoljuk, hogy könnyedén, egyszerűen túlléphetünk rajtuk! Épp ezért használjuk ki a ma jelenlévő energetikát, hiszen most ebben nagy segítséget kapunk…és mindez főként a tiszta szándékunkon múlik!" - Keresztesi Mária


"Ma a Világáthidaló MAG energiáival folytatódik a Tükör hullám. Lehetőséget kapunk az elengedésre, a lezárásra, nemcsak a CIMI jegy által, hanem a Szoláris tónus dinamikáival is.

Megtapasztaltunk különböző eseményeket az elmúlt napok során, amelyek minden bizonnyal felbolygatták belső világunkat. Olyan személyekkel, eseményekkel találkozhattunk, amelyek más igazságokat kívántak megmutatni számunkra, és amelyekkel valószínűleg tavaly nyár óta szembesülünk.

A Világáthidaló az elengedés jegye, az irányítás és akarat eleresztését tanítja. Ahhoz, hogy életünkben megnyilvánulhassanak vágyaink, mindent meg kell tennünk, majd utána elengedni mindezt. Így adunk teret a Mindenségnek, hogy hozzátegye mindazt, amit mi már nem tudtunk volna.

A tükröződésekben, a hozzánk megérkezett visszajelzésekben olyan részeinket láthattuk meg, amelyek fejlődésünk következő lépcsőfokához vezetnek minket. Lehet, hogy valamiért eddig elhanyagoltuk ezen részeinket, de azzal, hogy most figyelmünk fókuszába kerültek, egyértelműsítették, hogy ideje integrálnunk őket a továbblépéshez. Az elengedés energiája nem egyenlő a feladással vagy a törekvések és célok teljes kitörlésével. Azt jelenti, hogy mi magunk minden tőlünk telhetőt megteszünk céljainkért, de tudjuk, hogy ez csak mindennek a 40%-a lehet. 40% mindezek mellé az Univerzum szervezése, és végül a karma, vagyis a tettek törvénye hozzáadja a maradék 20%-ot.

Vagyis tudatosítsuk, hogy életünket mindösszesen 40%-ban vagyunk képesek mi létrehozni. A többit olyan magasabb erők és törvények alkotják, amelyekhez nekünk, embereknek nincs hozzáférésünk. Tehát, ha valami nem úgy és akkor valósul meg életünkben, amikor mi azt elvártuk, akkor tudatosítsuk, hogy vagy nem tettük bele a magunk teljes 40 százalékát, vagy a maradék 60 százalék nem teszi lehetővé, hogy megérkezzen mindaz az életünkbe.

Ha odafigyelünk a mindennapjainkban, akkor megláthatjuk, hogy bár az energiák zavarosak a világban, mégis mindaz, amire valóban szükségünk van, rövid időn belül belép életünkbe. Így, ha valamit nem tapasztaltunk még meg, annak lehet, hogy nem jött el az ideje, vagy nem abban a formában, ahogy azt mi elvártuk.

Ezen helyzetek feloldásához használjuk a Világáthidaló energiáit, mert segíthet nekünk az elfogadásban és az elengedésben. Intsünk búcsút azon részeinknek, gondolatainknak és érzelmeinknek, amelyekkel szembesített a Tükör, hogy megláthassuk a valóságot az elszakadás illúziója mögött." - Domokos Erzsébet


Mantra:
Lüktetek a kiegyenlítsek
Megvalósítva az alkalmat
Lepecsételem a halál tárházát
A szándék szoláris tónusával
Engem a szellem ereje vezet utamon










Június 6. Kin 114
Fehér Planetáris Varázsló
Galaktikus Aktiváló Portálnap






A Varázsló a Kígyóval összefonódva Galaktikus kaput nyit nekünk saját hatalmunk és erőnk felfedezésére.

A hullám az életerőnket akadályozó blokkok feloldásáról, testünk tudatosságáról, és erőnk felébresztéséről szól. A Varázsló pedig ezzel az erővel járó hatalom felelősségére hívja fel a figyelmet.

Minden, amit tudunk, legyen az akár egy fizikai cselekvés, informális tudás, vagy érzelmi készség, felelősséget követel tőlünk. Egyrészt azért, mert hiába van birtokunkban bármilyen tudás, ha nem használjuk egy magasabb cél érdekében, csak rejtett készség marad. Azonban az, hogy mit jelent számunkra a magasabb rendű cél, nagy odafigyelést, és még több tudást kíván.

Életerőnk megfelelő és felemelő használatához tudnunk kell, milyen szintről jönnek céljaink, amelyekért cselekszünk. Erőnket nem érdemes személyiségünk céljaiért alkalmazni, mert ezáltal csak egy öncélú, alacsony rendű tevékenységet, és rövid távú sikert biztosítunk önmagunknak.

A magasabb cél az Isteni Akarattal, és Esszenciánkkal való összekapcsolódás során lelhető fel. Ehhez pedig befelé fordulás, önmagunkra való odafigyelés és fókuszáltság szükséges. Nem elég valamit megtanulnunk, mert akkor csak az információ lesz birtokunkban. Mindabban, amit elsajátítunk, el kell mélyülni, át kell folyatni önmagunkon, hogy minden sejtünk részesüljön az új tudásból. Így nemcsak elménket töltjük meg, hanem a tudás sejtszinten részünkké válik, így mi magunk változunk annak hiteles képviselőjévé.

Ha valóban energiát fordítunk erre az elmélyülésre és átalakulásra, akkor megismerjük az elsajátított tudás esszenciáját, magasabb szellemiségét, melyet ezután már csak ennek tükrében akarunk majd használni. Csak így tudjuk tisztán, a magasabb célokat követve használni erőnket és a tudás által szerzett hatalmunkat. Enélkül csak személyiségünk és egónk igényeit szolgáljuk ki.

Teremtsünk ma lehetőséget önmagunk számára az elmélyülésre, és életerőnk szellemiséggel és mélységgel való átitatására, hogy összekapcsolódva Lelkünkkel tisztán fejezhessük ki a bennünk lévő képességeket. - Domokos Erzsébet


Mantra:
Tökéletesítek, hogy varázsoljak,
Előállítva a fogékonyságot.
Lepecsételem az időtlenség kimenetét,
A megnyilvánulás planetáris tónusával.
Engem a szellem ereje vezet utamon.
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál vagyok … Lépj be




------------------------------------------------------------------------------------------------------------







 

Május 30.Csütrötök



Kin 107

Kék Elektromos Kéz



Galaktikus Aktiváló Portálnap










Aktiválok a tudás érdekében
Megkötve a gyógyítást
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a mágia ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.





"A Kéz Galaktikus Aktiváló Portálnap energiáival nemcsak a mai napunk színeződik, hanem a Maja év 12., Olajzöld hónapja is.

A Kéz a lezárás, a befejezés és az érzelmi gyógyulás szimbóluma. Ma és a hónap során előkerülhetnek azok a tevékenységek, érzelmek vagy régi emlékek, amelyek megkívánják, hogy elengedjük őket. Itt az idő, és ehhez támogatást is kapunk, hogy minden olyan dolgot, amire nem szeretnénk több energiát pazarolni, távozzon életünkből.

Figyeljünk a kívülről érkező impulzusokra, és használjuk fel ezeket annak meghatározására, hogy milyen régi sérülések meggyógyításának érkezett el az ideje. Vagy milyen tevékenységek lezárása érett meg. Mindezek mefogalmazzuk meg céljainkat, amelyeket a következő néhány hónapban szeretnénk elérni, és vizsgáljuk meg, milyen szokásaink, cselekedeteink gátolhatják a megvalósulást.

Ha felismerjük ezeket az akadályokat, akkor kezdjünk el dolgozni az elengedésükkel. Lássuk meg, hogy mit nyerünk azáltal, hogy életünkben jelen vannak. Minden dolog, amihez ragaszkodunk, lehet bármennyire negatív, mégis valami pozitív dolgot hoz be az életünkbe. Ezért lehet, hogy mondjuk nem szeretjük a munkánkat, mégis tudat alatt ragaszkodunk hozzá, mert nem tudjuk elengedni a munkatársakat, vagy félünk a váltás következményeitől. Ezek olyan dolgok, amelyek gátolhatnak minket, ezért ezek elengedése fontosabb, mint maga a fókuszban lévő probléma lezárása.

Tudatosan mondjuk ki, hogy mindent elengedünk életünkből, aminek már nincs helye jövőnkben és énképünkben. Ezzel az energiákat a lezárásra fókuszáljuk, és megteremtjük magunk számára a lehetőséget is, hogy véghezvigyük. Merüljünk el önmagunk és életünk felülvizsgálatában, hogy a kezdődő hónap során melgáthassuk azokat az igazságokat és felisméreseket, amelyek felemelhetnek minket életünk új szintjére. " -Domokos Erzsébet
 

Május 29. Szerda Fehér Lunáris Világáthidaló * Kin 106



Galaktikus Aktiváló Portálnap













Polarizálok a kiegyenlítsek
Stabilizálva az alkalmat
Lepecsételem a halál tárházát
A kihívás elektromos tónusával
Engem a végtelenség ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok .. Lépj be.





A mai Világáthidaló nappal egy erőteljes időszak veszi kezdetét. Ma lehetőséget kapunk arra, hogy felfedezzük életünkben azokat a területeket, ahol szabotálhatjuk saját fejlődésünket azáltal, hogy elengedjük energiáink forrását.

A lelkesedést hamar szélnek ereszthetjük, amikor olyan események sora történik, ami látszólag nem a célunk elérését támogatja. Azonban a mai napban rejlik az a tanítás, amely arra világít rá, hogyan maradhatunk erőnk és hitünk teljében, annak ellenére, hogy a dolgok nem úgy zajlanak, ahogy vártuk.

A Világáthidaló az elengedés és elfogadás ajándékát adja nekünk. Ezekkel a tulajdonságokkal áthidalhatóak a kritikus helyzetek. Engedjük el a szándékot, hogy irányítsuk a történéseket. Helyezkedjünk bele az általános derű érzésébe, és amikor végtelenül nehéznek és kilátástalannak tűnik is a helyzet, fókuszunkat tartsuk azokon a magasabb rendű célokon, amelyeket a Sárga Ember hullám segített felismerni.

A mai nap erőteljes energiái elhozhatják a kétséget életünkbe, de ne engedjük bele magunkat ebbe. Törekedjünk meglátni a dolgok pozitív oldalát, a látszólagos kudarcokban a visszajelzéseket és a fejlődés lehetőségét. Így azon az úton tudunk maradni, amelyet kijelöltünk önmagunk számára. Törekedjünk az életerő megtartására, és cselekedjünk szenvedélyesen és lelkesen. - Domokos Erzsébet





2013. május 28.

Kedd


Kin 105


Vörös Mágneses Kígyó




Egyesítek, hogy túléljek

Vonzva az ösztönt

Lepecsételem az életerő tárházát

A cél mágneses tónusával

Engem önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.




"Ma elkezdünk egy új 13 napos periódust, ami sok-sok témát ölel fel. A fizikai megújuláson keresztül, az ösztöneink megismeréséig. De előkerül a rugalmasság, a változásra való képesség is.

Ma még éppen csak bevonzzuk azokat a dolgokat, személyeket, amik ill. akik a „segítségünkre” lesznek. Akár pl. szembesítenek majd a felsoroltak közül azokkal, amelyekkel „nem vagyunk barátságban”. - Keresztesi Mária



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése