2011. december 26., hétfő

Mihály arkangyal - 11:11 és 12: 12





Az alábbiakban három korábbi, de jelen időszakra vonatkozó és összakapcsolódó Mihály arkangyal közvetítést olvashattok.



A Rózsa Csillagkapu Nyílása - 11:11:11


Szeretett Fénymunkások, egy szent pillanatba léptek, amikor a Fény erősödik. Ez az a pillanat, amikor a Szent Rózsa Csillagkapu kinyílik, és kezditek összehangolni Tudatotokat a Kozmikus Alkotás Mátrixával, előkészületként az utolsó lépésekre mostani Evolúciós Átváltozás Utatokon.


Ez a mostani 11:11 portál a szokásosnál is erőteljesebb, mivel 11:11:11 hatás. A tripla energiák a Mennyei Krisztus-fény energiák aktivációját jelzi. Ezen időszakban lesz egy Ragyogás „robbanás”, és elkezditek aktiválni a Rózsa Csillagkaput vagy Portált, ami a Kozmikus Tudatossághoz kapcsol benneteket.


Szeretettek, átváltozásotok utolsó szakaszában aktiváltátok DNS-etek eredeti tökéletes lenyomatát, kiegyensúlyoztátok a férfi-női energiáitokat, és Fénytesteteket teljesen aktiváltátok. Aktiváltátok agyalapi mirigyeteket, és elkezdtétek átalakítani új kristály energiaformájába, így képes küldeni és fogadni a kristályfény magasabb frekvenciáit.


Most kezditek kibontani a Rózsa első „szirmait” energiamezőtökben, és megformálni vagy megalkotni az aurikus „csillagkaput”, amely lehetővé teszi majd számotokra az „Egy” Kozmikus Fényének elérését, direkt módon is, és Kollektívaként is. Ahogy elkezditek formálni a Szépség ezen koherens mintáját energiatestetekben, úgy a Bolygó is elkezdte megalkotni csillagkapuját, a fölött a terület fölött, amelyet ti déli sarknak hívtok.


Szeretettek, ez a tetőfoka a Szent Rózsa és Ikerláng Misztériumnak, és a Grál-kódok Aktiválódásának. A Szent Rózsa a Felemelkedett Krisztusi Tudat szimbóluma, mivel belekódoltatott a Szent Igazság arról, hogy Ki Vagy és a Felemelkedés folyamatáról.


Hadd magyarázzuk ezt meg. A Fény Grál-kódjai aktiválják a potenciált fizikai valótokban a Krisztus-tudatosság Arany Lángjának hordozásához. Ezt sokszor az Arany Kehellyel szimbolizálják. Ti magatok is, megvilágosodott fizikai testetekben, maga vagytok a „kehely”, amely a Szellem arany és végtelen fényét hordozza.


A Felemelkedett Krisztusi tanítások szakrális szimbóluma a Rózsa a Kehelyben. Szeretettek, a Rózsa a Fénytestetek Gerinccsatornája, amely az élet „virágában” kulminálódik, a Rózsa Csillagkapuban, amely Szentségetekhez és a Kozmikus Alkotás Mátrixának Mennyei Kozmikus Tudatosságához kapcsol.


Ez a Rózsa, avagy a keleti hagyományban Lótusz, azért nyílik, hogy megalkossa a portált a Kozmikus Tudathoz, és úgy volt ismeretes az Ősök számára, mint a „Mennyei Ember” avagy Emberi Angyal „tervrajza”. Sok ősi spirituális praktika arra találtatott ki, hogy felemelje az energiát végig a fény-gerinccsatornán, hogy kinyissák a „virágok”, amely egy Szakrális Geometriai Portál, amelyet Rózsa Csillagkapuként emlegetünk.


Ez a virágterv belekódoltatott Franciaország nagy katedrálisaiba, olyanokba, mint a Notre Dame de Chatres, amely a „Miasszonyunk” életét és tanításait tisztelte, a Női Krisztust-fényt, Mária Magdolnát, és partnerét Yeshua ben Josefet.


És így, Szeretettek, az Élet Virágának Szent Rózsája az a Kozmikus Csillagkapu, amelyet most elkezdtek megalkotni, és „felfedezni” Lélekcsillag energiamezőtökben, ahogy ti és Bolygótok újjászülettek és újjástrukturálódtok, a Nagy Kozmikus Rózsává vagy Virággá. Ez a Geometriája a Harmonikus Csillagkapunak, amely lehetővé teszi majd végső emelkedéseteket a Kozmikus Szívbe és Elmébe, és az Új Föld teljes Alkotásába és Tapasztalatába.


Szeretett Fénymunkások, ahogy aktiváljátok a Szent Rózsát, valóban szükség lesz arra, hogy megtartsátok a Béke és Szeretet magasabb rezgéseit. Most alkottok, Spirituális Testetekben, avagy szférikus energiamezőtökben, a Szakrális Geometria tervét, a Legmagasabb Frekvenciákon, amelyek jelenleg az Emberiségnek elérhető. A Magasabb Koherencia ezen mintája a Koherencia és Integritás fizikai energiái kell hogy helyben tartsák, különben az energiák kiesnek az egyensúlyból, és nagyon könnyen káoszba fog süllyedni és összedőlni. Ha ez megtörténik, szerettek, ne essetek pánikba, szorongásba, depresszióba. Térjetek vissza Szívetek középpontjába, ahogy azt tanítottuk nektek, és lélegezzetek mélyeket, a Krisztusi Tudatosság Arany Lángjához kapcsolódva, és a Feltétel Nélküli Szeretethez. Kapcsolódjatok a belső Szent Szív energiáitokhoz, egyensúlyozzátok ki a belső férfi-női energiákat a szándékon keresztül, és lépjetek Szent Unióba Lelketekkel és Szellemetekkel, úgy, ahogy azt tanítottuk nektek. Tehát vissza fogtok térni a Koherencia és Kegy és Szépség és Integritás mintáihoz.


Mivel Szent Rózsák vagytok, ti magatok vagytok a Szépség és a Koherencia és a Kegy és a Szenvedély. Mennyei Szeretet vagytok, Emberi Formában kiteljesedve.


A 11:11:11 idején azok közületek, akik készen állnak, elkezdik majd megalkotni a Rózsát, avagy „kihajtani a Fény szirmait”, amely a Kozmikus Fény és Tudatosság Rózsa Csillagkapujában fog kiteljesedni.

(2009. november)





A krisztusi és magdalénai energiák szent egyesülése

"Szívetek az Új Föld teremtő mátrixa. Szívetekből és szívetek által teremtetek. Ez a szeretet hálózatában minden más szívvel való együttműködés, megteremtitek, amit kívántok. Együtt."

Kedves fénymunkások, ez volt az az üzenet, amit a 10:10 portál alkalmával adtunk nektek, amikor átléptetek azon, amit mi a tudatosság egy új és sugárzó szintjére vezető "Gyémántkapunak" neveztünk. Most, a 11:11 időpontjában elmondhatjuk nektek, hogy a Gyémánt Háló stabilizálódott a Földön. Szándékotok és összpontosításotok által, a Szellemmel és az angyali birodalmakkal együttműködve meggyógyítottátok és megteremtettétek a bolygó körül a szívenergiának eme hálózatát. A munka bevégeztetett. S most, hiszen a Gyémánt Háló stabil, a bolygó megszentelt szíve újra szilárd, képes kinyílni, a Nagy Kozmikus Szív dobbanásából felétek áradó Forrás szeretetével együtt lüktetni.

 Kedves Fénymunkások, elmondhatatlan az öröm az angyali szeretet magasabb birodalmaiban, amikor látjuk, hogy a bolygó megszentelt szíve a tökéletes szeretetben újjáéled. Valóban, a bolygó belép a szent egyesülés áldott és gyönyörűséges állapotába, ahol az isteni nőiség és az isteni férfiasság tökéletes egyensúlyban léteznek.

Ez az egyensúly hozza létre a tökéletes és kiegyensúlyozott teremtési folyamathoz az energiát és erőt. Kedves fénymunkások, tudjuk, hogy mennyit harcoltatok, hogy kiegyensúlyozott módon teremtsetek, és ennek az volt az oka, hogy bolygótokon nem volt jelen ez a kiegyensúlyozottság. A mentális-gondolati háló túlságosan erős volt, és a szívből származó teremtés nem volt képes tisztán és kiegyensúlyozottan megnyilvánulni. S így, akármilyen erősen próbálkoztatok is, úgy tűnt, képtelenek vagytok rátalálni a kiegyensúlyozottság és öröm ösvényére. Azonban átalakulásotok elmúlt éveiben megnyitottátok a szíveteket, beleegyeztetek a szívenergia hordozásába, hogy bolygótokon a Szív Hálója újra csillogó és gyönyörű valósággá válhasson. S mi tudjuk, legkedvesebbek, milyen keményen kellett azért dolgoznotok, hogy megtartsátok ezt az energiát, hogy összekapcsolja a szíveket egymással. Láttuk, hogyan tártátok ki szíveteket az Istennőnek, hogyan tártátok ki szíveteket egymásnak. S ezáltal megteremtettétek a szíveket összekötő, a bolygót körülölelő Sugárzó Gyémánt Fény fényességes hálóját. És ez, az isteni, feltétlen szeretetet árasztó szívháló lesz az a háló, amely az Új Föld alapját megteremti. Ezen a hálón fogtok szeretetben, harmóniában, isteni kegyelemmel teremteni.


Nos, kedveseim, veletek együtt ünnepeljük a briliáns Gyémánt Fényt és a 11:11 ragyogását. Látjuk, amint ez a ragyogás körülveszi bolygótokat, míg a Szívháló stabilizálódik és újra alakot ölt. Idén, a 12:12 alkalmával... ezen a hálón a megszentelt egyesülés vagy menyegző beteljesedik, és ebből az isteni szent egyesülésből az Új Föld megteremtése fog kiáradni.
Ez a hatalmas erő és öröm időszaka lesz, mivel az egyensúly végre beáll. Az egyensúly visszatér. A Nagy Istennőnek, vagy Női Archetípusnak az energiája -Ma'at - mely a Kozmosz kiegyensúlyozottságát hordozza, bolygótokra ismét elhozza a szeretet egyensúlyát. S minden élet újra visszatér az isteni szeretet és egyensúly állapotába. Ti választottátok ezt a magatok számára!

Legkedvesebbek, a következő hetekben átadunk majd nektek egy "Megszentelt Szív"-meditációt, amely által akár egyénileg dolgozhattok magatokban a Megszentelt Szív energiáival, és ezáltal a bolygó számára is feldolgozzátok ezeket az energiákat, a 12:12-re való előkészületként.

Ekkor majd csak arra szeretnénk kérni benneteket, hogy lássátok, hogyan egyensúlyozódnak ki a férfiúi és női energiák a bolygón, ahogy az egyensúly visszatér. Először, kedveseim, azon dolgoztatok az indigó gyermekek segítségével, hogy a bolygón megalapozzátok a Khrisztoszi, vagy Krisztusi Hálót. Ez a magasabb tudatosságnak és a tiszta öntudatnak a hálója volt, mely az Istenférfi energiáit reprezentálta. Magában foglalta a spirituális harcos energiáját, s hozzásegített ahhoz, hogy a 3. dimenziós mentális mátrixon túllépve megteremtsétek, elérjétek szabadságotokat, és hogy az Én Vagyok eszenciájából teremtsetek. Képessé tett benneteket, hogy kapcsolatba lépjetek lényetek belső hatalmával, s hogy megnyíljatok, és egyre többet fogadjatok magatokba a fényből.


Ezt követően, voltak közületek, akik megnyitották szívüket az Istennő sugárzásának. A kristálygyermekek segítségével üdvözöltétek az Istennőt, tiszteltétek meg őt életetekben, testetekben és szívetekben. Újra helyet teremtettetek számára a szívetekben. Teljességgel elfogadtátok őt szoláris megnyilvánulásában, teremtőerejével, szenvedélyével és érzékenységével együtt. S így a Magdaléna Hálót vagy Istennő Hálót, mely eddig be volt zárva és szunnyadt, újra aktiváltátok, mely megtisztulva fénnyel töltődött fel. Ez nem volt könnyű folyamat. 2007-ben sok fénymunkás utazott el a bolygó különféle szent helyire, hogy kifejezze szándékát a Magdaléna Háló megtisztítására, és az istennői energiák újraaktiválására, hogy a bolygó megszentelt szíve újra felébredhessen. S így a megszentelt szív a bolygón minden emberben felébredhet, ha azt választják, hogy az isteni, mindent összekötő szeretet 5. dimenziós valóságában élnek.

Ezáltal a munka elvégeztetett, és a Gyémánt Háló bolygótokat körbevéve csillog, és a megszentelt szív briliáns kisugárzást áraszt.

Arra kérünk, hogy lássátok, ahogyan a két háló, a Khrisztoszi Férfias Láng és a Magdalénai Nőies Láng összevegyül. Mint két váltakozó lüktetés egyazon szívverésben, összevegyülnek, hogy megteremtsék az általatok ikerlángnak nevezett két szeretetláng - szeretetforrás megnyilvánulásában való - egyesülésének tökéletes pillanatát.


S így, kedves Fénymunkások, ha kérdezitek, mit jelent ez majd számotokra és a bolygó számára, azt válaszoljuk, hogy ismét érzitek majd, ahogy a lágyság, a kedvesség és a mélységes szeretet visszatér a Földetekre. Érzitek majd a Magdaléna Hálóból érkező tápláló és szerető áramlást, mely felemeli szíveteket és szellemeteket. El fog múlni a harcok ideje, és az új Gyémánt Hálóból áradó energia támogatását és szeretetét fogjátok élvezni. Legkedvesebbek, arra kérünk, hogy ebben az időszakban nyissátok meg a szíveteket! Csakis kitárt szívvel lesztek képesek felvenni a kapcsolatot a Gyémánt Hálóval, s érezni, ahogy átárad rajtatok a szívenergia, ahogy körülvesz benneteket a Teremtő szeretetével és kegyelmével, és a szeretetből eredő bőséggel.

Ezt nem elmétek, hanem szívetek "szemeivel" fogjátok meglátni. Idővel az elme is elfogadja majd e sugárzó háló támogatását és szeretetét. Megérzi majd a bolygó megszentelt szívéből áradó szeretetet. S ekkor az emberiség ráébred majd arra a szeretetre, mely minden egyes megszentelt szívben ott lakozik a bolygón, s ebből a szeretetből fogja megteremteni az Új Földet.
Kedves fénymunkások, ez a ti időtök. Csatlakozzatok hozzánk, s érezzétek a felétek áradó szeretetet és támogatást. Bőséggel áldottak vagytok!



A kozmikus tűztánc

Legkedvesebb fénymunkások, december hónapjában a Galaktikus Központból áramló fény jelentős erősödése fog bekövetkezni, mely változást és fejlődést aktivál a kozmoszban. A Paradicsom Hálózatba új fénykódok érkeznek, melyek aktiválják a Föld bolygó következő fejlődési ciklusát. Az Istennői szoláris energia fogja feltölteni és beindítani a változásokat a bolygótokon.

Legkedvesebb fénymunkások, várakozással nézhettek elébe, ahogy a Föld az új ciklusba lép, felerősödött fény és sugárzás ömlik rátok Napotokból. Ez magasabb oktávra pörgeti fel a bolygón a tudatosságot. Azt mondhatjuk, legkedvesebbek, hogy mi a kollektív tudatosságnak egy jelentős emelkedését várjuk ebben az időszakban, mely a 12:12-es csillagkapuval kezdődik december 12-én, és a december 22-i téli napfordulóig tart.

Miben áll ez az emelkedés? Nos, beszéltünk már a kvantumébredésről és az új érzékelési formákba való belépésről, és elmondhatjuk, a jövőben sokan el fogtok érni egy olyan tudatossági szintet, amikor éber állapototokban is elkezdtek “belelátni” a magasabb dimenziókba. Megértitek majd a kvantumvalóság temészetét, sétáltok az Álomidőben, bizalommal telve.

Valamint, ahogy átmentek ezen a felemelkedésen, elkezditek azt is megérteni, hogyan teremtitek meg saját valóságotokat ennek keretén belül. Úgy kezdtek magatokra tekinteni, mint “galaktikus emberre”. Amint galaktikus fénytestetek teljes működésbe lép, tudatossá váltok azoknak a mennyei lényeknek a jelenlétére, akik veletek dolgoznak. Ők mindig is itt voltak, türelmesen várakozva, hogy készen álljatok őket meglátni és velük együtt dolgozni. Mivel, kedveseim, csak a szívetekkel láthatjátok meg őket. Elmétek nem fogadja el a jelenlétüket, és a kollektív tudatosság a mai napig visszautasította, hogy a valóság mentális felfogásába beillessze a létezésüket. Azonban, ahogy előremozdultok a szívre alapozott valóságba, a szeretet szemeivel képesek lesztek őket meglátni, és megérezni azt a szeretetet, amely mindig is itt volt. Ez a galaktikus családotokkal való örömteli egyesülés pillanata lesz.

Azonban azt is el kell mondanunk, hogy ez a folyamat meglehetősen turbulens lesz. Ti vagytok az úttörők, ti töritek át a félelem és illúziók többezer éves tudati barrikádjait, ti lesztek az elsők, akik üdvözlitek mennyei családtagjaitokat. Amikor galaktikus fénytestetek megtelik a Galaktikus Központból, a Szíriuszon és a Napon keresztül érkező sugárzó energiával, gyorsan felértek majd a galaktikus tudatosság szintjére. Eközben át kell haladnotok a kollektív tudatosságnak ezen a “félelemzónáján”, ezen az ember alkotta félelemgáton, mely azzal a céllal jött létre, hogy fenntartsa galaktikus és mennyei eredetetektől, örökségetektől való elkülönültségeteket. Amikor újra felveszitek ezekkel a kapcsolatot, bátornak és félelemnélkülinek kell lennetek, örömmel el kell fogadnotok kozmikus születési jogotokat. Amint áthaladtatok ezen a félelemzónán, az szét fog oszlani, el fog tűnni, ezáltal lehetővé válik sok más embernek, hogy ráébredjen mennyei eredetére, igazi “csillaggyermek” voltára. Mivel minden ember “Emberangyal”, egyúttal minden ember “Csillaggyermek” is, eredetük a kozmosz csillagcsaládjaiba nyúlik vissza.

Ahogy a fény növekszik és a régi félelemgátak eltűnnek, újra képessé váltok, hogy egyesüljetek kozikus családjaitokkal. Az emberi család, melynek elsősorban vagytok reprezentánsai, eléri a szeretet és béke állapotát, és szerető, békés kapcsolatokra lép a kozmoszbeliekkel.


A kulcs a Szív


Amikor áthaladtok a félelemzónán, mely a félelem és hazugság ősrégi, kristállyá szilárdult akadálya, akkor igazán szükségetek lesz rá, hogy igazi Szívharcosok legyetek. Maradjatok meg a szívre való összpontosításban, ne engedjétek meg az elméteknek, hogy bepörögjön az aggódástól és félelemtől. Az évnek ebben az időszakában, amikor az emberek annyi mindenben vesznek részt, ami gyakran aggasztó és irritáló, nagyon fontos számotokra, hogy felfüggesszétek a mentális és emocionális ítélkezést, és csak a szív szeretetében éljetek.

Sokan közületek a tavalyi évet ezeknek a képességeiteknek a megedzésével töltöttétek, azonban most van itt az idő, amikor igazán a szívetekben és a szívetekből kell élnetek.

Röviden összefoglaljuk, mit érezhettek, tapasztalhattok ezekben az időkben, illetve, hogy hogyan birkózhattok meg legjobban az elektromágneses torzítások és zavarok jeleivel, melyek most következnek.<

FIZIKAI szinten fáradtságot, sőt kimerültséget tapasztalhattok, amint energiatesteitek gyorsabban pörögnek, válaszul a fény frenvenciáinak felgyorsulására. Érezhetitek az energia hullámait, amint átáramlanak karotokon és lábaitokon, és időnként ezek az érzések eléggé erőteljesek lehetnek. Gondot jelenthet, hogy éjszaka aludjatok, ezért aztán napközben fáradtak és álmosak lehettek. Ha lehet, pihenjetek, amennyit csak tudtok. Minden rendben van.

ÉRZELMI téren úgy érezhetitek, hogy egy hullámvasútban ültök! Fel és le. Könnyen felkapjátok a vizet és dühkitöréseitek lehetnek. Vagy pedig depresszióba és aggodalmaskodásba estek. Időnként igen intenzív félelmet és aggodalmat érezhettek, és félhettek egyedül maradni. Még azt is érezhetitek, hogy meg fogtok halni, de emlékezzetek, hogy éppen a félelemzónán keltek át, mely emberalkotta félelmek és illúziók mesterséges képződménye. Vegyetek egy mély levegőt és engedjétek el. Minden rendben van.

MENTÁLIS síkon olyan érzésetek lehet, hogy minden túl gyorsan mozog, elmétek kifáradhat és majdhogyem kiéghet. Ennek az az oka, hogy a nyugati kultúrában az agy túlságosan aktív és agyon van stimulálva. A fényfrekvencia emelkedése még tovább izgatja az agyat, és az eddigi egyensúlyi kilengéseket tovább súlyosbítja. Pihenjetek, lélegezzetek, engedjétek a dolgokat a saját tempójukban áramlani, ne próbáljatok meg a végsőkig kitartani – nem fog sikerülni. A legjobb reakció ilyenkor lelassulni és csak úszni az árral, nem ellenállni, hanem elfogadónak lenni. Minden rendben van.

A SZÍV szintjén mindent sokkal intenzívebben fogtok ÉREZNI. Ünnepeljétek ezt. Kapcsolatba léptek a Kozmikus Szívdobbanással, és minden sejtetekben érzitek az isteni teremtő energia áramlását.

Ténylegesen, legkedvesebb fénymunkások, minél több időt töltötök szívenergiátokban, annál könnyebben kapcsolódtok rá a fény és szeretet galaktikus áramlására. Mivel a mennyei energia a szívcsakrátokon lép be és onnan kiindulva áramlik át fizikai rendszereteken, majd a Paradicsom Mátrixnak nevezett kristály földhálóba kerül. Nos, az intenzív felfényesedés eme időszakában áramoltassátok az energiát át a testeteken, bele a hálóba. Megtehetitek ezt akarattal is, fény és öröm ceremóniákat tartva. Ezt a hónapot az ünneplésre szánjátok: énekeljetek, táncoljatok, zenéljetek, játsszatok, egyetek jókat, szeretkezzetek… engedjétek, hogy fizikai testetek lelketek örömének és vidámságának hangszere legyen. Ha lehet, menjetek ki a szabadba, lépjetek kapcsolatba a Dévákkal és a természet szellemeivel, valamint a Tündérekkel! A kozmosz legyen játékteretek, érezzétek a szeretet és fény áramlását, engedjétek el a félelmet… Minden rendben van, minden úgy van, ahogy lennie kell!

2006. december
Mihály Arkangyal Celia Fenn-en keresztül


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése