2011. november 24., csütörtök

A sors 12 ösvénye és felgyorsított planetáris érzelmi mátrix tisztítás




Michelle Eloff © közvetítésében
Johannesburg - 2007. július 31.
További információ Michelle-ről és a Lightweaver-ről a következő oldalon:



Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.


Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a közvetítő személlyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.


Köztudott, hogy választásaink határozzák meg élettapasztalatainkat. Mindemellett sokan nincsenek tisztában azzal, hogy valójában 12 sors ösvényből választhatunk, melyek létfontosságú szerepet játszanak tanulási tapasztalatainkban, és gyakorta ezekből alakulnak ki alternatív vagy párhuzamos valóságaink. Ezeknek az ösvényeknek mindegyike a DNS-ünkben található kódolt információk tükröződései arra vonatkozóan, hogy hogyan használjuk fel az Élet 12 Aranyelvét. Fedezd fel, ahogy Felsőbb (jövőbeli) Éned végigvezet az általad kiválasztásra került ösvényeken, és azt, hogy ezek milyen hatást gyakorolnak életutadra. Ebből épül fel asztrológiai képleted 12 háza is, Szakrális hangod 12 Isteni Vibrációja, valamint a Felemelkedés 12 útja. A Sors Urai és Úrnői felhasználják ezt az alkalmat, hogy egyszerre levezessenek egy felgyorsított érzelmi test mátrix tisztítást; a tiédet, és egyben a kollektív tudatét. Ez a nagyon is szükségszerű tisztítás hatással lesz arra a képességedre, hogy bölcsességgel hozd meg a választásaidat, ahelyett, hogy változékony érzéseid hatására tennéd azt, amelyek nagy hatást gyakorolnak a nagyon is közeli jövőben, az általad választott sors útvonalra. Amennyiben részt veszel ezen az ülésen, ez egy új sors ösvényben fog testet ölteni számodra.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket ez alkalommal, és elhozzam számotokra az átalakulás, a szinkronicitás, az igazság és a béke áldásait. Üdvözöllek benneteket szeretteim.

Nagy örömmel és élvezettel tölti el szívünket, hogy itt lehetünk veletek a mai napon, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerében. Szeretteim, mai utazásunk nagyobb megértéssel fog szolgálni számotokra választásaitok hatalommal és erővel felruházó, illetve hatalomtól és erőtől való megfosztottságát illetően. Ha megértitek a sors 12 ösvényét, akkor azt is elkezditek megérteni, hogy választásaitok miképpen befolyásolják életetek minőségét, minden egyes ciklus időtartamát, és azoknak az új fénytesteknek az újra-megtestesítését, melyek az igazság birodalmán belül állnak megőrzés alatt, és amit most behoztok a fizikai birodalmakba.

Minden egyes elétek tárt sors útvonal a növekedésre kínál alkalmat számotokra, és alapvetően az élettel kapcsolatos választásaitok hatalmas részét képezi. Minden egyes alkalommal, amikor valami újba kezdtek bele, azzal egy növekedési útvonalat választotok. Életetek során választásokkal találjátok szembe magatokat. Minden egyes választásotok egy meghatározott ösvényt eredményez. Inkarnációtokat megelőzően mind a 12 útvonal bemutatásra kerül számotokra, és minden egyes ösvény tökéletes harmóniában működik a 12 asztrológiai házzal, a DNS 12 rétegével, univerzumotok 12 mesterszámával, és a teljes Magasságos ÉN VAGYOK Jelenlét 12 Isteni Aspektusával (hat isteni feminin létező, és hat isteni maszkulin létező).

Inkarnálódásotok alkalmával az első úton, azaz a tizenkét sugár első sugarán érkeztek ide, ami elsődlegesen felállítja életetek első hét évét, amely időszak alatt ráhangolódtok a sors azon tizenkét ösvényére, amit szüleitek választottak, hiszen ezek az útvonalak azok, amelyek hatással vannak első ösvényetekre, és ezek fogják meghatározni azokat az ösvényeket, amelyeket ti fogtok majd megválasztani onnantól kezdve saját magatok számára. Úgy képzeljétek el ezeket az ösvényeket, mint egymásra halmozódó és együttműködő rácsokat, ahol is minden egyes rács vagy háló a tizenkét ösvény csoportosulása, melyek harmonikusan kapcsolódnak egymáshoz, és a hálózat minden egyes csoportja vagy szektora aktiválja a többit. Minden egyes ilyen aktiválás események sorozatát indítja be, és elhozza hozzátok azokat az embereket, akikkel sorsszerű találkoznotok, együtt lennetek, együtt élnetek, ami aztán befolyást gyakorol rátok, vagyis életetek minőségére.

Minden egyes ilyen találkozás lehetőségeket kínál számotokra, választási lehetőségeket. Nagyon lényeges megértenetek, hogy ezek nem korlátozódnak le jelen életvonalatokra - ahogy azt ti ismeritek – hiszen léteznek ezzel egyidőben más megnyilvánulásra kerülő életvonalak is, amelyeket alternatív vagy párhuzamos valóságokként ismertek. Mindezekre a valóságokra hatást gyakorolnak választásaitok, és ez fordítva is igaz. Mondunk erre egy példát. Tegyük fel, hogy találkoztok egy nagyon fontos személlyel, és legyen ez mondjuk egy potenciális partner, egy potenciális párkapcsolat, ami kitűnő fejlődési lehetőséget kínál számotokra, ami által alkalmatok nyílik megtapasztalni a szeretetet az élet egyéb aspektusaival egyetemben. Kapcsolatotok mélyreható, és belsőtökben minden egymáshoz vonz titeket, ugyanakkor mondjuk az egyikőtök esetleg emberi értelemben nem szabad, együtt él egy partnerrel, és ennek eredményeképpen azt a választást hozza, hogy nem kezd közös utat a másik személlyel. Ilyenkor az történik, hogy ez létrehoz egy alternatív valóságot, ahol a kettőtök közt meglévő energetikai kapcsolat kijátszásra kerül. Ugyanakkor eljön majd egy másik idő, ha nem ebben a meghatározott életben vagy ciklusban, akkor majd egy másikban, egy másik életvonalban, amire gyakran párhuzamos életként hivatkoztok, ahol újra megjelenik majd számotokra ugyanez a lehetőség. Sokszor, amikor ilyen mély kapcsolódással találjátok szembe magatokat, akkor az általában a Lélek vagy a Felsőbb Én hívószava arra vonatkozóan, hogy fogadjátok el azt a tényt, hogy egy új sors útvonal vagy ösvény kínálkozott fel számotokra. A különbség az, hogy ezzel arra hívnak fel, hogy MOST válaszolj erre, és ne hagyd ezt most ki a következő ciklus megérkezéséig, mert azzal csak halogatod a folyamatot.
Az egyik oka annak, hogy oly sok minden történik egyszerre, továbbá, hogy miért találkoztok oly sok partnerrel ebben az életvonalatokban az az, hogy a múlt vonalainak elvarratlan szálait most varrjátok el, annak érdekében, hogy találkozhassatok az EGGYEL, hogy úgy mondjam, és a valóban fontos dolgokkal kezdjetek foglalkozni! A 2007 és 2009 közötti időszak tele lesz a régi befejezésével és az új elkezdésével. Néhányan úgy fogjátok érezni, hogy nincs semmi kézzelfogható indokotok arra vonatkozóan, hogy elhagyjatok egy partnert, munkát, várost… stb. Mindössze egy belső tudásotok lesz azzal kapcsolatosan, hogy ezt meg kell tennetek, mindentől függetlenül. Könyörgünk, kövessétek ezt a hívó szót!
Sok ember válaszol a magasabb én hívására, és vág bele egy új útba, miközben mások benne maradnak jelenlegi élethelyzetükben, mivel azt hiszik, hogy korábbi választásaikhoz továbbra is ragaszkodniuk kell, bizonyos emberi törvények következtében. És most szeretteim, egy dolgot meg kell, hogy értsetek az új paradigmában, mégpedig azt, hogy az ember által hozott törvények fel fognak bomlani, szét fognak esni. Ezek a törvények többé nem biztosítanak alapot, pont amiatt az alap miatt, amire épültek. A törvények változóban vannak és az univerzális törvények lépnek az emberi törvények helyére, amiből következően pedig azok a törvények, amik eddig meghatározták számotokra, hogy mi az, amit tehettek életetek választásait illetően, mint például az, hogy megválasszátok, hogy kivel kívánjátok leélni az életeteket, vagy hogy kivel kívántok megélni egy bizonyos életszakaszt, a ti kezetekbe kerül, a ti választásotokon múlik. És semmilyen emberek által felállított törvény nem gátolhat ebben benneteket, aminek a következtében aztán a bűntudat és a félelem állapotába kerültök csak azért, mert egy olyan ígéretet tettetek, amit abban az időben valójában nem is tehettetek volna meg, hiszen egyelőre nem rendelkeztek még azzal a képességgel, hogy belelássatok a jövőbe.
A folytonos változás állapotában vagytok, állandó növekedésben, ezért aztán hosszútávú ígéreteket valójában nem tehettek, és itt most nem csak egy szeretőnek tett ígéretről van szó – hanem bárkinek tett ígéretről vagy fogadalomról. Életbevágó, hogy elkötelezzétek magatokat annak a pillanatnak, amiben éppen vagytok, ha úgy érzitek, ez az, amihez tartani tudjátok magatokat, túllépve annak a kockázatán, hogy ezzel csalódást okozhattok az embereknek, hiszen nem tudjátok, mit rejteget a jövőtök. Nem tudjátok, hogy a sors következő ösvénye mikor bukkan fel előttetek, és mit tartogat számotokra. Tehát az emberiségnek most már el kell fogadnia azt a tényt, hogy a változás elkerülhetetlen, és az, hogy üres ígéretekbe kapaszkodnak, mindössze gyötrelmet és fájdalmat hoz számukra. Azért nevezzük ezeket üres ígéreteknek, mivel üresek abban az értelemben, hogy nem tartalmazzák a jövő látomásait, hiszen az nem létezik az éber tudat tekintetében, az nincs annak tudatában. Ezek hamis ígéretek, és ezzel jön létre a karma, mikor is egy olyan szituációnak kötelezed el magad, aminek a megtételéhez először is nem volt meg a hatalmad, ezért ez aztán azt okozza, hogy elkezd megteremteni egy egész rakás alternatív és párhuzamos valóságot, ahol önmagad különböző aspektusainak el kell játszaniuk ezeket a beteljesületlen tapasztalásokat.

Erre most azt mondhatjátok: - „Na és, hol van itt akkor a probléma, ha mindenképpen létrejön a tapasztalás?”

Nem, a probléma abban rejlik, hogy ezáltal elkezditek szétdarabolni magatokat annak érdekében, hogy megtapasztaljátok mindazokat a valóságokat, ahelyett, hogy visszaemlékeznétek mindazokra az aspektusokra, azon a módon, hogy az itt és most pillanatában élnétek azt meg, teljességüket megtapasztalva. Ahogy az idő felgyorsul annak lineáris formájában, elkezditek önmagatok szétdarabolt aspektusainak integrációját megtapasztalni.

Ugyanakkor, ha egy választás előtt állsz, és azt választod, hogy nem vágsz bele abba a sors ösvénybe az előbb említett téves indokok miatt, azzal újra csak további részekre szeded magad, és az a személy, akivel sorsszerűen találkoztál, szintén szétdarabolja magát, és ezzel már létre is jött az úgynevezett Karma, hiszen a sors útja készen állt, összejöttetek, létrejött a találkozás, mégis azt választottad, hogy nem követed azt az ösztönös szükségletet, hogy együtt legyetek, hogy együtt tapasztaljatok. Ez az ösztönös szükséglet, a tűz, a szenvedély, és az összeköttetés azok az elemek, amiket elhelyeztél ennek az ösvénynek a megteremtésénél, hogy majd ezek legyenek azok a kiváltó tényezők, ez legyen számodra az a zászló, ami azt mondja neked: „Meg van, ez az a személy, ez az a szituáció, ami az én saját üzenetem, riasztórendszerem arra vonatkozóan, hogy egy új ösvény lépett be az életembe!” De nem, az emberek annyira beleragadnak a különféle egós játszmákba, hogy képtelenek meghozni egy választást korábban tett ígéreteik miatt, amivel leláncolták magukat egy szituációhoz, elkötelezték magukat egy helyzetnek, egy személynek, egy úgynevezett szerződésnek.

Az az igazság, hogy nagyon sok szerződés beteljesült, vagy úgy is fogalmazhatunk, hogy kizárólag azokat a szerződéseket kell tiszteletben tartanotok, amelyeket a gyermekeitekkel kötöttetek, akik az úgynevezett kiskorúság állapotban vannak, ez pedig életük első tizenkét életévét foglalja magába, hiszen ebben az időszakban tartoztok felelősséggel azért, hogy végigvezessétek őket azon az első tizenkét éven, ami összekapcsolja őket a sors tizenkét ösvényének felállításával, és a tizenkettő összes többi frekvencia szintjével. Egy ideális világban, - feltételezhetem fogalmazhatunk így – minden egyes léleknek teljes egészében felkészültnek kellene lennie tizenkét éves korára az élet kezelésére. Tizenkét éves korára minden léleknek - amennyiben elfogadja az életútját - pontosan tudnia kell, hogy mit akar kezdeni az életével, milyen cselekedeteket kell tennie céljai megélésének tekintetében, valamint ahhoz, hogy képessé váljon az univerzális törvények alkalmazására. Ezzel nem azt kívánjuk mondani, hogy minden tinédzserkorú gyermeket el kell űzni az otthon teréből, nem. Hanem azt, hogy erre a korra a léleknek az otthoni tér megteremtésének aktív résztvevőjévé kellene válnia a döntéshozatal értelmében, valamint hozzá kellene járulnia a közösség létrehozásának társteremtői folyamatához a közösség egységének értelmében az élet kialakításán belül. Ez alatt az időszak alatt a lélek már abban a pozícióban lehetne, hogy magához vonzaná mindazokat a létezőket, aminek a következtében egy fejlettebb, előrehaladottabb spirális és intelligencia tudatot teremtenek meg abban az értelemben, hogy tizenkét és tizennyolc éves kor között felkészítik magukat életük következő szintjére, amely időszak – persze, csak ha azt választják – esetleg a családalapítási periódus lehetne, és ezen időszak alatt továbbra is vezettetést és segítséget kapnának szüleiktől, ami által társteremtői képességük még tovább virágozhatna. De soha egyetlen lélek sem kötelezhető semmilyen törvény által arra, hogy egyetlen személy, csoport vagy helyzet mellett ki kell tartania, ha a lélek maga már nem ezt választja. A lélek pedig a továbblépést választja, hiszen a ciklus beteljesült, az ösvény teljesítésre került, nincs további teendő, és amikor ezt nem tartjátok tiszteletben, nos olyankor kezdődnek a problémák. A szívcsakra is mérhetetlen széttagolódásba kezd, és ez okozza azt a sok szíven ejtett sebet, ami befolyásolja az ember arra vonatkozó képességét, hogy integrálni tudja a szeretet teljes hatalmát.

Továbbra is maradjunk meg a romantika tárgykörénél. Miért is ne, hiszen ez egyébként is egy nagyon kellemes téma, és mi tudjuk, hogy az embereket mennyire izgatja a szerelem. Például találkozol valakivel, akivel szerelemre lobbantok egymás iránt, és amikor egymás társaságában vagytok, a kettőtök között áramló energia mindenki más által is érezhető. Testetek kémiai rendszere kommunikál egymással, és elkezdenek felkészíteni titeket új sors ösvényetekre, hiszen a bennetek lévő lenyomatok és frekvenciák arra lettek bekódolva, hogy ezen a módon reagáljanak, hiszen pont ezt a célt szolgálják: hogy reagáljanak azokra a reakciókra. Mindezek ellenére esetleg az egyikőtök, vagy talán mind a ketten már foglaltak vagytok, ezért így határoztok: -„Te jóságos ég, ez tilos, nekünk ezt nem szabad!” – és mindeközben elfeledkeztek azokról a sors ösvényekről, aminek következtében a szívcsakrátok összetörik, egyes aspektusai lehasadnak, és ezzel már meg is teremtődik egy alternatív vagy párhuzamos valóság. Jellemzően alternatív valóságok jönnek létre ezáltal, ami még további és további szétdarabolódásra képes, és azzá válhat, amire egy elmúlt életként gondoltok majd később, amikor egy szép napon a jövőben regresszióba mentek, és egy elmúlt életbeli emlékként megélitek ezt a találkozást maszkulin vagy feminin másik feletekkel. De mivel akkor éppen mással volt kapcsolatotok - ugye milyen szomorú eset - nem lehettetek együtt, de az a seb, az elkülönülésnek, a nélkülözésnek, ennek a veszteségnek ez a sejtszintű lenyomata életed hátralévő részében befolyással lesz minden napodra, és ez a sors ösvény felfüggesztésre kerül, mivel a sors ösvényeket meg kell tapasztalni az egyesülő lelkek végső stádiumában. A hat maszkulin és a hat feminin egyesül, és kollektív egyként kerül a tizenkét sors ösvény megtapasztalásra. Hat maszkulin, hat feminin.

Ebben a korszakban ez a széttagolódási folyamat többé már nem tolerálható a fent említettek szerint, hiszen minél inkább folytatod önmagad szétdarabolását, és minél inkább késlelteted a folyamatot, az annál inkább egy elhúzódó folyamattá válik. És amikor magasabb aspektusaid szemtanúi ennek a késedelemnek, el kell kezdeniük biztosítani, hogy utolérd magad. Ugyanakkor létezik egy határ, amikor túllépsz azon a ponton, ahonnan még vissza lehetett volna fordulni, ami annyit jelent, hogy nincs elegendő időd arra, hogy felzárkózz. Ebben az esetben a léleknek felkínálnak egy élet/halál lehetőséget, amikor is a személy azt választhatja, hogy elhagyja a testét, és reinkarnálódik egy későbbi stádiumban, és ott folytatja, ahol abbahagyta, de, hogy úgy mondjam, addig ott kell kószálnia, ott kell tartózkodnia, várakoznia kell, míg többi aspektusai meghozzák választásaikat. Vagy arra is van lehetőség, hogy minden dolgot összezsúfolsz, és egy felgyorsult iramban te is, és másik feled is esetleg nagyon intenzív szituációkkal néztek szembe, ami végül elvezet egymás újbóli megtalálásához benneteket, azonban ez eltarthat egy jó ideig. De ha rögvest elfogadsz mindent, azzal kiküszöbölheted mindazt, ami az utadban áll, és ezáltal gyorsabban megtalálhatjátok egymást. Tehát, szakítsátok el magatokat attól a drámától, hogy elutasítjátok a sors új ösvényét. Figyeljetek oda testbeszédetekre, hiszen az összekapcsol titeket azzal a másik személlyel, amennyiben egy romantikus találkozásról van szó.

Vagy ugyanez a helyzet egy földrajzi hely kapcsán is, és biztos vagyok benne, hogy páran már megtapasztaltátok ezt. Elmentek egy helyre a bolygón, és egész lényetek megnyílik, és akkora extázissal vibrál, hogy nem is igazán tudjátok azt teljességgel felfogni. Ugyanakkor testetek megtalálta szellemének egy aspektusát azáltal, hogy azon a földrajzi helyen tartózkodtok. És azáltal, hogy azon a helyen vagy, magadba szívod azokat az aspektusokat, és ha érzed a hívást, hogy költözz el oda arra a földrajzi helyre, akkor annak így kell lennie. De általában ilyenkor az történik, hogy elutasítjátok, figyelmen kívül hagyjátok ezt a megérzést, és mindenféle kifogásokat gyártotok annak érdekében, hogy miért is nem tudtok odaköltözni. Miért? Mert a modern élet olyan bonyolulttá vált, a nomád élet pedig feledésbe merült, ugyanakkor az egyszerűség elengedhetetlen minőségét képezi az élet teljes élvezetének. Az egyszerűség teszi lehetővé számodra annak szabadságát, hogy kövesd a sorsodat, hogy bejárd azokat az ösvényeket, és mindeközben pedig teljességgel élvezd az élet adta örömöket. A Föld soha nem azért volt, hogy bárki is uralja azt. Látjátok már, hogy az anyagi javaitokhoz való ragaszkodásotok szükséglete mennyire lekorlátozta az élet megtapasztalására, megélésére vonatkozó képességeteket? Sőt mi több, akadályozott és gátat szabott azon képességeteknek, hogy valóban megéljétek a sors ösvényeket. Milyen kifogással is szoktatok élni annak kapcsán, hogy miért is nem tudtok rálépni egy sors ösvényre? A kötődéseitek. Kötődésetek egy személyhez, egy üres ígérethez, egy munkához, egy darabka tulajdonotokhoz, és egy csomós más dologhoz is, és mindezeket kifogásként használjátok arra vonatkozóan, hogy miért is kell ott maradnotok az elevenség befagyasztott állapotában.

Nézzétek meg az asztrológia kerekét! Mit tesz egy kerék? Hát mozog! Az élet kereke forog! De az emberiség kiválasztotta annak a keréknek egy küllőjét, és akár élete árán is abba az egybe csimpaszkodik minden áron, jöjjön akár a pokol kénköves tüze, akár a vízözön! Ez nem a sors utak bejárása, ez nem az élet megélése. Olyan ez, mintha egész életetek alatt mindössze egy szelet süteményt kóstoltatok volna meg. Képzeljétek csak el, mintha csak az epertortát kóstoltátok volna meg, és soha nem ízleltétek volna meg a csokitortát, a sajttortát, a répa tortát vagy a gyömbér tortát! Soroljam még? Milyen is lenne, ha soha nem kóstoltatok volna bele a méz vagy más finomság élvezetébe? És drágáim, pont erről szól a sors tizenkét ösvénye is. Ezek élvezetes találkozások. Mégis mit gondoltok, az úgynevezett házasságtörést miért nevezik „tiltott gyümölcsnek”? Mert édes, igaz? (nevetés) Hát persze, hogy az! Mert az élet gyümölcse a legédesebb falat mindenek felett! Harapjatok hát bele abba a „tiltott gyümölcsbe”, és engedjétek meg magatoknak, hogy rálépjetek arra az ösvényre! Célja volt annak, hogy ketten létrehoztátok azt az ösvényt! Azt a személyt, azt a földrajzi helyet, azt a megtapasztalást okkal írtátok bele tervetekbe! Akkor hát miért is tagadnátok meg magatoktól azt a kitűnő tapasztalást? Mert egy nevetséges hiedelemmel bírtok, miszerint nem vagytok rá érdemesek, vagy mert nektek nem szabad azzal a személlyel együtt lennetek, vagy, hogy nem lehet az az egzotikus hely az állandó lakhelyetek, vagy legalább átmenetileg, amíg a következő sors ösvény be nem lép az életetekbe? Az ég szerelmére, Fénymunkások, ébredjetek már fel és érezzétek a gyümölcs illatát! Megérdemlitek ezt az édességet! Lépjetek már túl a régi paradigma nevetséges, korlátozó, akadályozó és gátló struktúráin, amelyek megfosztanak benneteket tizenkét kitűnő sors ösvényetektől!

Életetek első hét évében az első ösvényt tapasztaljátok meg. Azalatt az időszak alatt, ami alatt a spontaneitást élitek meg, amikor is „bolondnak” könyvelnek el benneteket, és ez eltarthat egészen 18 éves korotokig, megbocsátják nektek bolondságotokat, impulzivitásotokat, spontaneitásotokat, az egyik munkából a másikba, egyik kapcsolatból a másikba való ugrándozásaitokat, vagy legyen szó bármi másról! Mindezt elfogadhatónak könyvelik el, mondván, hogy fiatal, szabad szellemek vagytok. De miért kellene ennek valaha is véget érnie? Miért kellene feláldoznotok spontaneitásotokat, lobbanékonyságotokat, szabad szellemeteket? Csak azért, mert idősebbek lettetek a társadalom fogalmai szerint, csak mert nagyobb felelősséggel tartoztok a társadalmi megítélés nézőpontjából, és mert innentől kezdve már nem engedélyezett számotokra az élet édes oldalának az élvezete? Komolyak lettetek, egy beképzelt vén hólyag vált belőletek (nevetés), és nem vagytok hajlandóak kimozdulni komfort zónátokból! Számotokra megéri ilyen életet élni? Megéri ugyanabban az utcában, ugyanabban a házban élni, mikor tudjátok, hogy egyetlen döntéssel megváltozhatna az egész életetek? Megéri vajon egyetlen ingatlanhoz, néhány téglához és habarcshoz ragaszkodnotok csak azért, mert aláírtatok egy szerződést? Megéri vajon egy olyan kapcsolathoz ragaszkodni, ami esetleg nem teljesíti be minden szükségleteteket? Ó hát igen, persze, toleráljátok a másikat, és ki kell hoznotok ebből a legjobbat, hiszen együtt aláírtatok egy szerződést, vagy valamikor tettetek egy ígéretet! Tisztában vagytok azzal, hogy amikor ígéretet tesztek valakinek, akkor az valójában mindössze tizenkét hónapig érvényes, mert minden tizenkét hónapban megváltozik a vibráció? Egész testetek sejtszinten regenerálódik minden 9-12 hónapban. Tehát ha a fizikai testetek átmegy egy teljesen új változáson, akkor az ég szerelmére mégis mit gondoltok, érzelmi, mentális és spirituális szinten mi történik? Minden változik! Az igazság az, hogy senki és semmi mellett nem kötelezhetitek el magatokat örökre, hiszen az élet szüntelenül változik! Az energia mozgásban van! Folyamatosan társteremtetek. Képzeljétek csak el, milyen lenne, ha a bolygótokon található összes folyó ebben a pillanatban befagyna? Ha minden, ami az elevenség állapotában van, ebben a pillanatban megállna? Szerintetek mi történne? Az élet egésze megszűnne létezni, igaz? Hiszen semmi sem mozogna. Minden megdermedne az időben. Ugyanez a dolog történik veletek is, amikor abbahagyjátok a mozgást, abbahagyjátok a növekedést, amikor többé már nem követitek a szívetek hangját, a belső hangotokat. Mindezek a belső hangok a ti hangjaitok, ezek azok a beindító gombok, amiket ti helyeztetek el jelen inkarnációtokat megelőzően. Ez a zászló, mely azt mondja nektek: -”Jó napot, itt az ideje, hogy tovább lépj!” De ti ennek hátat fordítotok. Miért? Mert bedőltetek a társadalom nevetséges hitrendszereinek! Na most, én ezt egy pár évvel ezelőtt megbocsátottam nektek, de többé már nem teszem!(kuncogás) Most már a kvantum intelligenciában éltek, tehát sajnálom kedveseim, nincs több kifogás! Ez természetesen nem azt jelenti, hogy el fogjátok hagyni életetek társát, ha boldogok vagytok együtt, vagy hogy holnap felmondjátok az állásotokat, és egy héten belül elköltöztök egy egzotikus szigetre! De természetesen ez mind lehetséges! Ha erre hív a belső hangotok! Ha párkapcsolatban élsz, és közben találkozol egy másik személlyel, és fellobbannak a szikrák, és azon kapod magad, hogy többet gondolsz arra a másik személyre, mint egy barátra vagy valaki másra, akkor van ott valami, amit figyelembe kell venned, létezik egy mélyebb összeköttetés, és van közös megtapasztalni valótok.

Ha nyomorultan érzed magad a munkahelyeden, és egyfolytában valami más tennivalón jár az eszed, akkor ez a te valódi jeled arra, hogy változtass, hogy azt az új sors ösvényt behívd az életedbe, és kövesd azt, anélkül, hogy mindenféle kifogások segítségével lebeszélnéd magad arról a választásról, döntésről. Ehelyett, inkább merülj bele annak lehetőségébe, hogy milyen más lenne minden, ha követnéd azt az igazságot! A sors ösvénye nem mutatkozik meg előtted anélkül, hogy az abban résztvevő emberek előtt is ne mutatkozna meg egy új sors ösvény! Ezért mondtam azt, hogy a hálózat minden egyes rétege folyamatosan együttműködik egymással. Amikor bekövetkezik egy sebesség váltás a te hálódban, akkor az a sebességváltás mindenki más hálójában is bekövetkezik, akikre ez hatással vagy befolyással van, vagy aki részét képezi annak a sors ösvénynek, amelyet te követsz.

Hogyan tapasztalod meg az élet növekedési szintjeit? Azáltal, hogy megengeded, hogy minden egyes sors ösvény 144 aspektusát megtapasztalhasd. Aha! Erre nem számítottatok! (kuncogás) –„Édes Istenem – mondjátok – mennyi lehet annak a tizenkettőnek a 144 aspektusa?” Drágáim, egy ösvény 144 aspektusa azzal az egy meghatározott ösvénnyel együtt járó tapasztalatoknak a minőségét jelenti. Azt a 144 aspektust meg lehet tapasztalni egy pár nap, egy pár hónap vagy néhány év alatt, attól függően, hogy mit választottatok a 144 aspektus mindegyikének értelmében. Ezalatt azt értem, hogy… térjünk csak újra vissza a szerelem témaköréhez! Tegyük fel, hogy találkozol álmaid férfijával vagy nőjével az idő egy pillanatában, és közösen nekivágtok egy utazásnak. Ez az utazás felkínálja számotokra mind a 144 aspektus megtapasztalását! Namost, az talán nem lehetséges, hogy egyesével szemezgessétek őket, de meg fogjátok tapasztalni és be fogjátok teljesíteni mindet, talán abban az értelemben, hogy esetleg lesznek közös gyermekeitek, együtt utaztok majd el különféle helyekre, lehetőségeket kínáltok majd egymás számára életleckék formájában, egymás gombjait nyomogatjátok, sok dolgot megtanultok együtt, segítetek egymásnak túljutni dolgokon, és közös gyermekeitek - ezek mind a részét képezik annak a 144 aspektusnak. Amikor ez beteljesül, az utazás a végére ér, és újra hangsúlyozom, hogy pontosan tudjátok, hogy ez mikor ér véget, abból, hogy mi történik a kapcsolatban. Érezni fogjátok, amikor a ciklus befejeződik, de sokan a ciklus végeztével is tovább ragaszkodnak a kapcsolathoz, mivel először is: Nem tudják, mire figyeljenek. Másodszor: nem tudják, hogyan figyeljenek arra, ami ott van. És harmadszor pedig, amikor meghallják a hangot, olyan nagyon megrémülnek annak már a tudomásulvételétől is, hogy mi közeledik feléjük, hogy félelmükben lebénulnak, megfagyva ott maradnak a régi paradigmában, és bekövetkezik részekre tagolódásuk, azaz elutasítják az élvezetes gyümölcsöt; az élet édes oldalát.

Ez a tizenkét ösvény sok növekedési lehetőséget foglal magába fizikai, érzelmi, mentális, intellektuális, spirituális, és kreatív értelemben. Ha ennek bármelyik része is elnyomásra kerül, az megakadályozza a 12 ösvény további kibontakozását. Egy gennyes, fekélyes aspektus keletkezik a 12 ösvény egy meghatározott ösvényén belül meglévő 144 aspektusban. Minden egyes aspektus magához vonzza annak az asztrológiai háznak az aspektusait, amelyik asztrológiai házban és numerológiai vibrációban éppen tartózkodsz, ez az oka annak, hogy numerológiai ciklusaitok is vannak. Ezeknek a ciklusoknak mindegyike hozzájárul a sors ösvényhez, a 144 aspektushoz. A DNS rezgései szintén hozzáadódnak ehhez, szóval minden kitűnő dinamikai összetétellel bír, ami levezényli az elképzelhető lehető legfantasztikusabb élet színteret, és ez lehetne minden megtapasztalásra kerülő életek legcsodálatosabbika, a legfelemelőbb mind közül, telve különlegesen felséges, erővel és hatalommal felruházó átélésekkel. És ehhez mindössze egyetlen egy dolgot kellene megtennetek, mégpedig azt, hogy megadjátok magatokat az életnek! Tartsátok tiszteletben és fogadjátok el Lényetek hívószavát, válaszoljatok a testetek által beszélt nyelvre, arra a nyelvre, ami be lett kódolva testetekbe. Rémület, harc és menekülés vagy megfutamodás lett bekódolva testetekbe védelmi/biztonsági mechanizmusként. Amikor olyan veszélyes helyzetbe kerülsz, hogy meg kell védened az életedet, akkor belép a képbe a menekülési mechanizmus és automatikusan futni kezdesz önmagad védelme érdekében, mert ez az, ami megment téged. Egy másik helyzet beindíthatja a belső „harc” mechanizmusát. De ti nem tesztek mást, mint félreállítjátok természetes ösztöneiteket, majd bizonytalanságotokban Istenhez kezdtek imádkozni, az univerzumhoz kiáltotok, hogy mondja meg nektek, mit kell tennetek, mi az utatok, miközben éppen most rúgtátok azt fenéken. Összezavaró, nemde? Hát gondolkozzatok el ezen szeretteim!

Ennek a 12 ösvénynek az integrációja nem csupán abból áll, hogy azt mondjátok magatoknak: -”Most pedig ezennel integrálom 12 sors ösvényemet.” Nem, nem, az ennél sokkal mélyebb. Első lépésként ígéretet kell tenned önmagad számára ebben a pillanatban, hogy itt és most mindennel szembe fogsz nézni az életedben, ami nem szolgálja azt az ösvényt, aminek a megtestesülését választod. És minden áldott nap újonnan elkötelezed magad arra vonatkozóan, hogy becsben tartod tested, elméd és szellemed szavát, és megfelelőképpen reagálsz rájuk. Mostanában átadtam egy üzenetet egy csoport embernek, és azt mondtam nekik, hogy a következő 18 hét lesz életük legjelentősebb átalakulási periódusa. Ez kapcsolatban van az Androgün Minta munkával, amit jelen csatornázó személyen keresztül fogunk levezetni, beleértve azokat a hálókat, amelyeket jelenleg horgonyzunk le és aktiválunk. Ezek a hálók a mostaninál is jobban felgyorsítják az időt, és újraszervezik, átalakítják az emberiség hálóját egyéni és kollektív szinten. Ezért látjátok mindenhol a kapcsolatok széthullását. Kormányok, üzleti, családi, oktatási és gyógyászati struktúrák vannak szétesőben, hiszen azok az alapok, amelyekre fel lettek építve, nem az igazságon alapultak. Lehet, hogy kicsivel ezelőttig azok voltak, de többé már nem azok. Ez a ti jeletek arra vonatkozóan, hogy nincs több elvesztegetni való idő, egyáltalán nincs több hely a kifogások, a kétségek továbbá semmiféle halogatás számára! Most van itt a cselekvés pillanata! Ne gondolkodjatok, mielőtt cselekedtek! Tegyétek meg ezt a hitbeli ugrást, és bízzatok benne, hogy létezik egy magasabb erő, aki megtart benneteket, ahogy ezt mindig is tette. Itt az ideje, hogy valóban integráljátok és megéljétek a kvantumugrást, a kvantum életet, a kvantum intelligenciát! Most tökéletesítitek a kvantum világ tudását és az érzés képességét, leginkább saját igazságotokét, és a kvantum hit által beléptek abba az igazságba, és megteszitek mindazt, ami szükséges. Bízva abban, hogy életetek isteni vezettetése abban a pillanatban megtestesül előttetek, hiszen sors ösvényetek abba az irányba vezet titeket, amerre mennetek kell. Ezért minden ember, minden támogató rendszer, és bármi, amire csak szükséged lehet automatikusan a helyére kerül. Ennek így kell lennie, tudományos alapon, ez nem is történhet másként, hiszen a választásotok pillanatában minden szándék ott van a pillanatban, és minden testet ölt a pillanatban. Ez nem is lehet másképpen, mert ez az Univerzum Törvénye. Ez a Kvantum Tudomány Törvénye. Az azzal kapcsolatos félelem, hogy ha az igazságodat követed, nem fogod megkapni a támogatást, abszolút, totális megtévesztés, és pont ez az, ami eltérít az igazságodtól. Tudományos, vagy kvantum szinten lehetetlen, hogy ne kapj támogatást akkor, amikor a saját igazságodat követed. Univerzális, kozmikus értelemben lehetetlen, hogy ne tapasztald meg az élet teljességét, ha következő sors ösvényedet választod. Ezért fordul elő időnként, hogy rúgkapálva és sikítozva vezetnek végig egy ösvényen, és úgy érzed, mintha az életed éppen darabokra hullana szét, pedig ez csak azért történik így, mert nem hallgatsz Felsőbb énedre, Jövőbeli Énedre, akinek aztán át kell vennie az irányítást, felül kell írnia az egódat, a félelmeidet, és be kell rángatnia téged abba az új irányba. De ezt többé már nem szükséges ilyen módon megtapasztalnod. Átélheted ezt az egyik ösvénytől a másikig vezető lépések sorozatát harmonikusan is.

Tested bioritmus szerint él, vannak nyugalmi és aktív periódusaid, minden állandóan mozog, forog, változik, átalakul, és pontosan ugyanez a helyzet az életeddel is. Tehát ha bármelyikőtök is azt az ideát dédelgetné magában, hogy itt az ideje, hogy szépen megállapodjon valaki mellett az elkövetkezendő 25 évre, vagy hogy megállapodjon egy munka mellett a következő 25 évre, hát akkor bizony híreim vannak számotokra! (nevet) Nagy újságom van számotokra, mert lehet, hogy a régi paradigmában ez működött, de ma már semmiképpen nem működik! Persze ez nem azt jelenti, hogy nem fogsz eltölteni 25 vagy még annál is több évet választott partnered oldalán. Hanem azt jelenti, hogy mindig csak egy évre vagy képes elkötelezni magad partnered mellett, és közben figyelitek, hogyan növekedtek, fejlődtök együtt, milyen választásokat hoztok együtt, hogyan társteremtetek együtt, és hogyha így tesztek, akkor a kapcsolat kezelhető lesz, de mindig bizonyosodjatok meg választásotok előtt arról, hogy nehogy rossz lóra tegyetek.

Szeretteim, hadd mutassalak be most titeket a Sors Urainak és Úrnőinek, akik elkezdik veletek az energiával való munkát, összhangba hoznak benneteket következő sors ösvényetekkel, és beindítják az ahhoz szükséges összes új vibrációt. Kérlek, csukjátok be a szemeteket, ha eddig még nem tettétek volna meg. Vegyetek egy mély levegőt az orrotokon át és a szátokon keresztül lélegezzetek ki. Engedd, hogy a tested ellazuljon! Minden egyes belégzéssel ismerd el önmagad számára, hogy készen állsz az ellazulásra, valamint arra, hogy új energiát fogadj be fiziológiádba, anatómiádba, pszichédbe, és lényed minden aspektusába. Mialatt energiád ellazul, összekapcsolunk téged összes párhuzamos és alternatív valóságoddal, (szünet) mindazon részeiddel, akik azokban az időkben léteznek, amit elmúlt életbeli, jövőbeli és alternatív életekként tartasz számon. Minden egyes ilyen valóságban benne van egy részed. Ugyanakkor az a részed, amelyik itt és most van, egybehívja most énednek többi aspektusát is az Aranykorba. (szünet) Az a részed, amelyik itt és most van AZ, AKI feltárja a világosság sugárútjait az én mindazon aspektusai előtt, akik még nem érték el a te tudatossági szintedet. Amíg ez megtörténik, Felsőbb Éned, Jövőbeli Éned, aki ezt már tökéletesítette, megtestesíti magát energia meződben, összeolvad mágneses hálóddal az itt és mostban. (szünet) Ez most aktiválja az összes benned lévő mágneses frekvenciát itt és most, és kiterjeszti ezt a mágneses üzenetet mindazoknak az aspektusoknak, te pedig elkezded magadhoz vonzani az összes tökéletlen aspektust az itt és mostban. (szünet) Ezáltal ez elkezdi megalkotni a legnagyobb hatalommal bíró sors ösvényedet. Egy utazást, amit át fogsz élni, és ahol találkozol majd a fény hatalmával, a szeretet hatalmával, és az igazság hatalmával azon az életen belül, ami benned él, és valaki máson és az utazás egészén keresztül visszatükröződik majd rád. Ezen az utazáson találkozol majd Isteni vagy Istennői Éneddel. Ez az energia nemrégiben lett előkészítve planetáris szinten. Ezeket a hálókat az Anya Isten horgonyozta le, és a CHI-SOR Csillagkapun keresztül érkeztek ide úgy, hogy közben megváltoztatták az emberiség szív csakráját, ami lehetővé teszi az események legfantasztikusabb változásainak eljövetelét.

Ahogy egyre több és több igazságra ráébredett lélek választja majd tudatosan ezt az új hatalommal felruházó sors ösvényt, úgy változik majd meg teljes egészében az emberiség jövője. Ez eltávolítja majd az emberiséget az úgynevezett Armageddoni felfogástól, és elvezeti őket az Arany tudat Arany állapotába, ahol az emberek többé már nem harcolnak a túlélésért, és nem csatáznak semmiféle erő megszerzéséért, hanem társteremtői mivoltukat használva megalkotják a választott valóságokon belüli dinamikát, amelyek életre kelnek. Az élet, amit majd ily módon megtapasztalsz, összekapcsolódik, egymásba illeszkedik mindazoknak a sors ösvényével, akikkel sorsszerű együtt lenned, találkoznod, kapcsolatba kerülnöd, barátkoznod, együtt dolgoznod, játszanod, vagy bármi mást tenned. (Szünet)

Most arra kérünk, hogy terjeszd ki energiameződet olyan szélesre, amilyenre csak tudod (szünet) és lélegezd be csakráidon keresztül ezt a hatalmas energiát, amit a Sors Új Ösvényének neveznek. Képzeld el, ahogy egyre közeledik feléd, és miközben tudatosan magadhoz húzod ezt az új sors ösvényt, elengedésre kerülnek mindazok a mágneses kötődések, amik mindezidáig a régi ösvényekhez, régi szerződéseidhez, ígéreteidhez láncoltak téged, legyen az bármi, ami a hamis érzékeléstől és felfogástól vezéreltetve ahhoz az ösvényhez kötött téged, ami már beteljesült. Ezek elengedése most kezdetét veszi, és az elkövetkezendő 18 hét folyamán  folytatódni fog ez az elengedési folyamat, valamint az, hogy szilárdan lehorgonyzod magad ebben az új ösvényben, ami kiszabadít téged a régiből, és legyökerez az újban. (szünet)

Jelen életvonalatok alatt elsődleges fontosságú szeretteim, hogy odafigyeljetek és válaszoljatok testetek beszédére, érzelmeitek beszédére, intuíciótokra, szívetek hangjára. Hiszen ezen a ponton lépnek be a Sors Urai és Úrnői. Elkezdik aktiválni az érzelmi test mátrix felgyorsított tisztítását, és ez a tisztítás kiszűri az összes félelmen alapuló, azaz félelem által motivált hamis érzelmet. (szünet) Továbbá mindazokat az érzelmeket, amelyeket a régi paradigma, azaz a régi ösvény hitrendszerei, hozzáállásai, szerződési és ígéretei indítottak be, amelyeket képtelenek vagytok teljesíteni, hiszen nincs olyan energia, ami erre képes lenne, mivel ez mind üres, idejétmúlt és beteljesedett.(szünet) Érezzétek a Sors Urainak és Úrnőinek jelenlétét, akik csodálatos energia sugarat vetítenek érzelmi testetekbe. Olyan színűnek képzeljétek el ez a sugarat, amilyennek csak akarjátok. (szünet) Most pedig lássátok lelki szemeitekkel, ahogy ez a szín betölti érzelmi testetek minden egyes részét, és nagyon, de nagyon ügyesen elkülönít minden egyes illúzión alapuló hitrendszert, hozzáállást, szerződést vagy elkötelezettségi megállapodást, ami a régi ösvény csapdájában tart titeket. Csak képzeljétek el, ahogy ez az energia mindezt lebontja! (szünet)

Amint ez végbemegy, elkezdi kiszabadítani a párhuzamos és alternatív valóságokban létező azon aspektusaidat, akiket a régi megkötő rendszerek következtében nem voltál képes mindezidáig teljességgel magadba integrálni itt és most; te, aki felülemelkedsz a régi paradigmán, és belépsz a társteremtés teljesen új világába. Abba a világba, ami sokatok számára ismeretlen, amiről sokan úgy gondoltátok, hogy lehetetlen, hogy az mindössze egy álom, a fantázia szülötte csupán. Ez egy olyan világ, ahol azzal lehetsz, akivel akarsz, ahol te választod meg, hogy kikkel kívánsz együtt lenni, ahol az általad leginkább szeretett dolgoknak hódolhatsz, ahol megtapasztalhatod a természet, az élet, a szeretet, az igazság és a kreativitás csodáit. És ennek a valóságnak a létbehívása rajtad áll! És ha a szíved azt súgja, hogy ezt válaszd, akkor tegyél így most! Válaszd azt, hogy belépsz új sors ösvényed mágneses mezejébe, és érezd, ahogy annak elektromos áramkörei egybeolvadnak a tiéddel, ott lüktetnek minden egyes sejtedben, belerezegnek a DNS-edbe, valamint tested összes sejtjébe és atomjába, és ez most lehorgonyoz téged legújabb és legistenibb sors ösvényed szent mintájába. És ez az ösvény az, ahol meg fogod tapasztalni azt a 144 aspektust, ami lehetőséget kínál számodra szabad akaratod gyakorlására, továbbá arra, hogy olyan választásokat hozz, amelyek segítenek annak az ösvénynek a teljességének a megélésben. Abban, hogy megtapasztald ennek az életnek a teljességét, és hogy elengedésre kerüljön az ahhoz a hitrendszerhez való illúziókon alapuló ragaszkodásod, miszerint te nem vagy szabad, miszerint földi javaid gúzsba kötnek, és ennek következtében a visszatartottság egy érzése válik uralkodóvá, ami megakadályoz abban a képességedben, hogy szabadon bejárd a Földet és megtapasztald mindazt az örömet, amit ez számodra nyújtani képes.

A Föld szabadon való bebarangolása nem feltétlenül azt jelenti, hogy el kell utaznod a bolygó túlsó felére, hiszen ez az utazás megtörténhet az ember szívében is, ahol is beutazod annak az énnek a paradicsomát, aki a megnyilvánulásra, a beteljesülésre és a teljességre vágyik. Az, hogy emberi testben élsz, még nem azt jelenti, hogy soha nem tapasztalhatod meg a teljességet, az egészet. Az, hogy emberi testben élsz, nem jelenti azt, hogy arra vagy ítélve, hogy földi napjaid végezetéig a széttagolódás és az elkülönültség állapotában kell élned, és hogy az egységet csak akkor tapasztalhatod meg, ha majd visszatérsz a többi birodalomba. Nem, ez nem így van! Ez mind megváltozott! Most éppen abban a folyamatban vagy, hogy hozzászoktatod magad az élet új módjaihoz, ahol is az Univerzális Törvények felülírnak minden egyes ember által alkotott törvényt, amely gátolja a léleknek az élet felfedezésére vonatkozó szabadságát, továbbá azt, hogy kreativitását szabadon kifejezhesse, és ennek az új világnak a dinamikáján belül gyakorolhassa a társteremtést.

Most erősítsd fel energia meződ energiáját, és eközben hívd be magadba mindazokat a szabad aspektusokat, éned minden egyes autentikus hálóját, ami összhangban áll sorsod új ösvényével. (szünet) Nyisd meg energia meződet, hogy behozz minden személyt, minden helyet, minden ösztönzést és minden kifejeződést, ami biztosítani fogja annak az ösvénynek a teljes megtestesülését és megtapasztalását. (szünet) Azét az ösvényét, ahol első kézből fogod megtapasztalni társteremtői hatalmadat, ahol is a szabad megnyilvánulás szabad világában élsz, szabadon szeretsz, szabadon vándorolsz, szabadon utazol, és szabadon élsz, összhangban az Isteni Igazsággal, amit te, mint lélek választottál azzal a személlyel és azokkal az emberekkel együtt, akiket a legjobban szeretsz, akik megbecsülik utazásodat, és akik a részét képezik annak az ösvénynek. Hozd ezt be most, és szilárdan gyökereztesd le egész rendszeredben. (szünet) És közben a Sors Urai és Úrnői felerősítik azt a színes sugarat, ami most beáramlik a planetáris érzelmi test mátrixba, és folytatja annak az összes félelem alapú motivációnak a lebontását, amik egy félelemmel teli világ viselkedésévé és hitrendszereivé váltak, egy olyan világé, ami megdermedt az időben (szünet), egy olyan világé, aminek már nem vagy a része. (szünet)

Továbbra is lélegezz mélyen, miközben Magasabb Éned, Jövőbeli Éned összeszövi energiarendszeredet ezzel az ösvénnyel, és összhangba hozza azt minden egyes életvonallal, energia frekvenciával, a fény kreatív füzérével, ami majd biztosítja, hogy minden és mindenki, akivel sorsszerű találkoznod, együtt lenned, közösen tapasztalnod, az mind eljöjjön hozzád, vagy összeolvadj vele, ha már összekapcsolódtál vele, kegyelemben, tökéletes, harmonikus és csodával határos módon. És azok közületek, akik esetleg a jövőben hallgatjátok vagy olvassátok ezt az anyagot, néhányan talán már találkoztatok is azzal a személlyel, azokkal az emberekkel, vagy már volt részetek olyan tapasztalásban, ami már része jövőbeli ösvényeteknek, és ez az a találkozás, ami cselekvésre szólít benneteket. Elengedésre és tovább lépésre szólít! Biztosíthatlak benneteket, hogy biztonságos erre hallgatni és cselekedni. (szünet)

Miközben mindezek az energiák rendszereteken belül újrakalibrálódnak szeretteim, a 12 DNS rétegetek összes energiája a rezgés egy következő oktávjára lép, csakúgy, mint asztrológiai képleted minden házában ott lévő összes bolygó energiája, minden numerológiai rezgés, minden napod minden órája, amivel összhangban vagy, most a megnyilvánulás egy magasabb oktávjára lép, pontosan úgy, ahogy te magad is. (szünet) Mind a 12 Sors Ösvényedet be kell teljesítened egy élet alatt ahhoz, hogy elérd a felemelkedést - ahogy ezt nevezni szokták. És ez az a meghatározott élet, ami lehetőséget kínál számodra arra, hogy mindezt beteljesítsd. Már nagy részét elvégeztétek, és általánosságban véve 4 vagy 6 vár még teljesítésére. Hogy ez mennyi időt vesz igénybe, az a választásaitokon múlik, illetve választásaitok hiányán. Minden a ti kezetekben vagy, és Magasabb Énetek, Jövőbeli Énetek engedélyetekkel biztosítja ennek véghezvitelét, egészen addig, amíg készen álltok arra, hogy kilépjetek hamis büszkeségetekből, a bűntudatból, a kötelesség hamis érzetéből, a félelem minden fajtájából, hogy kövessétek az igazságot. AZ igazságot. Azt az autentikus utazást, ami elvisz téged élettapasztalatod következő szintjére, ami mindenki összes hálóját összehozza, akik mind egyszerre tapasztalják meg az utazást. (szünet)

A sors felgyorsult spiráljai megszületnek planetáris szinten, és ahogy ezek a spirálok összekapcsolódnak, összeolvadnak egymással, ezáltal az Aranykorhoz vezető sors ösvények teljes egészében aktiválódhatnak, és ez mind beteljesülésre kerül az elkövetkezendő 36 hónapban. A végső alapok a következő 18 hét során kerülnek lefektetésre, és ti ennek a részét képezitek. A Sors Urai és Úrnői továbbra is dolgozni fognak energia mezőtökön, biztosítva, hogy minden összeköttetés létrejöjjön mindazokkal az emberekkel, akik részét képezik annak az ösvénynek. Ők szintén segítséget kapnak annak kapcsán, hogy válaszoljanak arra a hívásra, amire ti is, és akkor minden a helyére kerül, lehetővé téve ezeket a találkozásokat, ezeket a sorsszerű találkozókat és utazásokat, amit közösen létrehoztok. (szünet)

Köszönjétek meg ezt az alkalmat, és nyissátok meg energia mezőtöket, hogy behozzátok ezt az energiát, ahogy ezt éppen teszitek is. Képzeljétek el, ahogy egy arany palást borul energiameződre, ami egy védelmi köntösként szolgál, és állhatatosan azon lesz, hogy teljes egészében magadba integráld új élet ösvényedet (szünet), és ettől a pillanattól kezdve energia meződ aktív részévé válik. Vannak köztetek olyanok, akik már ráléptetek új ösvényetekre, és elkezdtétek energia mezőtökbe bevonzani az embereket és a tapasztalatokat, és néhányótoknál ez már egy éve elkezdődött. De most már készen álltok, hallottátok az igazság hangját. Soha ne habozzatok azt követni!

Mondjatok köszönetet Magasabb Éneteknek, Jövőbeli Éneteknek, és a Fény összes Isteni Lényének, akik segítenek titeket ennek az ösvénynek a testet öltésében. (szünet) Mondjatok köszönetet magatoknak a mai napon meghozott választásotokért. (szünet)

Kezdjétek el tudatotokat visszahozni fizikai testetekbe! Vegyetek egy mély levegőt, és miközben kilélegeztek, eresszetek gyökeret a Földbe, és érezzétek, hogy energiátok összes rendszere megfelelően működik fizikai testetekben. Vegyetek egy mély levegőt, és nyújtóztassátok ki lábatokat, mozgassátok meg bokátokat, nyújtsátok ki karjaitokat, körözzetek csuklótokkal, végezzetek váll és fejkörzést, lehetővé téve, hogy az energiák szabadon áramoljanak az ízületeiteken keresztül, és megfelelően lehorgonyzásra kerüljenek. (Szünet)

Szeretteim, életfontosságú, hogy ezt az ösvényt önmagatok új részeként fogadjátok el, ne valami másként, és ne féljetek tőle. Semmi olyan dolog nem kerül eltávolításra életetekből, ami ösvényetek részét képezi. Az, hogy egy új ösvényre lépsz, még nem jelenti azt, hogy mindenek össze kell omlania. Ne feledjétek, hogy veletek együtt sokan mások is most mennek át ezen a folyamaton, és arra kérünk benneteket, hogy becsüljétek meg mindazokat a hangokat, azokat az akadékoskodó aspektusaitokat, akik belsőtökben megpróbálják felkelteni magukra a figyelmeteket, és fogadjátok el, hogy mindaz, ami már nem kényelmes, többé már nem tartozik hozzád. Hiszen itt az ideje, hogy önmagadnak egy új szintjét, a szabadság egy új szintjét megtapasztald. Tehát valójában azzal, hogy egybehívod, összegyűjtöd önmagad azon darabokra hullott aspektusait, amelyeket elmúlt életeteknek neveztek, a történelem egyetlen megnyilvánulássá válik, hogy úgy mondjam az összes réteg integrálásra kerül. És ezért olyan értékes ebben az időben az, hogy tudatában légy választásaidnak, hiszen ezekkel az egymást átfedő hálókkal, felállítjuk az összes háló egybeolvadásának a színpadát. A fény minőségei eltávolításra kerülnek minden egyes szintről, minden egyes párhuzamos és alternatív valóságból, és egyetlen megnyilvánuló egységbe, egy világba rendeződik, amit Aranykornak neveznek. Ezért a történetek egészéből egy történet kerekedik, és ez egy új történet lesz. Gondolkozzatok el mindezen, hiszen ti is ugyanezt a folyamatot fogjátok átélni, mikor összes hálótok egybegyűlik, egymásba olvad, és az összes tökéletesített aspektus lepárlódik, hogy egy történetté álljon össze.

Ezért nagyon lényeges, hogy túllépjetek saját történeteteken, és eképpen megtisztítsátok az érzelmi test mátrixot, hiszen ennek célja van, mégpedig az, hogy a történeteteket magatok mögött hagyjátok, a régi sebeket elengedjétek, és az újat válasszátok! Arra fókuszáljatok, ami itt és most van, és hogy az hogyan válik a jövőtökké, ne pedig folyton a történeteiteken lovagoljatok! A történelem már csak olyan, amilyen, régmúlt, egy régi történet, amiből tanultatok, és nem arra való, hogy egyre csak ismételgessétek.

Szeretteim, új történetetek élete töltse hát be lényeteket, és ez az új történet hozza el a gyógyulást, és töltse azt fel mindazzal a minőséggel, ami eredendően nektek lett szánva! A bölcsesség történeteivel, a megtanult leckékkel, tökélyre vitt képességekkel, azaz azzal a hatalmas intelligenciával, ami képes valami új megalkotására a múlt tapasztalatából. Legyen ez a küldetésetek és ez a rendszer vezessen el benneteket a jövőbe!

Továbbra is bízzatok meg a sok láthatatlan karnak az ölelésében, tudva, hogy egyetlen egy pillanat sem létezik, amikor egyedül lennétek, amikor félnetek kellene, vagy kétségbe kellene vonjátok szeretetünket, vagy kozmikus szüleink irántatok való szeretetét, vagyis tulajdonképpen mindannyiunk irántatok érzett szeretetét. Megvilágosodott utazásotok legyen az öröm története, amit meg kívántok majd osztani mindazokkal, akik követni fognak benneteket ezen az úton.

Kuthumi vagyok, a Bölcsesség és Szeretet Arany Sugarának Őrzője, szeretetem üdvözlete és áldása legyen veletek! Adonai!

Kuthumi


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése