2011. november 30., szerda

~ A terhek könnyítése ~




Üdvözlet Otthonról.

Kedveseink, fontos előrelépés volt, amikor beléptetek személyes valóságotokba, és egy csomó nagyon nehéz helyzeten mentetek keresztül - de most mégis itt vagytok. Itt vagytok, körülnéztek, próbálva kitalálni merre visz a következő lépés, próbálva kitalálni, mi történik, mit fog tenni az energiátok legközelebb. Azt mondjuk nektek, hogy el sem tudjátok képzelni a tetszésnyilvánítást a fátyol felénk eső oldalán, amiért még mindig itt, a Földön vagytok. Sokszor volt lehetőségetek Haza térni. Sokszor volt lehetőségetek kilépni. És, ha ezt tennétek, azt mondjuk nektek, hogy tárt karokkal fogadunk benneteket. De azt kérdezitek most: "Mit tehetnék legközelebb? Hogyan segíthetnék? Hogyan találhatom meg a szenvedélyemet?" Sokan közületek még mindig azt gondolják, hogy nagyon önös dolog a szenvedélyetekkel foglalkozni, de mi azt mondjuk, hogy így válsz az Univerzum energiáinak lehető legmagasabb felhasználójává. Találd meg ezt a szenvedélyt. Találj bármilyen utat, amelyen elérheted ezt, és megteremtheted e szenvedélyedet még ezen a napon.

Kedveseink, a polaritás integrálása az, ami történik mostantól minden nap, hiszen ez fog elvezetni benneteket fejlődésetekben a következő lépéshez. Fontos ez, túl a megértéseteken, ezért ez az, amiről a mai napon beszélni kívánunk: hogyan integrálhatjátok a polaritást. A polaritás az illúzió, melyben az életeteket éltétek. Mindig értettétek, hogy van fekete és fehér, fel és le, szeretet és félelem, jó és rossz. Mégis azt mondjuk nektek, hogy ez egyszerűen a polaritás illúziója, hiszen ez nem valóságos. Az egyetlen valóságos dolog mindezek integrációja. Nincs sem fekete, sem fehér. Ezek mind a szürke árnyalatai. Nincs sem szeretet, sem félelem. Csak az energia van - az alapenergia, melyet szeretetnek neveztek.

A személyes drámák hullámvasútja

Amikor kiegyensúlyozzátok önmagatok férfi és női részét, sokkal gyorsabban igazodhattok ehhez az energiához. De eközben dúl az érzelmek küzdelme, sokan éreztek közületek érzelmi stresszt az elmúlt négy-hat hétben. Ez nagyon intenzív volt. Úgy érzitek, mintha hullámvasúton utaznátok. Az mondjuk nektek, hogy igen, így van. De van egy titka a hullámvasúton való utazásnak – ha nem szorítjátok egy kicsit jobban a kapaszkodót, mint ahogy elegendő, akkor megtanulhatjátok élvezni az utazást. Ahogy megtanuljátok az izgalmat, amikor a következő zökkenő felé mentek, ugyanúgy megtanulhatjátok elfogadni az összes lehetőséget. Az előttetek álló hetekben és hónapokban, a hullámvasúton való utazáshoz alkalmazkodás bármi másnál könnyebb módja a terheken való könnyítés.

Beszéltünk róla a múlt alkalommal, mondtuk most is, és kérünk benneteket, hogy körültekintően figyeljétek személyes drámáitokat, hiszen ezek tartalmazzák a megoldó kulcsokat az általatok hordozott terhekhez. Saját személyes drámáitok a ti részeitek, melyeket szerettek játszani. Most mi másként használjuk a dráma szót, mint ahogy a legtöbben értitek. Legtöbben közületek a drámákra, mint szörnyű dolgokra gondolnak, mondván: „Nincs szükség drámákra az életünkben.” De mi azt mondjuk, hogy az emberek nagyon vonzódnak a drámákhoz. És miért ne vonzódnátok a drámákhoz, miután mindannyian bújócskát játszotok a fátyol mögött. Egy nagy színpadon vagytok. Mindannyian arra kérünk benneteket, értsétek meg, hogy a drámák megváltozhatnak, és hogy ti változtatjátok meg a drámáitokat a saját választásotok szerint – hiszen ez a legfontosabb része a dolognak. És most, ezekben az időkben, vannak lehetőségek, hogy könnyítsetek a terheiteken. Mialatt végigmentek az általatok életnek nevezett hullámvasút kanyarain, mialatt keresztülmentek a hegy- és lejtmeneteken, meg fogjátok érteni, hogy valójában a fizikai tömeg, illetve a testben létezés az, ami létrehozza az izgalmat, amely hatással van érzelmeitekre. Így, ha van mód könnyíteni terheiteken, az utazás kényelmesebbé válik. Ezért arra kérünk most benneteket, hogy rendületlenül figyeljétek drámáitokat. Figyeljétek mindazokat a dolgokat, melyek újra és újra lejátszódnak az életetekben, és lássátok, hogyan szolgálnak benneteket, és lássátok, hogy mit vesznek el tőletek. Hiszen olyan lehetőség van most terhetek könnyítésére, mint korábban soha. Alkalmatok lehet most teremtőként felelősséget vállalni – nemcsak saját valóságotokért, hanem mert ti feleltek azokért az energiákért is, melyek segítségével mások teremtik meg saját valóságukat. Nem vagytok egyedül. Részei vagytok a nagyobb egésznek. Részei vagytok az Egység-tudatosságnak, és ahogy mindenki kapcsolódik mindenki máshoz, minden egyes gondolatotokat mindenki más is érzékel ezen a bolygón egy bizonyos pontig, hiszen mindez belehullik az Univerzális Tudatalatti Elmébe, és a maga módján együtt dolgozik az Univerzális Energiával. Így, amikor érzelmi stresszt tapasztaltok, ez azért lép fel, mert túl szorosan rákapcsolódtok időnként erre az energiára. Túl erősen kapaszkodtok a hullámvasúton, és ez nehézségeket okoz. Nem kell ilyen nehéznek lennie, kedveseink.


A magasabb vibrációkat támogató magasabb igazságok


Sokszor mondjuk nektek, hogy miközben az egyik szintről a másikra léptek, eközben vannak alkalmak, amikor fájdalmat fogtok tapasztalni. Tudatában vagytok ennek. De kérjük, hogy tudjátok kedveseink, hogy a szenvedés választható tapasztalat. Nem szükséges beleragadnotok a drámába, ami a fájdalom újra- és újra- és újraismétlődését idézi elő. Drámátok e részének elengedése válik az egyik legfontosabb dologgá ahhoz, hogy képesek legyetek integrálni a polaritást. Ez a férfi és női energiák egyensúlya, ami oly hasznos, miközben átléptek életetek következő szakaszába. Ez mindenekelőtt az egyik olyan dolog, amit megtehettek, hogy kényelmesebbé tehessétek az életeteket, és lehetővé tegyétek, hogy szabadabban éljétek meg szenvedélyeteket. Tudjátok, hogy vannak olyan hiedelemrendszerek, melyek vissza fognak tartani benneteket attól, hogy belépjetek az új teremtésekbe, de ti már nagyon jók lettetek a hiedelemrendszerek átértékelésében. Különböző dolgok történnek, miközben emelitek vibrációitokat, és ezek egyike az, hogy elkezditek elérni a magasabb igazságokat, hogy azok támogassák magasabb vibrációitokat. Ha ezt teszitek, választotok. Megteremtitek valóságotokat, épp, mielőtt lábatok elérné a járdát, mielőtt lábatok megtenné a következő lépést, ti teremtitek meg a járdát magatok előtt. Mágikus dolog megfigyelni ezt a fátyol felénk eső oldaláról. Ha csak azt tudnátok, milyen nagy felelősséget vállaltok, megváltoztatnátok mindannak módját, ahogy cselekedtek. De a célból, hogy kényelmesen játszhassátok a Játékot, szükségszerű, hogy időbeli eltolódás késedelem legyen a teremtő szándék és az eredménye között. Szükségszerű, hogy ne lássátok saját teremtéseiteket minden pillanatban. Ahhoz, hogy ez meg történjen, nagyon általánosan és szokásosan teljesen csak a személyes drámáitoknak éltek. Ez az, amit újra és újra és újra megteremtetek. Az egész dologban az a kihívás, hogy nem hiszitek el, hogy ez a ti teremtésetek. Nem látjátok, hogy ti vagytok az egyedüliek, akik megteremtik valóságotokat. Nem értitek, és ennek következtében azt gondoljátok, hogy valami történik veletek, és felhívjátok a barátaitokat, a szomszédaitokat, mondván: „Miért olyan nehezek ezek a mostani energiák?” Aah, valóban nehezek? Valóban igaz, hogy a dráma-teremtő vágyatok valóságot teremt? Aah, igen. Könnyű azt mondani, hogy nem teremtünk drámákat, de nehéz megtenni. Amit most ajánlunk, az nem az, hogy megpróbáljuk és apró darabokra szedjük a drámákat, és ezáltal megértsük – hiszen ez nem fontos. Ami fontos, hogy tudd a felelősségedet, és bármelyik pillanatban, amikor boldogtalan vagy a valóságodban, tudd, hogy ismét választhatsz. Ez a szellem integrálása mindegyikőtökben, ami segít integrálni bennetek a polaritást – és ez az, ami most történik. Ez nagyon gyorsan változik.

A fantom-halál jóra fordul

Az emberi természet szerint, amíg ránéztek az életetekben a saját mintázatotokra, és próbáljátok kitalálni a változtatás módját, közben keresitek 180 fokban fordítottját. Azt mondjátok: „Hogyan változtathatnám meg ezt? Hogyan tolhatnám el az energiát? Hogyan fordíthatnám meg, és változtathatnék meg mindent az életemben?” Sokan keresztülmentek közületek a fantom-halál tapasztalásán. Ezek lehetőségek, amikor volt esélyed elhagyni a bolygót. Ezek kilépési pontok számodra. És miközben visszatekintesz ezekre a tapasztalatokra, azt fogod látni, hogy ezek tágas lehetőségeket kínáltak, hogy 90 fokban elfordulj, és nagyon gyorsan megváltoztasd a valóságodat. Igen, kedveseink, megvan ez a lehetőségetek. Visszanézel, és látod, milyen könnyű, és milyen kényelmes volt ez, de idővel milyen nehéznek látszott. Idővel nagyon stresszesnek látszott. Mindenki azt gondolta, hogy megőrültél. Minden barátod csodálkozott, hogy mi történt azzal az emberrel, akit ők ismertek és szerettek. Az a vicces a dologban, hogy miután jó irányba fordultál, sokan azok közül az emberek közül már nem a barátaid többé. Ők egyszerűen egy másik valóságba sodródtak, ami nagyon közel van a tiédhez, de többé szabályszerűen már nem metszik egymást valóságaitok. Megváltozott ember lettél. Más vagy.

Teljes energiád eltolódott, miközben egyik vibrációs szintről a másikra ugrottál. Aah, de nem is csak ez van, hiszen egyszerre már nem egy szintet ugrasz, hanem nyolcat (egy oktávot) – és pontosan ez az, amit éppen most tettél. Megteremtetted annak lehetőségét, hogy nyolc szintet ugorj egyetlen vad rohammal. Ez történt. És most megpróbálsz körülnézni, felállni és működni ugyanabban a világban, ahogy korábban is tetted. De nem vagy már ugyanaz, és ez az, amiért már nem ugyanúgy látod magad, és nem ugyanúgy érzed magad, és amiért ez érzelmileg ilyen mély hatással van rád.

Kérjük, hogy emlékezz, te kérted, hogy itt legyél ebben az időszakban. Sokan született gyógyítók közületek, akik ragaszkodtak hozzá, hogy az első sorban üljenek az osztályban. Ti vagytok azok, akik ragaszkodtak hozzá, hogy az elsők között menjetek keresztül az ajtón, és így nyitva tarthassátok az ajtót mindenki másnak. Ti vagytok a legnagyobb gyógyítók, hiszen ti teremtettétek meg saját odaszentelődésetekkel és fókuszált szándékotokkal a Föld bolygó számára a lehetőséget, hogy megtegye ezt a lépést. És mi megtapsolunk benneteket, kedveseink. Fogalmatok sincs, hogy mit tettetek. De a lehetőség megteremtésével, hogy ti legyetek az elsők, akik átmennek az ajtón, tartva azt mindenki más számára, e lehetőséggel újabb utazást is teremtettetek magatoknak a hullámvasúton. Ezért tudjatok róla, hogy az egész folyamat kulcsa, annak megtanulása, hogyan élvezzétek ezt az utazást. Ez az, amit mi a „csoda leföldelésének” fogunk hívni.

Az Angyal érintése

Korábban sokszor beszéltünk a földelésről, de hadd beszéljünk róla e napon is. Van egy cső, amelyik keresztülmegy a testeteken. A fejetek legtetejétől indul, éppen a gerincoszlopotok előtt haladva, és magában a Földben végződik. E cső legfontosabb felhasználása, a legfontosabb célotok a Földön, hogy megragadjátok az „éterekben” a dolgokat, és keresztülhozzátok ezeket a csövön, lehozva azokat a Földbe. Ez a teremtési folyamat - emberi perspektívából. Most képzeljétek el, hogy az éteri birodalmakban létező dolgoknak nincs "anyaguk".  Amikor lehozod ezen a csövön keresztül a dolgokat a Földre, Te adsz nekik anyagot. Így talán képes vagy megérteni, hogy a „csoda leföldelése” valójában az anyagtalan dolgok megragadása, és anyaggal felruházása.

Végtelen lények vagytok, véges fizikai formában. Szellemetek végtelen, és ti tudjátok ezt, de kérjük, értsétek meg ennek valódi ajándékát, és annak valódi szépségét, hogy véges a testetek. Fizikai a testetek, van kezdete és vége, van anyaga. Ugyan közületek már sokan eredményesen könnyítettek terheiken a fizikai test területén, azt mondjuk nektek, hogy a fizikai test leírhatatlanul szép. Ez a szellem manifesztációja fizikai formában, ami megtehet olyan dolgokat, melyeket maga a szellem képtelen. Ezért kérjük, értsétek meg, hogy olyan ajándékaitok vannak, melyek még nekünk sincsenek az angyali birodalomban. Mindössze annyit kérünk, hogy legmagasabb céljaitoknak megfelelően használjátok ezeket az ajándékokat, hogy megtaláljátok a szenvedélyeteket, és kitaláljátok az energiával végzett munka módjait.

A polaritás integrálása az, melynek révén magasabbra léptek az angyali birodalmakban. Ez az, ahogyan felemelkedtek. Nem, ez nem arról szól, hogy magatok mögött hagyjátok a testeteket. Nem a fizikai forma elhagyásáról szól, és arról hogy egyenesen beléptek abba, amit fénytestnek neveztek. Tudatában vagytok annak, hogy ez az irány, amerre haladtok, de ha ebbe holnap beleugranátok, a Játszma megszakadna. Nem lennétek képesek elérni a definíció [az emberi meghatározottság] következő szintjeit, melyeken most dolgoztok. Vannak tehát ajándékaitok, emberek. Tiétek annak leggyönyörűbb lehetősége, hogy megérintsétek egymást, nemcsak szavaitokon keresztül, nemcsak szereteteteken keresztül, de a fizikai érintésen keresztül is. Az emberi kommunikáció fontos része, hogy képesek vagytok kinyúlni, és megfogni valakinek a kezét. Nagyon mágikus hátul, a szívcsakránál megérinteni valakit az „Angyal Érintésével”, és nektek megvan ez a lehetőségetek. Nekünk nincs.

Az energiacső érzelmeitek székhelye

Értsétek meg, hogy az éterek itt vannak felettetek. Nincs tömegük, és nincs sem anyaguk, sem fizikai formájuk. Lehozni a dolgokat az éteri birodalomból ezen a csövön keresztül, és formát adni neki – ez az, ahogyan teremtetek. Az éteri elemek lehozása az energiacsövön anyagot integrál beléjük. Érdekes feladata van most ennek a csőnek, hiszen ez hidalja át a rést a végtelen spirituális én és a véges fizikai én között. Ennek kell áthidalnia az űrt, amely szimultán létezik mind az éteri, mind a fizikai birodalomban. Egyetlen módja van ennek – az energián keresztül. Fenntart egy energetikai helyet a lényetekben, hiszen itt van a kapcsolódás. Csak egy pillanatra hadd említsük meg, hogy ez az éteri rész a felsőbb éned, és az alsó rész a te alsó, vagy fizikai éned. Könnyű belátni, hogy itt kell lennie a kapcsolódási pontnak felsőbb és alsó éned között. Lennie kell valaminek, ami áthidalja a rést e kettő között. Ez maga az energiavezeték, és ez a vezeték az érzelmeid székhelye is. Az a valóság, hogy a cső az érzelmi kifejeződésetek az emberi formában. Ebből kifolyólag, bármely változás akár alsó, akár felsőbb éned vibrációiban érzelmek felszabadítását fogja kiváltani. Az utóbbi néhány hónapban megváltoztattátok az egész struktúrát. Fontos volt számotokra, hogy megtegyétek ezt. De azt mondjuk most, hogy a jelenlegi változások messze túl mennek megértéseteken. Sokan tudtátok már, hogy keresztülhozzátok a dolgokat ezen a csövön, és megteremtitek azokat a valóságotokban. Úgy könnyű leírni ezt – hogy egyszerűen megérthessétek – hogy minden, az ember által készített dolog először gondolatformaként létezik. A gondolatforma az éteri birodalomban van, és nincs anyaga. Amikor keresztülhozod a csövön, teremtesz valamit, aminek anyaga és tömege van.

Azt kérjük most tőletek, értsétek meg, hogy az energialenyomatok (stresszek, érzelmi sérülések) emberi tapasztalásotok részei, ahogy az energia rajtatok keresztül „nyomódik le”, vagyis jut le az anyagba. Ezek a tapasztalások valójában átpréselődtek rajtatok, és keresztüljöttek az életen, az energiacső külső részén. Oly sok alkalom volt, amikor olyan élettapasztalataitok voltak, melyek elősegítették elsődleges életleckéiteket, és amelyek az energiacső külsején nyomódtak le. Amikor egyik fontos szerződésedet játszod le – amelyet életed első szakaszában kötöttél, vagy a tervezési fázisban – ez segít neked előrevinni elsődleges életleckédet. Ez időnként tényleges tapasztalásodon keresztül történik, és különösen akkor, ha természete szerint negatív a tapasztalatod, akkor keresztülhozod ezt az életen, mint egy energialenyomatot e cső külső részén. Kérjük, hogy tudjatok róla, hogy minden nap minden egyes másodpercében mozgatjátok az energiát ezen a csövön keresztül. Képzeld csak el most, hogy van egy energia lenyomatod, amelyik lenyomódott a csöved külső szélén, lecsökkentve keresztmetszetét, átbocsátóképességét. Majdnem olyan ez, mint amikor rálépsz az öntözőcsőre, ami korlátozza az energia áramlását a csövön keresztül. És minden alkalommal, amikor keresztülnyomod az energiát, az megsérül egy kicsit. És természetesen, mivel az energiacső az érzelmi test székhelye, megérzed ezt érzelmeiden keresztül.

Óóh, sok módja van annak, ahogy foglalkoztál ezzel a múltban. Sokan közületek egyszerűen megtagadták ezt, és más utak után néztek. Dönthetsz úgy, hogy nem áramoltatod az energiát ezen a csövön keresztül, vagy további kis mágikus csövecskéket teremtesz kívül, és elágaztatva azokon járatod az energiát – így hát nem muszáj ezzel foglalkoznod. Jó néhányan közületek belépnek ide, és a gyógyításhoz szükséges valamilyen munkát végeznek. Ez egy ajándék. Ez a legnagyobb teremtők szerepe. Ezt olyan jól csináljátok. Értitek-e, hogy kik vagytok, és mit tettetek? Amikor magányosan sírva találod magad a szobádban, arra gondolva, hogy magad vagy és senki sem gondoskodik rólad – érted-e közben, hogy az egész angyali birodalom lenéz rád, és szárnyaikat összeütve tapsolnak? Tudod-e, hogy ők mindannyian megérintik hátulról a szívcsakrádat az Angyali Érintéssel? Általában nem ezen a módon látod ezt. Sokkal bonyolultabb a fátyolon túlra nézni, amikor ez személyes tapasztalatodként jelenik meg. De ha megérted, hogy a magában a csőben zajló folyamat érzelmek felszabadulásával jár – üdvözlünk körünkben. Keresd annak lehetőségeit, hogy biztonságosan megtehesd ezt. Oszd meg másokkal, hogyan mentél keresztül ezen, így ők már kényelmesebben mehetnek majd keresztül ezen. Ebben van a mágia. Ez az, amikor megtalálod a szenvedélyedet. Ez az amikor megtalálod a dolgokat, amiért jöttél, és szereted csinálni azokat. Ez most a feladatod.

A csoda leföldelése

A közvetlenül előttetek álló időszak lehetőséget fog teremteni számotokra, hogy a polaritást az életetekbe integráljátok. Dolgok fognak felbukkanni előttetek, és csodálkozni fogtok, hogy ez miért történt. Ha egyszerűen meg fogod nézni mindkét oldalát, és megkérdezed „Hol vagyok én a dualitásban? Hol vagyok én a polaritás-tudatosságban? És hol integrálhatom e két oldal eggyé?”, akkor ez az alkalom mágikus lesz, és nagyon erőteljes. Az energia mozgásba jött, hiszen a Föld és kozmosz változásai már elkezdődtek. Most ti, mindezeket a változásokat magatokba integráljátok. Mindezek a dolgok leföldelik a most történő csodát. Ha megtörtént a csoda a kozmoszban, és te ismét keresztülmentél a teljes Harmonikus Konkordancián, és senki nem zavart az energia leföldelésében, akkor már áthoztad az energiáját. Ti vagytok a varázslók, kedveseink. Ti vagytok az egyedüliek, akik megteremtették az Otthont, ott, ahol most vagytok. Most közületek mindenkinek megvan rá a lehetősége, hogy megtegye ezt, és leföldelje magának ezt az információt, és a csövön keresztül behozza a saját életébe ezt a csodálatos energiát.

Óh, igen, ez fel fogja zaklatni az érzelmeiteket – ezt fogjuk most mondani nektek. Néhányan közületek nagyon rémültek lesznek. Néhányan közületek nagyon nyugtalanok lesznek. Néhányan támasz nélkül fogják érezni magukat. És mi egyszerűen azt mondjuk, hogy tegyétek meg, amit tudtok, figyeljétek meg őszintén az életetekben végbemenő összes drámát. Figyeljétek őszintén, és találjatok rá módot, hogy könnyítsétek érzelmi és fizikai terheiteket, hiszen ezek a lehetőségek egyre gyorsabban fognak most érkezni. Ami történt az annyi, hogy miközben keresztülmentél az életeden, [eközben] megtaláltad annak módját, hogy fájdalmak és érzelmi nehézségek nélkül mozgasd az energiát a csövön keresztül. Így meggyógyítottad energia lenyomataidat. Az az érdekes ezekkel az energia lenyomatokkal kapcsolatban, hogy miközben meggyógyítottad azokat, ez hat az idővonaladon előre és hátra is. Nemcsak magadat gyógyítod meg, de gyógyítod apádat és az ő apját is; gyógyítod ugyanígy fiaidat és lányaidat is. De a legszebb az ebben a folyamatban, hogy ezután [a gyógyulás után] keresztülhozod energiáidat a csövön, az már nem sebez meg. Nincs tovább korlátozás ezen a helyen. Mindig lesz ott egy kis „jelzés”, mert amikor meggyógyítasz valamit magadban, mindig ott marad a félelem fátylának kicsiny darabja. Kérjük, ne tekintsd ezt a félelem-fátylat nehézségnek. Értsd meg, hogy maga ez a félelem-fátyol az emlékeztetőd a tapasztalatra, és annak ajándéka, amit megtartani kaptál.


A vibrációs ugrás kiterjeszti az energia-csövet

De most valami mágikus történik, hiszen sok vibrációs szintet ugrasz egyszerre. És miközben átugrod ezeket a vibrációs szinteket, miközben sok szinten mész keresztül egyidejűleg, az energia-cső elkezdi szállítani a korábbinál sokkal nagyobb többlet-energiát. A cső számára szükségszerű, hogy ténylegesen kitáguljon, és miközben ez megtörténik, elkezded érezni a félelem-fátylat, mert ez a félelem-fátyol nem olyan tempóban tágul, mint a normál struktúra. Sok régi dolgod elkezd feljönni, amikor úgy gondolod, hogy már végeztél az egésszel. „Igen, elköteleztem magam, hogy Fénymunkás leszek. Igen, belerobbantam ebbe az energiába…de miért is jön elő az összes régi szemetem? Hogy-hogy megint ezzel kell foglalkoznom?” Óh, kedveseink tudjátok-e kik vagytok? Tudjátok-e, hogy mágia az, ami történik?


A spirituális csatorna megnyílása


Azt mondjuk, hogy nem fog az elvégzendő terápia még éveket igénybe venni. Nem ugyanazt az energiát fogja használni, amit már egyszer felhasznált, hogy simán áramoljon keresztül saját lényeden az energia. Most ez más. Ti vagytok most az egyedüliek, akiknek lehetőségük van megteremteni és integrálni ezt a poláris tudatosságot, hiszen ez az, ami meg fogja változtatni magát az energia-csövet. Felgyorsul a kapcsolat a felsőbb és az alsó én között. Közületek még többen kezdenek el csatornázni, hozzákapcsolódni saját felsőbb énjükhöz, információkat áthozni saját intuíciójukon keresztül. És ez folytatódni fog az energia-cső kitágulása miatt. Így amikor feljönnek bennetek a régi dolgok, amikor feljön az egész „rakat”, amiről úgy gondoltátok, hogy le van zárva, nem kell már foglalkoznotok vele, és amikor lehetőségetek nyílik, hogy visszamenjetek, és újra foglalkozzatok ezzel a félelem-fátyollal, akkor kérjük, hogy tárt karokkal üdvözöljétek. Kérjük, hogy tekintsétek ezt lehetőségnek, ami mindannyiótokat a következő szintre visz. Fizikai formában vagytok itt. Ti vagytok a leggyönyörűbb lények, akik spirituális családként e sűrűségben képesek táncolni. Fogjátok meg egymás kezét. Segítsétek egymást, egyik a másikat. Találjátok meg a módját, hogy a következő embernek könnyebb legyen, és segítsétek magatokat önmagatokat az első helyre helyezve, és nagyon gyorsan el fogjátok kezdeni a polaritás integrálását.

Az előttetek álló periódus során sokan fognak rá lehetőséget találni, hogy megváltoztassák életmódjukat, életstílusukat. Sokan fogják megváltoztatni ennek fizikális aspektusát (pl. táplálkozás, testedzés területén). Jó néhányan meg fogják változtatni magához a Földhöz fűződő kapcsolatukat, a Föld mágneses struktúrájához, vagy éppen a gravitációhoz fűződő kapcsolatuk megváltoztatásával. Kérjük, értsétek meg kedveseink, hogy miközben ezeket a dolgokat tapasztaljátok, elsőre ezek nagyon földinek, nagyon közönségesnek tűnhetnek. De ezek fogják kiváltani érzelmeitek egész halmazát, és ti tárt karokkal fogjátok fogadni ezeket az érzelmeket, és megértitek, hogy ez nem visszaesés – mindez könnyebbé fogja tenni, hogy előre lépjetek. Lehetőség ez, hogy sokkal előbbre lépjetek, mint korábban lehetett. Öleljétek magatokhoz. Aah, igen tudjuk, vannak nehézségek ebben a folyamatban. Ha könnyű lenne embernek lenni, mindenki ezt választaná. Tudjatok róla, hogy sok ezek közül a felszínre jövő érzelmek közül csak azokra fognak irányulni, akik biztonságban vannak körülöttetek – habár nem ez volt a szándékotok. Fokozott kommunikációval tisztázzátok, hogy mi is történik. Hallgassátok meg saját éneteket, értsétek meg üzenetét, így sokat meg fogtok látni az előttetek álló lehetőségek közül.


Kozmikus ADSL 
(széles sávú internet-kapcsolat)

A létezés mágiája ma erősebben képes kapcsolódni a felsőbb énedhez, mint valaha is. Események kiváltódását fogod most látni, amelyek jobban megnyitják az ajtót, mint korábban. A kapcsolat felsőbb és alsó éned között most közvetlen kapcsolatba fog hozni az Univerzális Energiával. Egy számodra jól elképzelhető számítógépes analógiát említünk – melyet az Őrző hasonló gondolata nyomán fogunk használni – hiszen közületek sokaknak van számítógépe, és sok örömötök van benne. Aztán eljön a nap, amikor rájössz, hogy nagyobb sebességű kapcsolatot is lehet használni az interneten. Tehát éppen most váltottál egy telefonos modemről a nagy sebességű DSL-re széles sávú kapcsolatra. És most rajtad áll, hogyan használod fel.

A saját felsőbb éneden keresztül van kozmikus kapcsolódásod, és az első dolog, ami meg fog történni, hogy az érzelmi energiák ki fogják tágítani a megnyíló energia-csövet. Érezni fogod ezt az előtted álló hetekben, hónapokban – jóval erősebben, mint korábban. Stabilan állsz középen, de a dolog jó része még hátra van. Óh, igen kedveseink, a hullámvasút legtetején vagytok. Ne szorítsátok erősebben a kapaszkodót, csak dőljetek hátra, és élvezzétek az utazást, mert veletek vagyunk. Ha megpróbálod, akkor sem eshetsz le. Igen, és sokan közületek még keményen próbálkoznak. De tudjatok róla, hogy ami itt történik, nem egyedül veletek történik, nem csak ti mentek keresztül rajta. Kitártátok az ajtót mindazoknak, akik követnek benneteket, és miközben mindegyikőtök tudatosan dolgozik felsőbb énje integrálásán, hogy ezt a részt magába integrálja, hogy integrálja férfi és női jelenlétét, eközben áramoltatni fogjátok az energiát. Minden dolog nagyon gyors összekapcsolódását fogjátok látni, hiszen a cső kiterjedtebbé válik. Rövidebb is lesz, a felsőbb én és az alsó én közötti távolság most lecsökken. Ez nagyon gyorsan történik. Találjatok módokat ennek felhasználására. Földeljétek le a csodát, hiszen még ha itt is van a csoda fölöttetek az éteri birodalomban, ha azt nem hozzátok le szándékosan a földelő csöveteken keresztül, hogy anyagot adjatok neki, akkor ott fog maradni az éteri birodalomban.

Óh, igen. Sokan hallgatják közületek a közvetítéseket – ahogy az Őrző nevezi ezeket – sokan olvassák a könyveket, és mondják ’Bárcsak itt lenne a Csoport a vállamon. Szeretnék így beszélgetni a vezetőimmel”. És fogalmatok sincs, valójában milyen közel vagytok ehhez. Fogalmatok sincs róla, hogy ott állunk a jobb oldalatokon. Mindannyiótoknak van kapcsolódása, bár még a legtöbben nem fogjátok csatornázni a Csoportot – ahogy az Őrző bennünket nevez – mindegyikőtöknek külön-külön megvan a kapcsolata az Univerzális Energiához. Ez az Univerzálsi Energia az a mátrix, mely keresztülmegy minden dolgon, és amikor megcsapolod ezt, különleges fajta mágiával rukkolsz elő. Mindannyian az igazság eltérő árnyalatait fogjátok lehozni, miközben megcsapoljátok ezt az energiát. Ha még nem csapoltad meg ezt az energiát, akkor is itt ül, rád várva, és végül is el fog enyészni. Tudjatok róla, hogy ti vagytok a varázslók, kedveseink, ti vagytok az egyedüliek, akiknek megvan a lehetőségük kinyúlni felfelé, és megragadni ezt az energiát, és megteremteni azt a saját életetekben. De ha nem nyúltok ki érte, és nem ragadjátok meg, ez végül is el fog halványulni. Találjatok rá módot, hogy keresztülhozzátok a csövön. Találjatok rá módot, még ha ez korlátozást okozhat is nektek, még ha érzelmi változásokat vagy váltásokat hozhat is létre, mégis tegyétek meg szándékosan. Tegyétek merészen. És engedjétek meg magatoknak, hogy a következő szintre lépjetek, mert itt vagyunk, rátok várva az általatok elképzelhető leghatalmasabb ölelésekkel.

Bennetek van a mágia. Itt van a csoda, az éteri birodalomban várakozik, éppen elérhetően feletted. És most úgy találod, hogy megvan a létrád, éppen ott, előtted. Nyúlj fel. Húzd le az éteri birodalomból. Hozd keresztül. Merd megteremteni legmagasabb valóságodat, és bízd rá magad. Merd megteremteni azokat a dolgokat az életedben, melyek jobb valóságod adnak neked, és magasabb létezést a bolygódon, hiszen csak amikor magadat helyezed az első helyre, akkor integrálódik teljesen a polaritásod. Ebbe az energiába helyezve magadat lehetővé válik minden dolgot kényelmesen és mágikusan kiegyensúlyozni. Az előttetek álló hetek kulcsfontosságúak lesznek, kedveseink. Igen, ezek stresszesek lehetnek, de legjobb elképzeléseiteket meghaladóan örömteliek is lehetnek. Beléptek az ünneplés periódusába. Azt kérjük, hogy húzzátok ki magatokat drámáitokból, figyeljetek saját életetek magasabb perspektívájára, körültekintően válasszátok ki, melyik drámát engeditek lejátszani, és melyiket engeditek el. Könnyítsétek a terheiteket, ahogy elindultok lefelé a hullámvasút lejtőjén. Ahelyett, hogy előkészülnétek életetek legrázósabb utazására, és belekapaszkodnátok, inkább találjátok ki, hogyan fogjátok élvezni; hogyan fogjátok elmondani a barátaitoknak, szomszédaitoknak és a gyermekeiteknek, hogy ez életetek valaha tapasztalt legörömtelibb utazása. Ti vagytok a Játékasztal mágusai. Ti vagytok a legjelesebb angyalok, akik valaha is éltek, és éppen most növelitek a szeretet sebességét. Hadd legyen. Oszd meg ezt önmagaddal és másokkal. Nyisd ki az ajtót, csak menj át rajta először, aztán tarts az ajtót másoknak, hiszen ebben van a mágia.

Kedveseink, ha csak egy rövid időre is lehetséges félrehúzni a fátylat, hogy megmutassuk annak mágiáját, akik vagytok – akkor megtesszük. Az ebben a kihívás, hogy ha megtennénk a fátyol elhúzását, akkor ti mind Haza térnétek, de nem ez az, amire magatokat terveztétek. Így ehelyett inkább meg fogunk érinteni benneteket a szívcsakrátoknál az angyal érintésével, időről-időre megérintünk benneteket, hogy emlékeztessünk benneteket, és át fogjuk adni ezeket az emlékeztetőket Otthonról. Ne kövessetek minden szót automatikusan, csak azokat, melyek arra emlékeztetnek, hogy honnan jöttök, és hová tartotok. Megteremtitek az Otthont a fátyol felétek eső oldalán. Ez csak azok mágiája révén lehetséges, akik vagytok, és az általatok hordozott csövek révén – így üdvözöljétek ezt. Hozzátok át. Rátok bízzuk, hogy megtaláljátok a szenvedélyeteket – még ha csak egy rövid pillanatra is – hiszen ez az, ahol átváltozásotok a legkönnyebben meg fog kezdődni. Mágiátok megértéseteken jóval túl van, és amikor Itthon fogadunk benneteket, a leghosszabb ideig fogunk ölelni, és visszavezetünk benneteket a családhoz.

A legnagyobb megtiszteltetés, hogy szólhattunk ma hozzátok. Összegyűltetek előttünk, hogy meghallgassátok a szavakat, amelyek segítenek visszaemlékezni az Otthon energiájára, és segítenek visszaemlékezni, hogy kik vagytok, de azt nem értitek, hogy mi is összegyűlünk. Összegyűlünk, hogy meglássuk a Játékasztal mágusait. Nem pusztán a saját valóságotokat változtatjátok meg, de megváltoztatjátok egyidejűleg az összes dimenzió minden valóságát is. Ragadjátok magatokhoz az erőtöket, és használjátok. Ne féljetek attól, hogy hibát követtek el. Vétsetek sok hibát, és tegyetek jó dolgokat, hiszen csak aztán fogjátok megérteni, hogy nincsenek hibák. Lépjetek előre. Ragadjátok meg hatalmatokat, és teremtsétek meg ezt a napot. A legnagyobb megbecsüléssel csak arra kérünk benneteket, hogy kezeljétek egymást tisztelettel, tápláljátok egymást, és játsszatok együtt jól.

Espavo.
A Csoport
2003. december 15.


Copyright figyelmeztetés

Copyright 2003. Lightworker. Ezt az információt arra szánjuk, hogy minél többekhez eljusson és ingyenesen terjeszthető részben vagy egészben. A felhasználó egyetért azzal, hogy ezt a copyright figyelmeztetést is tartalmazza. És elfogadja azt, hogy minden jog, beleértve a fordított anyagok szerzői jogát is a Lightwoker tulajdonában marad. További információt találhatsz a csoportról ahttp://www.Lightworker.com weboldalon.
Köszönjük, hogy segítesz a Fény terjesztésében!

fordította: Szigeti Antal 

A szívcsakra megnyitása - meditáció




November 30. – A hónap utolsó napja egy hatalmas támogató erőt közvetít mely segít a szív megnyitásában. Olyan szívnyitogató energiák érkeznek, melyek a belső megelégedettség erőit tárják fel bennünk. Megnyitják a szív eddig elzárt energiatereit, hogy képes legyen mindenki szeretete és hite szerint összekapcsolódni az isteni Szívenergiával és az emberi Szívszeretettel.
Az emberi Szív és az isteni Egy-Szív szereteterőben összeolvad, hogy a belső megelégedettség mindenkiben benne lehessen általa.
Azért, hogy önmagad tisztán, elfogadón és szeretettel láthasd, úgy, ahogy Atyánk lát bennünket - Téged.(Pusztai Orsi üzenete - kristalycsakra.eoldal.hu) 

Megerősítés

Megnyitom a szívem, hogy szeretetet adjak és befogadjak.
Szeretem magam, és az univerzum minden szegletébe szeretetet árasztok.



Meditáció

Helyezkedj el kényelmesen, olyan testhelyzetben, amit kényelmesnek érzel. Ha fekszel, tegyél egy párnát a térdeid alá. Ha ülsz, helyezd lábaidat a padlóra. Bokáidat ne tedd keresztbe. Természetesen a hagyományos meditációs póz is tökéletes.

Most pedig koncentrálj a légzésedre, töltsd meg a tüdődet békességgel és nyugalommal, s kilégzéssel fújj ki magadból minden aggodalmat és szorongást. Hagyd, hogy légzésed lelassuljon, szabályossá és ritmikussá váljon. Miközben lélegzel, engedd, hogy a békesség tested minden részében szétterjedjen. Légy békés, nyugodt, érezd, hogy minden aggodalom és szorongás kiárad a belőled gyökércsakrádon és talpaidon keresztül. Engedd, hogy tested és elméd a békesség állapotába kerüljön.

Ezután figyelmed fordítsd a mellkas középpontjában elhelyezkedző szívcsakrádra. Lásd, hogy gyönyörű zöld fényben örvénylik, forog és forog. Lásd magad előtt, hogy egy csodálatos smaragdhoz hasonlóan ragyog. Miközben nézed, ahogy forog, szívcsakra elkezd kinyílni, és rózsaszín fényt pillantasz meg benne. Ez a szeretet színe. Amint tovább nyílik, látod, hogy a fény kezd ki áradni belőle, beragyogja egész testedet, megtölti aurádat, rózsaszín ragyogásban fürdeti minden részedet, a s minden sejtedet szeretettel tölti meg. Érezd, hogy szeretetben és gyöngéd gondoskodásban van részed; most, hogy lényed minden porcikája részese a szeretetnek. Élvezd ezt az állapotot.
Most pedig hagyd, hogy a szeretetenergia aurádon keresztül kiáradjon, és szétterjedjen a helyiségben, és egy kilégzéssel engedd egyre messzebbre és messzebbre terjedni: túl a falakon a környező területre. Lásd magad előtt, hogy a szeretet kiárad, és mindent megérint, mindent rózsaszín fénnyel borít be, gyógyít, energizál, harmóniába hoz. Engedd, hogy tovaterjedjen a városban, ahol vagy, és azon is túl, hogy betöltse az egész országot. Egy lélegzettel lélegezd az egész bolygó köré, hadd töltse be, hadd gyógyítsa azt.  Engedd, hogy a szívedből kiáradó szeretet megérintsen minden élőlényt, megérintse a bolygó minden részletét. Érezd át, hogy szeretetteljes kapcsolat fűz minden létezőhöz.
Most pedig hagyd, hogy a szeretet kiterjedjen az egész világegyetembe, és küldj vele egy gondolatot és kívánságot, hogy minden gyógyuljon, aminek meg kell gyógyulnia, hogy szeretet áradjon oda, ahol szeretetre van szükség, hogy békét, megbocsátást hozzon, hogy helyreállítása a kommunikációs kapcsolatokat. Tedd hozzá saját személyes üzenetedet.
Maradj ebben az állapotban egy ideig, majd egy lélegzettel engedd, hogy az energia visszatérjen a bolygóra, vissza az országba, vissza a városba, vissza a helyiségbe, végül vissza a szívedbe. A jó hatás, amit most tettél, örökké fog tartani. Engedd, hogy a szeretetsugár még egyszer felragyogjon a szívedben, tudván, hogy bármikor megnyithatod, és bármikor szeretetet és gyógyító erőt küldhetsz bárhová, ahová csak akarsz.
Hagyd, hogy az örvénylő smaragzöld fénykerék bezáruljon a rózsaszín sugár felett, és egy kicsit lelassuljon. Ismét fókuszálj a légzésedre. Lassan és finoman kezdd ismét érezni jelenlétedet a helyiségben. Légy tudatában fizikai testednek. Mozgasd meg az ujjaidat és lábujjaidat. Amikor készen állsz, nyisd ki a szemed. 
Igyál vizet, és ha úgy érzed, jegyezd fel a meditációval kapcsolatos tapasztalataidat.

Dr. Brenda Davis: A szívcsakra megnyitása


2011. november 28., hétfő

A társteremtés módozatairól és titkairól


Az előző beszélgetésünkben arról meséltem nektek, hogy mily módon kerülhet egy másik diavetítő által vetített kép a ti képetekre. És azzal zártam azt a beszélgetést, hogy csak az a kép és csak akkor kerülhet rá, amit és amikor ti engedélyeztek. Ennek a két tényezőnek a magyarázata az előző beszélgetésben felvázolt mágnesállításban rejlik, de vannak itt más szempontok is, amikre érdemes rávilágítanunk a jobb érthetőség kedvéért. Amikor ez a két kép egymásra vetül, létrejöhet egy olyan szituáció, amikor a te képedre vetülő kép oly módon változtatja meg a képed jelentését, amit te ott és akkor nem értesz, hogy hogyan került oda. Az eredeti példánál maradva: Micimackó fent csücsül a fán és a rigókkal beszélget. S ekkor megjelenik melletted egy gép, aminek a képe rávetül erre a te képedre, és azon egy favágó közeledik fűrésszel a kezében. Hogy történhetett ez meg? Hogyan kerülhetett erre a te idilli képedre egy ilyen szörnyű momentum, ami magában hordozza annak a lehetőségét, hogy következő képkockádon ez a csodás fa Micimackóstul, rigóstul a földön hever kidöntve? Hiszen, Adamus, te azt mondtad, hogy az a kép, amit nézek, egy olyan érzelmi állapotot hív elő belőlem, ami a mágnesemet oly módon állítja be, hogy e mellé a kép mellé csak hasonló frekvenciájú mágnessel rendelkező gép kerülhet!

Ahhoz, hogy ezt megértsétek, egy-két dolgot meg kell tanulnotok az időről, annak „működéséről”, pontosabban arról, hogyan kell értelmeznetek azt az illúziót, amit a lineáris idősík számotokra jelent.

Vegyünk egy hatalmas kört! Ennek a körnek te minden pontján egyszerre és egy időben vagy jelen. Minden pontján egyszerre ott vagy. Ez a valóság, drágáim, legalábbis ez a valóság ahhoz képest, amit ti az időről megtapasztaltok. Ti itt a földi létidőtökben ennek a körnek egy olyan rövid kis szakaszán álltok, ami a ti szemetekkel egyenesnek tűnik. Ott álltok most ennek a szakasznak valamely pontján, s van mögöttetek egy darabka ebből a szakaszból, és úgy tűnik, előttetek is van egy darab ebből a szakaszból. Ám miután ez nem egy végtelenbe futó egyenes, amin álltok, hanem egy hatalmas kör, ha szépen mennétek tovább a szakaszon túlra, egy idő után, ami most előttetek van, mögétek kerül – és ami most mögöttetek helyezkedik el ezen a szakaszon belül, ahogy körbeértek ezen a körön, az lesz előttetek.

Mit is jelent ez a diavetítős példát nézve?

Ugye azt mondottam, hogy ha te kreatívan képes vagy kitérni az eddig látott történeted logikai, sematikus vonalából, tehát ha a történetet nem úgy folytatod, mint ahogy az elvárható lenne, azonnal megváltoztatod ezzel a döntéseddel az eddig látott képek jelentését is. Miért mondom ezt? Mindjárt megmagyarázom. Vegyünk egy konkrét példát a jobb megértés kedvéért! A te diád eddigi története nagyjából arról szólt, hogy jó tanuló voltál, apukád ügyvéd és ezért te is az ügyvédi pályát választottad, elmentél az egyetemre, kitanultad az ügyvédi mesterség minden csínját-bínját és most itt állsz a friss diplomával a kezedben, hogy elkezdd a pályafutásodat. Ez most az a képkocka, amit az „Itt és Mostban” nézel, állsz a diplomáddal a kezedben, és a következő kockán mi történik? Ha erre a logikus, sematikus választ adod, ha úgy teremted meg a diádon a következő képet, ami ebből a logikai sorból egyenesen következik, akkor a te következő kockáidon az lesz látható, hogy elszegődsz egy irodába, ami Lajos és Lajos Társa néven fémjelzi magát, elkezdesz először kisebb cégügyekkel foglalkozni ügyvédbojtárként egy neves ügyvéd mellett, majd hosszú évek múltán saját ügyvédi praxist indítasz egy saját irodával Dezső és Dezső Társa néven. S ha innen a Dezső és Dezső és Társa pozíciódból visszanéznéd az eddig lefutott kockáidat, minden eddig történt dolog logikailag ezt a jelenlegi állapotot támasztaná alá. Ám ha az „Itt és Most” pillanatában, amikor ott állsz a friss diplomáddal a kezedben, te egy olyan döntést hozol, hogy nem mész el Lajos és Lajoshoz, hanem elmész az ország legnagyobb állatkertjébe, és annak szenteled az életed és a tudásod, hogy a ketrecbe zárt állatok jogait véded, akkor nagyon nagy dolgot teszel. Ezzel a lépéssel ugyanis letérsz arról a megszokott logikai vágányról, aminek a végigvitele révén nem tudod megtapasztalni a magad belső szabadságát; ugyanis azzal, hogy ezen az úton gyalogolsz, minden egyes előreutaló mondatod a legvalószínűbben folytatódik, és ez téged nagymértékben megköt abban, hogy kibontakoztasd önmagadat, megismerd a valódi önmagadat ezen a tapasztaláson keresztül. Hiszen ekkor csak annyit tapasztalsz meg önmagadról, hogy hogyan viselkedsz egy zárt pályán, hogyan állsz helyt egy mások által meghatározott szituációban (a mások által alatt itt a szokásokat, a tömegtudatot értem). Azonban ha te elmész abba az állatkertbe és elkezded azt a fajta ügyvédi munkát, ami a saját személyes döntésed eredménye, akkor ezzel képes vagy megváltoztatni az előző kockák jelentését is, ami nagyon fontos, mindjárt kitérek rá, hogy miért.

Ha te már öt éve foglalkozol az állatokkal, ez a szíved belső, legigazabb hangja és ezen a ponton megfordulsz azon a szakaszon, amit a nagy körön keresztül jársz be, érdekes dolgot fogsz tapasztalni. Felfedezed, hogy ebben a már bejárt szakaszban, ebben a már levetített diában ott volt mindazon körülményrendszer szépen, logikusan, ami ezt az állatokkal foglalkozó munkádat előkészítette. Te már három éves korodban állatos könyveket bújtál, az iskolában nem a történelem, hanem a biológia volt a kedvenc tantárgyad, életed legnagyobb élménye az a szafaris kirándulás volt és polcod az állatokról szóló könyvekkel van tele. Ám amíg a fókuszodat arra helyezted, hogy a hagyományos ügyvédi utat járd be és ebből a fókuszból néztél vissza az elmúlt képkockákra, egész egyszerűen ezeket az állatokkal kapcsolatos tényezőket vagy teljesen figyelmen kívül hagytad, vagy ha még észre is vetted, nem láttad meg az összekapcsolódásuk révén kibomló azon lehetőséget, aminek a megragadásával te most az állatkertben dolgozol. S ha most ezt a példát megnézzük a nagy kör képén keresztül, akkor elmondható, hogy amikor te meghozod az állatos döntésedet, azon a ponton elindítasz egy olyan kört, egy olyan új kört, amit ha körbejársz, ott lesz előtted az a hároméves önmagad, aki az első állatos könyvét megkapta; és miután ez előtted van, ez a te jövőd (mert egy másik perspektívából az idő nem lineáris). Ezáltal elmondható, hogy annak döntésnek a pillanatában, amikor az állatkert mellett döntöttél, létrehoztál egyszerre egy időben egy olyan kört, aminek minden pontján már ott állsz ezzel a tapasztalattal, és minden ott álló te magad ezt a tapasztalatot szolgálja. Ez, barátaim, a meggyógyított múlt, ahogy mi nevezzük: minden döntéseddel létrehozol egy újabb kört, ami egy új jövőt és új múltat teremt számodra, ami valójában se nem jelen, se nem múlt, csak egy újabb kör, aminek egy szakaszán te végigmész, legalábbis neked ez lesz az illúziód.

S hogy jön mindez a társteremtéshez?

Úgy, hogy amikor létrehozol egy ilyen kört, abban benne van már a létrehozás pillanatában az összes olyan lehetőség, ami ezt a tapasztalást (állatokkal való foglalkozás) támogatja. (Tehát a diavetítős hasonlatunkat ki is egészíthetjük ezen a ponton azzal, hogy az a speciális interaktív dia, amit te vetítesz a falra, az még azzal a speciális tulajdonsággal is rendelkezik, hogy körkörösen össze van fűzve; és emiatt nem igazán lehet tudni hol az eleje és hol a vége, hol kezdődik a történet, és hol fejeződik be, mert bármelyik kockát veheted elsőnek a már megrajzoltak közül.) Most ha ott van melletted egy másik gép, amely olyan képet vetít a te képedre, amiről úgy érzed, a te harmonikus képedbe nem kerülhetne energetikailag, akkor én erre azt mondom, hogy de bizony, mert ez csak a lineáris időértelmezés miatt tűnik ilyen meglepőnek. Visszatérve a kör példájára: amikor te elkezded az új körödet egy választással egy ponton, akkor abban megjelenik az összes lehetőség egyszerre, egy időben, és bizony benne vannak azok a te képedre mások által vetített képek is, amik, úgy érzed, elrontják a te képedet, mert nem illenek bele. A példa kedvéért: mondjuk öt éve dolgozol az állatkertben, és ekkor jön egy mitugrász kolléga, aki kitúr téged a helyéről. És te akkor joggal mondhatod: „Hát ez meg hogy került az én diámra, hiszen én szeretem ezt a munkám, csak jó érzéssel tölt el a végzése, csak harmóniát és szépséget teremetek öt éve képről képre? Akkor, Adamus, most hogyan van ez? Kérlek, magyarázd meg!” Nyugodj meg, drága barátom, ha megértetted, amit az imént vázoltam számodra, megérted, hogy ez hogyan történhetett meg. Amikor te azon a bizonyos ponton meghoztad a döntésedet, az számos más tényezőt is magában foglalt Itt és Most, hiszen azt mondtam, hogy lehetsz bármilyen kreatív a teremtésedben, de az adott körülményeket figyelembe véve kell ezt tenned; tehát Micimackó kosarával valamit kezdened kell, nem tűnhet el a képről. Amikor kiragadsz egy részletet a képedről, és kreatívan játszol vele, azzal ugye a többi részt is mozgásban tartod a koherencia révén. És ha annak a résznek a kidolgozása során nem vagy elég körültekintő, számos olyan lehetőséget teremtesz arra a bizonyos körödre, aminek az egyik pontján megtapasztalod a rossz szándékú kollégát. Amennyiben a döntésedet, hogy az állatkertbe mész dolgozni, tegyük fel, egy olyan rejtett belső érzéssel, egy olyan motivációval teszed meg, hogy kiszúrsz ezzel a döntéseddel a rád számító ügyvéddel, mert gúnyosan megalázott egy vita során, ezzel egyrészt a körre teremted az állatos munka összes feltételét, tapasztalási útját, másrészt ezzel egy időben erre a körre teremtesz egy olyan tapasztalási utat is, ahol a bosszú és a rosszindulat, a gúny és a cserbenhagyás lesz jellemző. Csak miután te az állatokra figyeltél, ez számodra rejtett marad, s amikor előbukkan a körödet, pontosabban az általad észlelt tapasztalatodat járva, nem tudod majd igazából mihez kötni, mert ennek a dolognak a megtapasztalásáról a lineáris időtengelyt nézve elég régen döntöttél, és már nem emlékszel erre. S amikor két diakép találkozik egy ponton, és a szereplők nem értik, hogy ez most hogyan került az életükbe, tudniuk kell, hogy ezt a döntést is ők hozták meg, csak különböző időkben, de a találkozás mindkettőjük körében benne foglaltatott már annak megteremtésekor.

Hogy hogyan lehet ezt a dolgot orvosolni, hogyan lehet az idővel kiszúrni és a társteremtést is a magunk uralma alá hajtani, erről fog szólni a következő beszélgetésünk.

www.adamus-saint-germain.hu/com

2011. november 27., vasárnap

Az elfogadás imája



Ez az ima tulajdonképpen egyfajta elfogadása Mindannak, Ami Van. Amikor ezt az imát mondom, akkor teljesen tisztában vagyok azzal, hogy eddig is minden imámat hallotta a Szellem, valamint azzal is, hogy bármilyen bennem felmerülő vágy beteljesítésének a lehetőségét is úgyszintén reám ruházta. Elfogadása továbbá annak is, hogy lelkem teljesen fel van töltekezve tökéletességgel és Isten kegyével. Elfogadása a totális tökéletességemnek és "Valóságosságomnak". Mindaz, amire vágyakozhatom, mindaz, amit társteremtenék, annak a megoldásai is mind-mind benne vannak már a valóságomban. Csendes imának hívom ezt, mivel tudom jól, hogy Lényem teljesen kész és egész. Ezért hát teljesen szükségtelen bármit is kérjek a Szellemtől, mivel már úgyis rég ideadott nekem már mindent...(Geoffrey Hoppe)

Teljes szívemmel, elfogadom Létezésem tökéletességét. Elfogadom azt az örömet, amit már jó előre elterveztem magamnak az életemre. Elfogadom azt a szeretetet, melyért imádkoztam, azt, hogy teljesen birtoklom is azt már. Elfogadom azt a békét, melyet kértem, s mely már teljesen a valóságom is immár. Elfogadom azt a bőséget, melyet mindig is kerestem, hogy az teljesen betölti az életem.

Teljes meggyőződésemben, elfogadom Létezésem tökéletességét. Felelősséget vállalok a saját teremtéseimért, és minden dologért, ami csak van az életemben. Elfogadom a Szellem erejét, mely bennem rejlik, s tudom azt, hogy minden dolog úgy van, ahogy azoknak lenniük kell. Teljes bölcsességemben, elfogadom létezésem tökéletességét. A leckéimet igen nagy körültekintéssel saját magam választottam ki, és most teljes egészükben megtapasztalva azokat, végzem el őket. Az út, melyen lépkedek, megszentelt ösvény, isteni céllal. A megtapasztalásaim egyúttal gazdagítják a minden létezőt is, annak részeivé válván. Teljes tudásomban, elfogadom létezésem tökéletességét.

Tóbiástól Geoffrey Hoppe közvetítésében 

2011. november 26., szombat

Kristályok és DNS - 12 mesterkristály


Kuthumi vagyok és a Bölcsesség és Szeretet sugarain keresztül érkezem most hozzátok, hogy elhozzam nektek a melegség, az öröm, a nevetés és a béke áldásait. Üdvözlet szeretteim! Szívünkben hatalmas örömmel és boldogsággal gyűlünk ma össze veletek mialatt szilárdan Krisztus szívében és biztonságban, Isten tenyerén tartunk mindannyiótokat.

Az emberi lélek fejlődésének olyan időszakát éljük, mikor tömérdek mennyiségű információs és támogatási rendszer vált elérhetővé. Ezek az információs és támogatási rendszerek szükségesek az emberiségnek ahhoz, hogy megértse a mostanában felmerülő lehetőségeit. Ezek a lehetőségek gyakran legelőször élhetők át a Föld spirituális története során, ezalatt a különleges változási ciklus alatt. Az állati birodalmak szerepéről már beszéltünk. Ma este pedig szeretnénk veletek megosztani kristály birodalmak szerepét, és azt, hogy hogyan változik át testetek szénalapúról szilícium alapúra. A kristályok információ- és energia adóvevők. A kristályok nagyon erőteljes tudatossággal rendelkeznek, és minden egyes kristályféle felelős az emberek és az általuk képviselt szintek támogatásáért, hogy segítségükkel az emberek fejlődhessenek személyes mintáikon keresztül, hogy megtapasztalhassák amint önmaguk mestereivé válnak. Az ön-mesterré válás egy, az énen belüli utazás, testetek számára pedig természetes folyamat, hogy fizikai szinten átmegy bizonyos változásokon. A Föld magas rezgésű frekvenciáknak van kitéve, ezek a frekvenciák pedig hatással vannak minden élő tudatosságra. Ennek pedig az az oka, hogy Gaia, a Föld Anya maga is fejlődik, és már saját felemelkedési folyamatában vajúdik. Nem is olyan rég, fennállt a veszélye, hogy az emberiség tudatossága kettészakad, ennek pedig az volt az oka, hogy bizonyos emberek nem készültek fel arra, hogy ráébredjenek belső jogaikra, a félelem túlságosan is mélyre férkőzött. Még akkor is azt választották, hogy a tudatlanság sötétjében maradnak, mikor a lelkük térdre rogyasztotta őket. Ekkor pedig a Fény Tanácsának nagy hierarchiáját alkotó mestereknek és nagyuraknak át kellett gondolniuk, hogy mit lehetne tenni azok támogatása érdekében, akik növekedtek és azok támogatása érdekében, akik úgy döntöttek, hogy a korlátozott tudatosságot akarják megtapasztalni egy újabb cikluson keresztül. Ekkor teremtették meg a másik Földet. A szándék emögött az volt, hogy akik a korlátozottságot választják, így támogathatóak egy újabb 26 000 éves ciklusban, amiben keresztüljuthatnak ugyanazokon a ciklusokon, ugyanazok a lehetőségek állnak rendelkezésükre, hogy az általuk választott leckék mestereivé válhassanak, és így ők is fejlődhessenek. Azok pedig, akik túljutottak a negyedik dimenzión vagy asztrális övön az ötödik dimenzióba, és teljesen nyitottak és elkötelezettek megvilágosodott utazásuk iránt, együtt mennek keresztül Gaiaval a Föld Anya felemelkedési folyamatán. Mindazonáltal, nagy örömmel jelenthetjük be, hogy rengeteg ember ébredt fel szendergéséből és nyitotta meg a szívét isteni lényege és a bennük lakozó fény felé, és döntött úgy, hogy a fény vezetőjeként folytatja útját, hogy fénymunkássá váljon. A fénymunkás olyan személy, aki követi isteni tervét, és képességeihez mérten a legjobban végzi szolgálatát, azaz segít embertársainak, hogy megnyissák szívüket, hogy megértsék a spiritualitás mechanikáját, hogy megértsék a szeretet tudományát, és hogy a világ nem olyan hely, ahonnan menekülni akarna az ember. Minél jobban el akartok menekülni a földi síktól, annál tovább fogtok maradni. Ezért aztán véssétek az eszetekbe, aminek ellenálltok, az ragaszkodni fog hozzátok. A kristály birodalmak most veletek együtt segítenek sokaknak a folyamataikban való eltolódásban, hogy minden birodalom együtt juthasson túl a felemelkedési folyamaton. Mivel a régi és az új Földnek nem kell többé megosztottnak lennie, sőt valójában az energiáik egyesülnek, még több energia vált elérhetővé számotokra, amit felhasználhattok a titeket megbénító korlátos folyamatoktól való megszabadulásra, hogy eldobhassátok a csomagot, hogy egyszerűbbé válhassatok, és előreléphessetek.



A kvarckristály - amit ez alkalommal a mester kristályok egyikének fogunk nevezni -, ha elképzeltek egy piramist, akkor a piramis csúcsán áll. Ez a kristály képes 4620 ciklusnyi rezgésre egyetlen másodperc alatt. Ez valószínűleg nem sokat mond számotokra, de ez a rezgési tartomány sosem mérhető ember alkotta eszközökkel. Mindez azt jelenti, hogy mikor kimondottan egy kvarckristállyal dolgoztok, legalább 2000 ciklus/másodperccel emelitek a saját energiavibrációtokat. Az emberiség nagy része másodpercenkénti 200 és 400 ciklus közötti tartományban vibrál. Azok, akik követik fényösvényüket, magasabb szinten vibrálnak, egészen fel a másodpercenként 900 ciklusig. Képzelhetitek, mennyire felerősíti egy kvarckristály az energiamezőtöket. Ezt megint csak nem tudjátok mérni, de minél jobban megnyitjátok a tudatotokat ennek az energiának, ennek a tudatosságnak és minél többet dolgoztok vele, annál hamarabb kezditek tapasztalni az előnyöket, amiket ez az entitás nyújtani tud számotokra. A kristályok alkotják a Föld Anya csontvázát; ezért nagyon jól működnek együtt az emberi test csontvázával. Testetek csontjai hihetetlen mennyiségű információt tárolnak, főként előző életbeli információkat. Csontjaitok kifejezik életetek struktúráját is, ők képviselik az alapot, amire az álmaitok épülnek. Mikor erre ráhangolódtok, a kristály, a kvarckristály elkezdhet segíteni nektek abban, hogy megvizsgálhassátok mennyire erősek vagy sérülékenyek az alapjaitok, és életetek külső struktúrája. A kvarckristályokat használhatjátok csontok gyógyítására, vagy arra, hogy energiát húzzatok a fizikai testbe egyensúlyi állapot eléréséhez, vagy arra, hogy energiát húzzatok ki a fizikai testből, az egyensúlyi állapot biztosításához.

Legtöbben tudatában vagytok annak, hogy az emberi test kettős DNS fonalakból épül fel, és a tudomány arra tanított benneteket, hogy ez a kettős fonál határozza meg az életeteket, más szavakkal a genetikai felépítéseteket. Ennek ellenére, minél jobban megnyitottátok a tudatosságotokat, a rejtett DNS szálaitok úgy váltak egyre aktívabbá és aktívabbá. Ennek eredményeként az emberek hatalmas fizikai változásokon mennek keresztül fizikai testükben. Vannak emberek, akik olyan, a fizikai testükben lezajlott változásokról számolnak be, mint pl. hogy megváltozott a szemük vagy a hajuk színe. Férfiak arról számoltak be, hogy magasabbak lettek. Sokan tapasztalják, hogy képessé váltak összetett kérdések, összetett elméletek sokkal könnyebb megértésére. Ennek az az oka, hogy agykapacitások automatikusan aktiválódik, ti pedig kezditek ezt az extra kapacitást használni. A gyerekek, a bolygótokon jelenlévő új gyerekek hatalmas részét használják az agykapacitásuknak, jellegzetes rezgést bocsátanak ki, ami hatással van a ti energiamezőtökre. Azok közületek, akinek vannak ilyen gyermekei vagy ismernek ilyen gyermekeket, észre fogják venni, hogy ezek a gyerekek nagyon vonzódnak a kristály birodalomhoz. Ennek az az oka, hogy a kristály birodalom a kapcsolat a földi sík és a lélek síkja között; mondhatni a kristály birodalom olyan, mint egy kulcs a másik oldalhoz. Minél több ilyen rezgésnek vagytok kitéve, a testetek úgy válaszol automatikusan ezekre. Nem reagál, válaszol. Úgy találhatjátok, hogy hirtelen meghíztatok, vagy hogy hirtelen lefogytatok. Úgy találhatjátok, hogy többé nem élvezitek azokat a dolgokat, amiket régen szerettetek csinálni, olyan ételek, amiket eddig simán megettetek, többé nem ízlenek, vagy a testetek egyenesen visszautasítja, gyomorrontással, émelygéssel, görcsökkel jelezve ezt. Ennek az az oka, hogy fejlődő lények vagytok, és bizony ti magatok is változtok. Bizonyítást nyert, hogy az emberi evolúció során a test bizonyos részei fejlődtek. Például, a kisujjatok. Antropológiai tanulmányok szerint az emberi kisujj egyre rövidebbé válik, míg végül teljesen el nem tűnik, mivel nincs sok haszna, legalábbis egyesek szerint. Értitek? Néhányan talán nem értetek egyet ezzel, és mi teljesen megértjük, mivel így képtelenek lesztek csészét formálni a kezetekkel, amibe vizet önthetnétek, mert bizony az középen kifolyik majd. (Nevetés.) Mindenesetre, ez bizonyított információ arról, hogy hogyan kutatják az emberi pszichológia fejlődését.

A fizikai test súlya azért ingadozik a fogyással és hízással, mert a testetek zsírsejtei valójában nevezhetjük így őket, energiatovábbítók, és energia receptorok egyben. A zsírsejtek védik és táplálják a testet. Erőteljes védelmet nyújtanak a test csakráinak és kimondottan a belső gyermek számára. Ha megvizsgáljátok, hogy a testetek mely részein jelennek meg jellegzetes súlytöbbletek, akkor jó képet nyerhettek arról, hogy melyik csakra áll ilyen védelem alatt. A kristály birodalmak jelenléte is hatással van arra, hogy hogyan változik az emberi test. A kristályokat millió számra bányásszák, és a bolygónak vannak olyan részei, ahol mondhatni megerőszakolják a Föld Anya testét, és a kristályokat nem mindig tiszteletteljes módon szerzik meg. Ezért aztán néhányotokra szükség lesz, hogy meggyógyítsák a kristályokat, amik a bányászati folyamatok során ilyenfajta traumáknak voltak kitéve. Érthető ez mindannyiótok számára? A kristályok rezgéseket bocsátanak ki, embereket vonzva magukhoz, hogy kapcsolatba lépjenek velük, függetlenül attól, hogy mennyit és mit tudnak a kristályokról. Önmagában az, hogy kristályok vannak a környezetedben, megemeli az energia minőségét, aminek ki vagy téve. Például a szodalit, a rózsakvarc, és az ametiszt kristályok tökéletesek arra, hogy a tévékészüléked, számítógéped, mikrohullámú sütőd tetejére tedd őket, mivel gátolják az ezek által a gépek által kibocsátott sugárzás hatásait. Nektek, mint egyéneknek, ha sokat dolgoztok számítógépen, szükséges rózsakvarcot viselni a testeteken, ennek pedig az az oka, hogy a csecsemőmirgyre hatással van ez a gépek által kibocsátott sugárzás. Mikor a sugárzás miatt csecsemőmirigyetek legyengül, nehézségeitek támadhatnak igazságotok kifejezésében, és szükségleteitek közlésében. A csecsemőmirigy nagyon fontos mirigy az alsóbb és felsőbb csakrák közti egyensúly megőrzésében. Nem csak a rózsakvarcot javasoljuk a csecsemőmirigyre, hanem használjátok a rubin kristályt is. Ez a pajzsmirigyre is hat, és néhányan úgy találják, hogy a radioaktivitásnak való kitettség hatására a pajzsmirigy súlyosan legyengül vagy alulműködik. Egy átlagos ember hány órát tölt naponta a számítógép előtt, majd aztán a tévé előtt és eszik olyan ételt, amit mikrohullámú sütőben olvaszt fel vagy melegít meg, és még mobiltelefonja is van. Ez hatalmas adag sugárzás, aminek ki vagytok téve napi szinten, anélkül hogy eszetekbe jutna. Ezért aztán létfontosságú, hogy használjátok ezeket a kristályokat a testeteken, egyszerűen azért, hogy megvédjen benneteket a sugárzás hatásaitól, aminek napi szinten vagytok kitéve. Azt is javasoljuk, hogy tartsatok az élelmiszereitek körül egy kvarc és szodalit kristályt, hogy megtisztítsák a mérgektől, a radioaktivitástól, vagy másképp a rovarirtóktól, vagy a szteroidoktól, vagy bármi mástól amiket a marhahúsba fecskendeznek, ha fogyasztotok vörös húst. Muszáj megtisztítanotok az általatok elfogyasztott ételek energiáját, mivel azok is olyan energiáknak vannak kitéve, amik mellett energiaszintetek nem tud magas szinten maradni. Azt javasoljuk, hogy minden étkezés előtt áldjátok meg az ételeiteket mielőtt elfogyasztanátok, vagy tartsátok a hozzávalókat, amiket a vacsorátok megfőzéséhez használtok, két kvarc és két szodalit kristály között, körülbelül 5-10 percig a felhasználásuk előtt, kifejezve annak szándékát, hogy a kristályok tisztítsák meg és semlegesítsék az ételt bármilyen káros mérgező anyagtól, és hogy növeljék az étel rezgését, hogy testetek hasznosíthassa a benne lévő tápanyagokat. Többségében halott élelmiszereket fogyasztotok, mégpedig annak köszönhetően, amilyen hatásoknak ezek az élelmiszerek ki vannak téve. Azok közületek, akik vegetáriánusok, és sok időt szánnak ételeik elkészítésére, kérjük gondoskodjanak arról is, hogy megáldják az ételeiket, mivel önmagában azért, mert növényről van szó, még nem jelenti azt, hogy mentes mindenféle mérgezőanyag hatásaitól. Ahogy már említettük az állatoknál, a növényi birodalom, a zöldségek birodalma és a gyümölcsök birodalma ugyanannyi sokkot és traumát él át, mikor életüket veszik, mint egy állat. Mikor leszedtek egy almát a fáról, akkor elválasztjátok a testétől, mivel a fa a teste. Mikor kihúztok egy fejessalátát a földből, kihúzzátok a gyökereit a földből, vagy elvágjátok a gyökerénél, ami olyan, mintha csípőből lecsapnák a lábatokat. Mindössze annyit szeretnénk mondani, hogy legyetek tudatosak, és legyetek tudatában mindennek a veletek való kapcsolatáról. Kommunikáljátok le ezeket a kérdéseket a többi birodalmakkal, még ha kollégáitok, barátaitok vagy családotok azt is gondolja, hogy nem vagytok teljesen ép eszűek. Nektek ez hasznotokra válik, mert növelitek a rezgéseteket, és növelitek a tudatosságotokat azzal, hogy elismertek más tudatosságokat is. A kristály birodalom sejt szinten is nagyon erős gyógyító. Hölgyek, használhatjátok a rózsakvarcot az arckrémeitek körül, helyezzétek a tégelyre, mert a rózsakvarc rezgésének lényege a nyugtatás és kisimítás, legyen szó akár fájdalomról, akár ráncokról (nevetés), az ókorban pedig azt írták, hogy a rózsakvarcot porrá zúzták, ezt a port olajakkal és krémekkel keverték, majd bedörzsölték a bőrbe.

A lapis lazuli együtt az ametiszttel nagyon jó fejfájás enyhítésére és a fej területének környékén jelentkező nyomás csillapítására. Helyezz egy apró kvarckristályt, egy ametisztet és egy rózsakvarc kristályt az ivóvizedbe. Mikor a víz feltöltődik, és megiszod, segít bizonyos energiákat kiengedni a testből. Ha van valami speciális téma, amivel szeretnél foglalkozni, vagy tudatában vagy egy olyan mintázatnak, amit szeretnél meggyógyítani, azt javasoljuk, dolgozz együtt a kristály birodalommal, bármely kristállyal, amihez vonzódsz, mivel energiád automatikusan vonzódik annak a kristálynak az energiájához, ami magnetikusan rezonál rezgésszinteddel. Ezután találd meg az általad választott kristály tulajdonságait. Azt javasoljuk, hogy vidd a kristályt mindenhova magaddal, a táskádban, a zsebedben, a melltartódban, amikor pedig alszol, tarthatod az ágyad mellett, vagy a párnád alatt. Mindemellett ne feledkezzetek meg arról, hogy néhány embernek nehézséget okoz az éjszakai alvás, ha kristályok vannak a szobában, mivel a rezgés olyan magas, ekkor azt javasoljuk, hogy tartsátok távol őket a hálószobátoktól, és egyszerre csak egyet vigyetek be, amíg energiátok hozzá nem szokik ahhoz, hogy alvás közben ilyen magas rezgésnek van kitéve. Az is nagyon fontos, hogy legalább hetente egyszer megtisztítsátok a kristályokat, amiket rendszeresen használtok saját magatok gyógyítására. Aztán néha úgy találhatjátok, hogy megfeledkeztek a kristályotokról, vagy egyszerűen nem akarjátok őket magatokkal vinni. Ezért azért van, mert ilyenkor kristályaitok pihenőt tartanak. Ez az új energia és új információ integrálásának folyamata, és aztán eljön az idő, mikor újra elengedtek, és újra vonzódni kezdtek kristályaitokhoz vagy új kristályokhoz. Érthető ez eddig számotokra?

A test változásainak újabb tünete, hogy orvoshoz fordultok valamilyen problémátokkal, és az orvosoknak a leghalványabb ötletük sincs, hogy mi zajlik a fizikai testetekben. Ez nem azt jelenti, hogy az orvosod ostoba, vagy nem tudja a dolgát, egyszerűen nincs fizikai szintű probléma vagy bizonyíték, amit diagnosztizálni lehetne, mivel egy energiaszintre érkező hatás van hatással a fizikai szintetekre. Néhányan fájdalomra panaszkodnak, mondjuk a csípőjükben, elmennek fizikoterápiára, röntgenre és minden a helyén van. Sokan panaszkodnak komoly hátfájásra, intenzív fejfájásra, náthára, ami gyorsabban jön és megy, mint ahogy legtöbben leugrotok a boltba némi élelmiszerért. Ez azért van, mert a test méregteleníti önmagát, és ennek legjobb módja a fizikai elengedés – egy nátha segítségével, vagy egy elcsapott gyomorral, néha hányingerrel, néha köhögéssel, néha viszketéssel. Egyesek testén megmagyarázhatatlan kiütések keletkeznek. Mindenféle fura és csodálatos úgynevezett betegségek és nyavalyák, amiknek nincsen neve. Néhányan visszafordítják súlyos betegségeik tüneteit, mert megtanulták használni a kristályok energiáját, és a magasabb rezgésű energiákat, amik jelenleg minden ember számára elérhetőek, akik rászánják az időt és ráhangolódnak a tudatosság magasabb frekvenciáira. Az emberek zavartságról panaszkodnak, mély belső konfliktus érzéséről, kiábrándultságról, felszínre törő dühről, szomorúságról és bánatról. Néhányan annyira lehangoltak, hogy eljátszanak az öngyilkosság gondolatával, de nem tudják, hogy ez pontosan miből fakad, vagy mi váltja ki. Ez, szeretteim, a változások eredménye, amik elé most néz az emberiség, része a tisztító folyamatnak, amint testetek szén-alapúból szilícium-alapúvá válik. Ahogy egyre több és több kristályt bányásznak és hoznak fel a földfelszínre, úgy erősödnek a rezgések, mivel energia jön lentről és belülről is, úgyszólván, és energia érkezik a magasabb birodalmakból, a mennyekből, és ez a két energia találkozik, méghozzá ott találkozik, ahol ti vagytok a földi síkon. Beszűrődik és egyesül a Föld elemeivel, beszűrődik és egyesül a természet különböző tudatosságaiba, a növényekbe, az állatokba, és mindez találkozik, hogy egy csodálatos energia-faliszőnyeget formáljon. Ez a fénylepel, vagy energia-takaró itt van számotokra, hogy használjátok, ezt pedig a következő módon tehetitek: képzeljétek el, amint átölel benneteket egy fénytakaró, vagy szeretet-palást, amit csak választotok. Képzeljétek el, hogy ebben a palástban vagy takaróban millió és millió apró energiakristály pulzál, és hogy ez az energia beszűrődik testetek minden egyes sejtjébe. Vizualizáljátok, amint felszívjátok a sejtjeitekbe, ahogy eljut az izmaitokba, a szerveitekbe és mirigyeitekbe, egészen addig, amíg végül eljut a csontjaitok kellős közepébe. Mikor érzitek ezt az energiát középpontotokban, akkor kérjétek, hogy minden korlátozó és negatív, és minden legyengítő energia oldódjon fel és minden szokás és talán kapcsolatok is, amik már ne támogatnak többé titeket, hogy tudatosságotok és tudatalattitok engedje el ezeket a sejtjeitekből, a csontjaitokból, és testetek összes többi részéből, és kérd, hogy mindezt segítsék a kristálypalástban lévő kristályok, amelyekkel kapcsolatban állsz. Érthető ez mindannyiótok számára? Nagyon helyes.

Mielőtt tovább mennénk, szeretnénk megkérdezni, hogy merült-e fel olyan kérdés az eddigiekkel kapcsolatban, amiben segíthetnénk?

Kérdés: (nem hallható)

Kuthumi nagyúr: A májra mi azt javasoljuk, hogy használj hematitot. A hematit a vérkeringésre is jótékony hatással van meg a gerincoszlop kiigazítására, az emésztő rendszerre vörös és narancs vagy zöld kalcitot javaslunk. Vöröset tehetsz a vizedbe, és ihatod azt, ez enyhe hashajtóként hat majd, ha vannak ezzel kapcsolatban problémáid. Vagy veheted ezen kristályok egyikét és egyszerűen dörzsöld vele a tested emésztésért felelős részét, hogy elengedd a feszültséget és a pangó vagy negatív energiát a szexközpont vagy a solar plexus területéről. A májra a fekete turmalin és a vörös jáspis is nagyon előnyös hatással van Érthető ez? Szívesen.

Kérdés: (nem hallható)

Kuthumi nagyúr: Egy kristály DNS-e megváltozik mikor a kristályt megbolygatják vagy csiszolják. Mindazonáltal annyit kell csak tenned, hogy veszed a kristályt, vagy a megbolygatott követ, beleteszed egy pár harisnyanadrágba, és elásod a földbe. Tényleg tedd őket harisnyanadrágba, ha még viszont akarod látni őket! (nevetés) Ha csak úgy elásod őket a földbe, talán sosem találod meg őket újra. Hagyd ott őket legalább 24 órára, ezt lehetővé teszi az anyaföld természetes rezgése számára, hogy újraaktiválja a bennük rejlő kódot. Világos?

Kérdés: (nem hallható)

Kuthumi nagyúr: A sós víz jó a kristályok tisztítására, bár jelenleg sok kristály nem akar huzamosabb időre víz alá merülni, így mi azt javasolnánk, hogy szerezz be egy üveget vagy flakont, töltsd fel vízzel, sóval és némi levendulával, majd spriccled a kristályaidra, és lehetőleg ehhez vidd ki őket a szabadba. Habár ha vannak itt olyanok, akik nagy kristálygyűjteménnyel bírnak, akkor ez számukra elég bonyolult lehet, de a sós bespricceléssel legalább el tudjátok tolni az energiát, ha valaki megérintette őket, vagy ha a környezetben felmerülő konfliktus, depresszió vagy szomorúság miatt negatív jelenlétnek lennének kitéve, amit a kristályok felvesznek. Vagy vegyetek egy tálcát, tegyetek rá durva tengeri sót és helyezzétek a kristályokat erre 3-4 órára, aztán meg kell szabadulnotok a sótól, erre a sóra már ne tegyetek másik kristályokat. Érted? Válasz ez a kérdésedre?

Kérdés: Kuthumi nagyúr, van egy kristályom, amiben van egy csepp víz, ez mit jelez?

Kuthumi nagyúr: Ezek a fajta kristályok szent tudást őriznek az érzelmek és érzések gátjain való túljutásról. Az érzelmek és az érzések két nagyon különböző tapasztalat és ezek a kristályok, vagy kimondottan ez a kristály, segíteni fog túljutni egy érzelmi reakción, vagy az érzelmi reakciók által keltett ügyeken, segít neked belépni az érzések érzékelésébe, hogy elfogadd az érzéseid és más körülötted lévő emberek érzéseit. Ez így tiszta?

Van még más kérdés?

Kérdés: Kuthumi nagyúr; van egy nagyon nagy ametiszt kristályom, amiről szeretném tudni, hogy van-e valami különleges tulajdonsága, mert olyasfajta érzetem van, mintha már dolgoztam volna vele egyik előző életemben.

Kuthumi nagyúr: Ez a kristály nővérem, valóban a múltadból érkezett, és nem mást tesz, mint segít neked átalakítani a félelmet és a dühöt. A félelem gyakran testesül meg dühben, érted? Ez a kristály tehát segít majd neked túljutni vagy legalábbis együtt dolgozni ezekkel a területekkel, érted? Még valami, mielőtt folytatnánk?

Kérdés: Mi a helyzet a gyermekek rémálmaival?

Lord Kuthumi: Azt javasoljuk, hogy tegyél rózsakvarcot a szobájukba, némi celesztittel és ametiszttel együtt, talán egy darabka rózsakvarcot a párnájuk alá, és segítsd, bíztasd a gyermeket, tanítsd meg hogyan védheti meg magát, és hogyan kérjen közbenjárást, mikor fél, vagy felriad egy rémálomból. Mikor segítenek a gyerekeknek ezt megérteni, akkor képessé válnak gyorsan kijönni a rémálmokból, érthető? Beszélj a kétévessel, a gyermek többet ért, mint gondolnád. Nyilván te úgy magyaráznád el neki, hogy egy gyermek megérthesse, hogy mi vonatkozik a fizikai valóságra, és meg fogsz lepődni milyen sokat megért egy hároméves. Azt javasoljuk, hogy mondd azt a gyermeknek, hogy egy angyal vigyáz rá, és ez egy nagyon különleges angyal, aki csak azért van, hogy rá figyeljen. Érted? Aztán mondhatod a gyermeknek, hogy ha fél, nem kell mást tennie, csak az angyalra gondolnia, és az angyal rögtön ott terem és megvédi őt. Magukhoz szoríthatják a kristályukat is, és elképzelhetik, hogy még több angyal érkezik a segítségükre, ha védelemre lenne szükségük. Mondhatod a gyermeknek, hogy ha nem érzi magát eléggé biztonságban, akkor hívja oda valamelyik szülőt, vagy rá vigyázó felnőttet. Érthető? De ne azért magyarázd el neki, mert három éves, nem tudjuk eléggé hangsúlyozni, hogy milyen fontos a gyerekekkel az ilyen fiatal korban megkezdett kommunikáció, mert befogadják, és valóban megértik. Rendkívül intelligens lények. Csak a felnőttek érzékelik úgy a kommunikációval kapcsolatban, a nyelvtan bonyolultsága és korlátozottsága miatt, hogy azt kell feltételzniük, hogy a gyermek nem fogja fel, ami elhangzik, világos? Szívesen.

Kérdés: Elmondanád a celesztit jellemzőit?

Kuthumi nagyúr: A celesztit olyan kristály, ami közvetlenül a Szíriusz csillagáról érkezik. Ez a kristály kapcsolatban áll egy Celeste úrnő nevű entitással is. Olyan kristály ez, amely temérdek mennyiségű harmóniát ad elsősorban az újszülötteknek, és segít nekik fenntartani a fényfonalat a földi világ és a lélek világa között, különösen életük első hat hónapjában. Azt javasoljuk, hogy legyen a celesztit kristály az újszülött közelében születésétől hathónapos koráig, de még pontosabban az első három nap nagyon fontos. A szülés utáni három nap során építi fel a csecsemő energiatestét, hogy a fizikai világban tarthassa, és a celesztit segít neki ebben. Nagyon erőteljes kristályként használható halálos betegeknél vagy olyanoknál, akik egyszerűen elfáradtak és úgy döntöttek itt az ideje az átalakulásnak. A celesztit a lélekenergia szállítója a földi világból a lélek világába. Erős nyugató hatása van, erőteljes gyógyítókristály. Használható égési sérüléseknél, horzsolásoknál, rovarcsípéseknél, vágott sebeknél és gyulladáscsökkentő is. Csodálatosan alkalmazható torokgyulladásnál. Világos? Egyéb kérdés?

Most hagy beszéljünk kicsit többet a test genetikai változásairól, a testetekben önmagát aktiváló kristályszerkezettel kapcsolatban. Sokkal érzékenyebbé váltok, sőt néhányan már most sokkal érzékenyebbé váltak a körülöttetek lévő környezetre. Az emberek kezdenek hallani dolgokat, látni dolgokat, és gyakran elintézik egy vállrándítással, hogy talán egy madarat láttak a szemük sarkából elrepülni, vagy talán a tévé volt, vagy a rádió, vagy talán a szomszéd tévéje vagy rádiója. Ezeknek a változásoknak köszönhetően, érzékeitek kiélesednek. Az elkövetkezendő 9 évben, a testetek még többet változik majd, még érzékenyebbé váltok és majd meglátjátok, hogy végül a testetek minden feldolgozott élelmiszert visszautasít majd. Az érzékeny szerkezet, amivé testetek válik semmit nem tolerál majd, amiben kemikáliák vagy tartosítószerek vannak. Azt is észreveszitek majd, amint gyerkeket szültök és a gyerekeitek is gyerekeket szülnek, hogy ezek a gyerekek különbözőek, mások az arcjellegzetességeik, mások a szemeik, más a testfelépítésük. Ez azért van, mert a tudatosság eltolódásának lezajlása genetikai változást okoz. A félelem is torzítja a test setjeit; a DNS-re van hatással, így mikor a DNS átöröklődik egyik generációról a másikra, akkor ez egyfajta „deformáltságként” jelenik meg a testben. Ez a „deformáltság” sokféleképpen jelentkezhet, nem nevezhetünk meg egy konkrét módot, de ahogy dolgoztok az ügyeitekkel, ezek a „deformáltságok” kezdik magukat semmissé tenni. Néhányan kicsit több részletet szeretnének tudni a „deformáltságról”; a következőket mondanánk nekik. Néhányan dadogásként tapasztalják, de manifesztálódnak olyan betegségekben is, aminek nincs meg a genetikai mintázata a családban, hanem szó szerint a semmiből bukkanak fel. Ez a deformáltságok szintén testet ölthetnek érzelmi zavarokként, mentális zavarokként, és úgy hogy, ezek az embereknek rendkívüli nehézségbe ütközik kapcsolatot teremteni saját kreatív képességeikkel. Egy másik forma: önnön értéktelenségük eltorzult érzete. Az alacsony önértékelésű emberek, az önmagukat megcsonkítók is ennek a részei. A fiatalabb generációknak sokkal felfokozottabb módon kell szembenézniük a félelmeikkel, ők pedig túlzott mennyiségű alkohol-, drogfogyasztással és szexszel kezelik; ezért fontos, hogy ti, mint az idősebb generáció, erőfeszítéseket tegyetek testek sejtszintű és genetikai megtisztítására. Mikor egy problémát sejtszinten megtisztítotok, az újrakódolja testetek DNS-ét. Sejtjeitek szó szerint átalakulnak és más formát vesznek fel, és gyermekeitek és unokáitok megváltoznak, mert már nem ugyanezekkel a problémákkal születnek meg. Sokan olyan helyzetekbe kényszerültök, amikben muszáj foglalkoznotok a különböző félelmekkel kapcsolatos problémáitokkal. A félelmmel, és azért elsősorban a félelemmel, mert a félelem végezhet veletek, ha nem tudtok túllépni rajta. A jövő nem tartható félelemben. A fiatalabb generációknak példaképekre van szükségük, akik szeretettel és példamutatással vezetnek és nem korlátozzák magukat a félelem miatt, a kristálybirodalom pedig segít megnövelni a rezgéseteket, hogy túl tudjatok ezen lépni. Nem a kristály fogja megtenni helyettetek, a kristály csupán eszköz, amit hasznosíthattok.

Namármost, 12 kristály van, ami a DNS 12 szálával foglalkozik, és mindegyik kristály más frekvenciával és más számmal rezeg együtt. Mindezek egy szent hangot bocsátanak ki, ami hatással van a frekvenciádra, amin a DNS-ed vibrál. 


A DNS első szálát az ametiszt kristály tartja, és a 8-as számmal rezeg. 



Az ametiszt segít az első szálnak erős alapot létrehozni, amin keresztül belecsatlakozhattok isteni tervetekbe és manifesztálhatjátok azt. 


A második szálat a kvarckristály tartja, és a 2-es számmal rezeg együtt. 

Ez az egyensúly megszerzésével és megtartásával kapcsolatos, ami ahhoz szükséges, hogy az univerzum könyveiben egyensúlyban legyen minden, aminek számotokra egyensúlyban kell lennie. Mindenre van egy könyv, még egy életkönyvetek is van a fizikai világotokban, ugye, ez pedig a személyazonosságitok. Néhányotoknak talán új személyazonosságira van szüksége, nemde? Ahogy identitásotok változik. 


És itt van közületek sok emberre legnagyobb hatással a DNS harmadik fonala, amit a tigrisszem kristály tart és támogat, és ami az 1-es számmal rezonál.



Az emberiség többségét a rájuk kényszerített társadalmi elvárások kondicionálják és színezik. Elfelejtettétek, hogy kik vagytok. Amint pedig harmadik fonalatok egyre aktívabbá és aktívabbá válik, szó szerint azt kezditek magatoktól kérdezni, hogy – ki vagyok én? Miért vagyok itt? Biztos nem ez az egyetlen ok amiért idejöttem?! És ebben igazatok is van, dolgozzatok a tigrisszemmel, világos? 


A negyedik fonal közvetlenül a szívcsakrával rezonál, ezt a rózsakvarc tartja és a közvetlen családotokkal való kapcsolatotokhoz kapcsolódik – szüleitekhez, testvéreitekhez, gyermekeitekhez és partneretekhez. Bármely, ezeken a bensőséges területeken jelentkező témára, a DNS negyedik szála van hatással. 



Ahogy ez a DNS szál egyre aktívabbá válik, sokan közületek úgy találhatják, hogy kihívásokkal találják szembe magukat közvetlen családjukon belül. Szülők, testvérek, gyerekek, partner. A DNS mind a 12 száláról általunk átadott információ máris bizonyos mértékig hatással van az életetekre, így jegyezzétek meg, amit mondunk, és máris több elképzelésetek lesz arról, hogy melyik szál aktiválódott a testetekben, és melyik van a legnagyobb hatással jelenleg az életetekre. Ez a szál a 4-es számmal vibrál együtt.

Az ötödik fonalat a szodalit kristály tartja és a 3-as számmal rezeg, és erőteljes hatással van a torokcsakrátokra. A kommunikációval kapcsolatos. 


Azok, akik tanítók, akik a kommunikáción keresztül idéznek elő változásokat, valóban úgy aktiválják DNS-ük ötödik szálát, mintha nem létezne holnap. Nagyon erős szállá válik, mivel ahogy magatok mögött hagyjátok a korlátozottság, szegénység tudatosság, feltételes szeretet, buja tudatosság régi korszakát, a torokcsakra egyre aktívabbá válik. Az embereknek ugyanis meg kell tanulniuk, hogy azt mondják, amit gondolnak, és amit mondanak, azt tényleg úgy is gondolják. Hogy példát mutassanak gondolatokkal, tettekkel és szavakkal. Erről szól a DNS ötödik szála.

A hatodik szálat a citrin tartja és a 6-os számmal rezeg. Ez is a napfonatcsakrátokhoz kapcsolódik, amiről nemrégiben adtunk át nektek információt, és a felsőbb énetek energiájához és lelketek energiájához.


Ez a szál felelős azért, hogy megmutassa nektek, hogy hol kapcsolódtatok le lélekszinten. Tisztán és világosan megmutatja nektek, hogy hol adtátok át hatalmatokat alsóbb egótoknak. Kihangsúlyozza majd ezt, és ahogy aktiváljátok ezt a szálat, ez majd önmagatok összes aspektusának újraegyesítéséről szól majd, így egyensúlyban élhetitek az életeteket, egységben, férifas és nőies energiákban.

A DNS hetedik szálát a labradorit kristály tartja és a 9-es számmal rezeg együtt.


A DNS-nek ez a szála a telepatikus kommunikációs képességeitekre van hatással, mondhatjátok, hogy ez a varázspálca, amit mindig is kerestetek, és végig bennetek volt. Azáltal, hogy tudatosan összpontosítotok arra, hogy összehangolódjatok ezzel a szállal, elkezditek elsajátítani a csodák és a mágia életetekbe való manifesztálásának technikáit. A DNS hetedik szála az imaginációs képességeket is tágítja, így képesek lesztek a tudatosság magasabb szintjeire rácsatlakozni. Az új gyermekek közül sokan pedig mesterei a hetedik szál hasznosításának.

A DNS nyolcadik szála a pirit kristállyal és a 8-as számmal vibrál együtt. 


Ez pedig a napfonat csakrátokhoz kapcsolódik. A DNS nyolcadik szálának lényege érzelmi alapotok átvizsgálása. Arra kényszerít benneteket, hogy vizsgáljátok meg, mennyire becsülitek és tisztelitek önmagatokat. Arra kér, hogy vizsgáld felül az általad felállított határokat és azok közületek, akik a határok felüvizsgálatával kapcsolatban kemény nehézségekkel néznek szembe, a DNS nyolcadik szálával dolgoznak.

A kilencedik szál a szodalit kristállyal és a 4-es számmal rezeg együtt.

A kilencedik szál azt kéri tőletek, hogy döntsetek a szeretet és félelem, a tudás és tudatlanság, a bölcsesség és a tagadás között. A kilencedik fonál az igen vagy nem kihívásával szembesít. Megmutatja nektek, hogy nincs többé szürke terület, vagy vagytok, vagy nem vagytok. Vagy követitek a gyógyulás ösvényét, vagy nem. Így mondhatnátok, a DNS kilencedik szálának nincs különösebb humorérzéke. Érthető?

A DNS tizedik szála a mangán-karbonát ásvány kristályával és az 1-es számmal vibrál együtt. 

A tizedik szál lényege, hogy foglalkozzatok az apátoktól átvett összes hitrendszeretekkel. Még ha biológiai apátok nem is volt az életetek része, ezek a hiedelem rendszerek akkor is hatással vannak rátok, mert az információ genetikailag belétek kódolódott. Érthető ez mindannyiótok számára? Szükséges tehát átvizsgálni gyermekkorotokat és megpróbálnotok emlékezni midenre vagy felidézni bármit, ami az apátokkal, mostoha apátokkal, vagy bármely életetekben szereplő apafigurával való kapcsolatokat jellemezte. Ez majd megmutatja nektek, hogy életeteknek pontosan melyik területén szabotáljátok önmagatokat.

A tizenegyedik szál kristálya a csaroit (charoite) és ez a szál ösztönöz benneteket kitartásra, így önmagatok mesterévé válhattok. Kitüntetéssel diplomázhattok az élet egyetemén. Mikor a tizenegyedik szállal dolgoztok, akkor aktívan keresitek isteni célotokat. Hajthatalanul próbáltok rájönni, hogy miért vagytok itt, ez pedig automatikusan beindít egy tapasztalati láncreakciót, ami megmutatja nektek, hogy mi az, ami többé nem segít benneteket és mi az, ami igen. Bizonyos módon pedig ugyanazt a kihívást kínálja, mint a kilencedik szál – akarod, vagy nem – megváltozol, vagy maradsz a komfortzónádban? Hogy önmagatok mesterévé válhassatok elég bátornak kell lennetek, hogy beismerjétek és felismerjétek, ami többé nem a részetek, ami többé nem szolgál benneteket, és amitől féltek.

A DNS tizenkettedik szálát a tiszta fehér szelenit vagy kvarckristályok tartják, és szintén a négyes számra rezeg. Idejöttök, hogy befejezzétek ciklusaitokat; bármikor szembesülsz egy életedet megváltoztató tapasztalattal, az úgynevezett keresztutakkal, tudd, hogy a DNS tizenkettedik szálával kapcsolatos témákkal dolgozol. Itt lép be a lélek, ez az, ahol a szellem átveszi a kezdeményezést, és hívhatjátok végzetnek vagy sorsnak, elvisz benneteket oda, ahol lennetek kell. Olyan mintha minden kikerülne az irányításotok alól és az egyetlen választásotok a megadás lenne, tovább folytathatjátok, küzdhettek ha akartok, de bele fogtok fáradni. Szóval inkább adjátok meg magatokat.

Használjátok a kristályokat, a tizenkét mesterkristályt, hogy dolgozzatok ezeken a területeken. Ha már van valamilyen kristályotok, tisztítsátok meg őket, helyezzétek el őket a környezetetekben, ismerjétek fel jelenleg milyen területen dolgoznak, és kérjétek, hogy energiátok hagy kapcsolódjon bele bölcsességükbe és az általuk kibocsátott rezgésekbe. A kristályok jelenlétének elismerésével, és annak elismerésével, hogy miben segítenek nektek, automatikusan érzékenyebbé váltok és ráhangolódtok arra, amit testetek DNS-e próbál nektek mondani és mutatni. Megnövelitek testetek szén alapúból szilícium alapúvá válásának gyorsaságát, többségetek ma este, itt, és valójában mindannyian, akik ma este itt vagytok, már a szilícium alapúvá válás teljes aktív folyamatában vagytok, és kristályszerkezetetek nagy része már aktív. Ezért a kristálybirodalommal együtt dolgozni nagyon hasznos lehet a számotokra, különösen azokkal, amikről az este folyamán beszéltünk. Érthető ez mindannyiótok számára? Van még kérdés, amiben segíthetnénk, mielőtt befejezzük az estét?

Kérdés: Kuthumi nagyúr, furcsa kérdésem lenne, az emberek gyakran megkérdezik tőlem, hogy honnan veszem az információt, és elég gyakran azzal szembesülök, hogy megkérdőjelezik.

Kuthumi nagyúr: Ez az ő folyamatuk, meg kell kérdőjelezniük azért, hogy megértsék, érted? Ha megpróbálsz igazoltabb forrást találni az információdra, azzal elárulod az igazságod, érted? Ezért légy őszinte, légy nyílt, és ha ez kérdésekre sarkallja őket, az nem rossz dolog, mert akkor lehetőséget teremt számukra, hogy többet tanuljanak, érted? A Biblia tanításai is felsőbb forrásból származnak, ugye? A védelem végzett. (nevetés) Még valami?

Kérdés: Kuthumi nagyúr, tudományos szempontból nézve én azt látom a periódusos táblázatban, hogy a szén és a szilícium elég közel állnak egymáshoz és nyilvánvalóan a szilíciumnak magasabb a rezgése. Mikor az emberi forma teljesen szilícium-alapúvá válik, mint olyan még mindig emberi lesz a formája, vagy a tényleges forma megváltozik, vagy valami teljesen más jön létre, a csontváz és az izmok tekintetében?

Kuthumi nagyúr: Az emberi forma megmarad, mivel még sok idő fog eltelni, mindazonáltal az történik, hogy a rezgés olyan mértékben megemelkedik, hogy a sűrűség megváltozik, érted? Na most, az olyan mesterek, mint Yogananda, Babaji, Saint Germain – lények, akik teljesen aktiválták kristályszerkezetüket és kristálytestüket, teljességgel szilícium-alapúak, ezért képesek olyan mértékben megnövelni a rezgésüket, hogy szó szerint dematerializálják a testüket, érted? Ezt teszi majd a szilícium az emberekkel, könnyebb, magasabb rezgés. Amit szintén szükséges észben tartanod, hogy nem csak az élelem van hatással a sűrűségre és a test fényhiányosságára, ami a sűrűséget okozza, hanem az ember elméjének és szívének állapota is, és mi mesterek ezért dolgozunk ilyen megfeszített tempóban emberiséggel, hogy ezt eltoljuk, érted? Mivel ahhoz, hogy teljesen szilícium-alapú lénnyé váljatok, és olyan magasra emelhessétek a rezgéseteket, hogy dematerializálhassátok a testeteket, a negativitás, a fájdalom, a félelem és a trauma sűrűsége nem lehet jelen. Érted? Válasz ez a kérdésedre?

Kérdés: Mindig olyan fájdalmas lesz, mint most? Vagy az elkövetkezendő kilenc év (megjegyzés: 2003-2012) alatt különböző szinteken megyünk keresztül, ahol egyre kevésbé fájdalmas lesz már?

Kuthumi nagyúr: Kedvesem, a kihívások és a változások erőssége egyre kevésbé lesz intenzív. Minél jobban összehangolódsz mesteri éneddel és lelkeddel, annál inkább úgy találod, hogy ezek az átmenetek, amiken keresztülmégy, sokkal gyorsabban lezajlanak, mint a múltban, legyen ez akár fizikailag fájdalmas folyamat vagy érzelmileg fájdalmas folyamat. Érted? Tartsd ezt észben és erősítsd meg, hogy mikor abban az állapotban vagy, megerősíted, hogy tudatosan azt választod, hogy kegyelemmel, harmonikusan elengeded ezt a folyamatot, csodás és tökéletes módokon, és hogy befogadod az új energiát a keletkezett űr helyére, világos? És úgy fogod találni, hogy sokkal gyorsabban mozog és tolódik el. Azt is fontos észben tartanotok szeretteim, hogy a Földre jelenleg beáramló energiamennyiség következtében, a folyamat mérhetetlenül felgyorsul, ami azt jelenti, hogy az az energia, amit amúgy öt év alatt dolgoznátok fel, most belesűrűsödik egy évbe, ennyire felgyorsult a folyamat. Érted ezt? És ez az oka annak is, hogy időnként a folyamatok olyan intenzívnek tűnnek, mert olyasmit tesztek, amit normál esetben öt év alatt csinálnátok végig; most megcsináljátok egy év alatt. Világos? Még valami? Rendben.

És így van, szeretteim, mindannyiótokat kristályszerketetekben ölelünk és teljesen megvilágosodott mester énjében. Amíg jelen vagyunk veletek, gyógyító angyalaitok összehangolják energiátokat a lényetekkel együtt rezgő kristályokkal, amik egyensúlyotok és harmóniátok fenntartásáért felelnek. Mindannyiótokat megáldunk az isteni fénnyel, hogy mindig lássátok az utatokat. Az isteni igazsággal, hogy mindig tudjátok az utatokat, az isteni bátorsággal, hogy azon az úton menjetek, ami a ti igaz utatok. Bízzatok a sok láthatatlan karban, ami mindannyiótokat átölel és legyetek tudatában, hogy sohasem vagytok egyedül, mert mi mind egyek vagyunk, és mindig mindenféle módon együtt vagyunk veletek. Legyen a szívetek áldott fénnyel, elmétek tisztasággal és testetek gyógyulással!

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség nagyura, megáldalak és köszöntelek benneteket az életben. Adonai.


Michelle Eloff közvetítésében. (Fordította [és kommentálta]: Szigeti Antal Ha továbbkülditek ezt az anyagot, tegyétek azt teljes terjedelmében, mert számotokra lehet, hogy egy bizonyos rész hordoz rendkívüli jelentést, de ezzel nem biztos, hogy más is pont így van. Ezek az anyagok ilyen formában egészek, minden csonkolás elvesz az energiájukból.)