2011. november 3., csütörtök

Atlantiszi Kristályok - Föld, Fény, Belső egyensúly, Kozmikus kristályok




„Kedveseim, kezdjük el… Mi azt mondjuk, hogy a Kristály Energia egy mindenható erőforrás…Minden, amit Isteninek határoztok meg, minden, amiről azt gondoljátok, hogy szent, az Kristályos!..

Ez az ásványi energia áramlik most be…Az előre jelzett Felemelkedés ezek szerint valójában az új Kristály Kor eljövetele…”

(Metatron arkangyal: 9-9-9 A gyógyítás smaragd kristályának aktiválása)



Nem titok, hogy Atlantisz energiáit az általatok Bermuda Háromszögnek nevezett terület alatt eltemetett kristályok tárolják. Jelenleg úgy tűnik, hogy még 20-25 év, mire a tényleges, fizikai kristályokat felfedezitek. Igazából nem is fontos, hogy megtaláljátok-e őket. Az a fontos, hogy hasznosítani tudjátok a kristályokból származó energiát. Ezeknek a kristályoknak a felhasználatlan energiái okozták ebben a körzetben a heves kisüléseket, hurrikánok formájában. Ennek az energiának az általatok történő hasznosítása csillapítja majd ezeknek a kisüléseknek a szükségességét, és az elkövetkezendő időszakban ezek a jelenségek visszatérnek a korábbi normális szintre.
A Kristály energia visszatér a Föld bolygóra. Készen álltok-e vagy sem, elég magas rezgésszintet értetek el ahhoz, hogy újra feltárjátok a kristályenergia titkait. Ez ugyanaz az energia, amit Lemúria és Atlantisz napjaiban napi szinten használtatok. A kristályok most maguktól aktiválódnak, mivel mikor annak idején elrejtették őket, beállítottak egy automatikusan működésbe lépő kioldó mechanizmust, ami aktiválja a kristályokat, amikor az emberiség elér egy kellően magas rezgésszintet. Most nem maradt más hátra, mint hogy használjátok ezt az energiát és ez a célja a 144 fénypont aktiválásának.

Egy fénypont születése másokat aktivál. Ha gondoskodnak a fénypontokról, és fényük nem huny ki, az ösvényt nyit a kristályenergia számára, amerre haladhat. Egyik követi a másikat és hamarosan exponenciális módon terjed majd mindenfelé a bolygón. Akkor pedig az élet meglehetősen izgalmassá válik. Ez vár most rátok. Visszatértek Lemúria és Atlantisz napjaiba. Állandó kapcsolatban álltok majd a Szeretet Hálózatával, és ennek folyton tudatában lesztek. (Részlet a Csoport 144 fénypont üzenetéből)


Hogyan használjuk a kristályokat?

Az Atlantiszi Kristályok a legmagasabb energiát, a legmagasabb Fényt hordozzák magukban. Minél gyakrabban dolgozol a kristályokkal, annál inkább érzed majd erejüket és hatékonyságukat. 
A Kristályokat másolhatjuk, kivághatjuk, energetizálhatunk vele vizet, szobát vagy bármilyen tárgyat. Használd a kristályokat a belső hangod, az intuíciód szerint. Alkalmazhatod meditációidhoz is. 
A leírásban többször szerepel, hogy vizualizáljuk a kristályokat (rajzolat). Ha ez kezdetben nehézséget okoz, mondjuk ki a nevét hangosan. Ha ezt a helyzet nem teszi lehetővé, elegendő csak rágondolni.

A kristályok időn és téren át küldhetők, így támogathatunk velük más embereket, csoportokat. 


Az alábbi csodálatos képeken a rajzoltok - mint szimbolumok - hordozzák a kristályok energiáját.




Mágneses Kristály

Megvédi a fénytestet az elektronikus szennyeződéstől, műszaki eszközök, mobiltelefon káros sugárzásától. 
Tedd a Maras Kristályt a nem megfelelően működő elektronikai eszköz alá. Tedd a mobilodra. 


Föld Kristályok



AN'ANASHA
Hála
Kozmikus Krisztus energiája
13
Érezz hálát magadban és áraszd szét, így megteremted az adás és befogadás folyamatát. Mondj hálát mindenért, mindenre a szíved mélyéről, még a blokkokra és ellenállásokra is.
Ha így teszel, megszabadítod magad mindentől, ami elvakít és illúzióban tart.
-----


ARIS
Földelés
seth energiája
6
ARIS földel téged. Rajzold a Kristályt talpaidra és érezd az erőt, mellyel az Anyaföldhöz kapcsolódsz. Valamint megkérdheted Metatront is, hogy tűz sugarával rajzolja a Kristályt Fénytestedbe. Aris egy fontos Kristály, hiszen szükséged van földelésre, hogy emelkedj testeddel. Csak az tud szárnyakat növeszteni, akinek gyökerei vannak.
-----


DEVAR
Beteljesülés

Kívánságok beteljesülése
Devar támogat téged kívánságaid megvalósulásában. Nincsenek határok az Isteni valóságban. Kívánhatsz bármit, amiért szíved sóvárog. Azonban minden kívánságnál ellenőrizd, hogy az szívből vagy az egóból ered-e!
-----


DI'TRASO
Döntés
Shiva energiája
43
Merülj középpontodba AVATARÁVAL, és szabadulj meg értékeidtől, eszméidtől. Vizualizád Di'Trasot és érezd a Kristály energiáját. Kérd a segítségét. Megmutatja majd, hogy mely döntés szolgálja a "legmagasabb jót" számodra.

-----

EL'GOTHSA
Elengedés
Babji energiája
34
Használd a Kristályt mindenre, ami "megköt". Vizualizád, amikor problémák, félelmek, kétségek vagy ellenállások merülnek fel benned - amit az illúziódban érzel, - majd hálával és szeretettel engedd el őket. Érzed, hogy a blokkok, melyeket el szeretnél engedni, lehullanak rólad. Ezáltal erő és energia szabadul fel, melyet azonnal használhatsz.

-----


ELOO
Shiva energiája
2
Az ellenállás átalakítása
Vizualizáld Eloo-t, amint ellenállást és blokkot érzel magadban vagy kívül a környezetedben. Rajzold rá bármely "behatárolásodra", és kérj meg egy Angyalt, egy spirituális mestert vagy a Spirituális Vezetódet, hogy távolítsa el ezeket a blokkokat, és az Univerzumban változtassa át őket szeretetté.
------


HANAR
Türelem
Maha Cohan energiája
23
Légy tudatában, hogy az idő illúzió. Mikor Isten valóságában mozogsz/létezel, a Csillagkapun túl az illúzió percei óráknak tűnnek majd. Vizualizáld Hanart, és száll szembe az Idő illúziójával. Engedd, hogy a dolgok úgy történjenek, ahogy történnek.
Amikor látszólag minden mozdulatlan, akkor történik a legnagyobb változás.
-----


LOTUS
Melek Metatron 9
Az Új tudatosság 29
Kodoish Kodoish Kodoish Adonai, Tsebayot
A Lotus az a Kristály, amely az új energiába vezet téged.
Vizualizáld a Lotust és érezd, hogy energiád megemelkedik, és Fénytested növekszik. Engedd a DNS-ed átalakulását!


-----


NASHA'O
Megtisztulás
Shiva energiája
33
Tisztítsd meg magad minden energiától, melyet nehéznek vagy blokkolónak észlelsz. Vizualizáld a Kristályt és érezd, hogy az Isteni Valóságból áradó arany fény beborít téged és megtisztítja fizikai, emocionális, mentális és spirituális testedet.
-----




NEKTUM
Emlékezés
Artee energiája
16
Emlékezz feladatodra és eredetedre. Emlékezz, hogy egy Isteni Élőlény vagy. Ébreszd fel Isteni részed és teremtő erődet. 
Vizualizáld  a kristályt, tudni és érezni fogod ki is vagy az Isteni Valóságban. 
Emlékezz Fénymunkás feladatodra!
-----




NUBI
Jawes energiája
5
Elmerülés az Isteni valóságban
Légy tudatában, hogy illúzióban élsz, amelyet magadnak teremtettél. A Nubi kristály lépésről lépésre visszavezet téged az Isteni Valóságba. Vizualizáld a kristályt és ismerd fel az Isteni Valóságot. Érezd a szeretetet és a változatosságot, amely az Isteni Valóságban létezik. Merülj el bennük és fordítsd figyelmedet az illúzióból az Isteni Valóság felé.
-----




OMAR TA SATT
Elohim energiája
3
A fénymunkások üdvözlete
Ezt a Kristályt a szíves látás, meleg fogadtatás, izgatott várakozás kelti fel.
Fogadj el minden élőlényt tekintet nélkül arra, hogyan/milyen körülmények között találkozol vele.
Szabadulj meg régi mintáidtól, értékeidtől és légy tudatában, hogy mások tükröt tartanak számodra. Figyelj oda érzéseidre, amelyeket mások felé sugárzol!
-----





OM TAT SAT
Fénymunkás
25
Energiád, amikor lehorgonyozva/földelve vagy a fényedbe
Te egy Fénymunkás vagy. Feladatod van.
Fordítsd figyelmed az erősségeidre. Fordítsd figyelmed az erőre, amelyet magadban hordozol. Teljesítsd be a feladatod!
-----




PRADNA
Erő
Shet energiája
38
Ébreszd fel Pradnat magadban. Gyakorold az erőd. 
Érezd az erőt, amely az Isteni Valóságból árad feléd.
Ez fog vezetni téged Isteni Erődhöz!
-----




SAVIER
Alázat
A szeretet angyala
31
Néha nem egyszerű az alázatosság útját járni. Az alázatosság azt jelenti, hogy követed Istent és, hogy tudatában vagy saját Isteniségednek. Szállj szembe az egod elvárásaival. Légy hálás és tudatosíts mindent, amit elértél. Vizualizáld a Kristályt, és képes leszel az alázatosság  útját járni, hogy elérd céljaid. 
-----




TAN'ATARA
Életkedv, életöröm
18
A szeretet angyalának energiája
Ébredj rá, hogy mindenen megvan a boldogsághoz. Érezd a tökéletességet magadban és környezetedben minden pillanatban. Ekkor érezni fogod az igazi boldogságot, hogy itt élhetsz a Földön.
------




TEEAS
A csoport
7
*Mihály arkangyal energiája
Csoportban erősek vagyunk. ELXIER (feltétel nélküli szeretet) köt össze bennünket, és erőt kölcsönöz nekünk. Érezd, ahogy Teeas támogat téged, leföldelve tart és erőt ad. Egy mindenkiért minden egyért. Küld a Kristályt egy csoportnak, így energiájuk emelkedni fog és szívük a "Család" energiájának frekvenciáján vibrál majd. 





A többi kristály letölthető a linkre kattintva:







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése