2012. január 31., kedd

Mihály arkangyal üzenete - Belső értékeink visszaállítása



© Takeli MMagdalen, http://takeli.com


Üdvözlet, szeretett Mestereim, Mihály Arkangyal vagyok! A Teremtő Forrás átható tökéletességében tartalak titeket, így megkapjátok mindazt, ami jár nektek a Szeretet nagyságában.

Messzire jutottatok téren és időn keresztül, mire mélyen magatokból felszínre hoztátok az Én-t, ami odabent nyugszik, elrejtve az őt legjobban megítélni (felmérni) képes a szemek hada elől, köztük a miénk elől is. Mi ismerjük a Szív erejét, a mély Igazság erejét, ami jelenlegi utatok során fejlődött ki, hogy teljesen feladjátok azt, ami idejétmúlt, ami szokássá vált, és így tovább. Most már oly közel van. Az élet minden formája ezt az időt várta, s lassan mindenki belekezd a tavasz nagy tisztító folyamataiba, s talán ti is ezt terveztétek a célból, hogy nagy szeretetben emelkedhessen fel mindaz, ami csak bennetek van, s hogy az általatok megtapasztalható legnagyobb mértékben megismerjétek a Szeretetet e nagyszerű és csodás időkben itt a Földön.

Földanyátok arra törekszik, hogy egyensúlyba hozza magát, s ahogy kiegyensúlyozzátok magatokat a Szereteten keresztül, úgy Ő is visszanyeri egyensúlyát. S majd ebben a formában folytatja útját, hogy elvigyen titeket a harmadik dimenzió fátylán túlra, amiben számos eddigi életen keresztül tartottak titeket. Az Anyaföld vibrációjában történő utazás biztosítja a beteljesedését annak, amit a Szeretet ígér nektek.

Ami most következik, s ami még hátra van, az nem pusztán a szívcsakrátok hatalmas megnyílása, ami amúgy is szoros kapcsolatban van Gaia-val, de egyben a teljes csakrarendszeretek összehangolása az Övével – s így együtt virágzotok és fejlődtök a Teremtő Forrás Szeretetében, a Krisztusi tudatosságban, s az Isteni Királyságban, amibe Ő maga is bele van szőve.

Minden, ami vagytok, a bennetek lévő Fény Szentháromságát ünnepli, ahogy a fizikai, érzelmi, mentális és spirituális világban létező testeitek folyamatai egyre jobban kifejeződnek, s amik valójában megformálják hatalmas Fényetek hullámait. Becsüljetek nagyra mindent, ami most jön elő bensőtök mélyéről, mert ezek megjelenése utatok során számunkra biztosan mutatja, hogy közel a beteljesülés. Mert a bennetek lévő Isteni Részecske (ami Felsőbb Énetek), mi, az Angyali Birodalmakból, Lelki vezetőitek, és még sorolhatnám – mi mindörökre biztosítjuk az Szeretet növekedését Lényetekben, hogy elfoglaljátok helyetek a magasabb dimenziók Szeretetében, mely átsző titeket.

Legyetek biztosak afelől, hogy mikor szükség van rá, a Szeretet nagy mennyisége valóban hozzátok áramlik. Ha a félelem arca lopja be magát figyelmetekbe, emeljétek azt a bennetek lévő Fénybe – Létezésetek Isteni Részecskéjébe, Felsőbb Énetek szintjére, és kérjétek segítségét. Kérjétek, hogy a válasz, melyet álmotokban kaptok meg, mikor alszotok, emelkedjen tudatosságotok szintjére. Kérjétek, hogy megértsétek, mit kell beteljesíteni, mi mindenben kell részt venni, ami általatok, a Minden Ami Vagy állapototokkal társteremtésben alkotott szükséges folyamataitok összessége.

Mesterek vagytok, hát válasszátok azt, hogy elengeditek a fátylat, melyet oly sokáig viseltetek sok-sok utazáson át. S ahogy kibontakoztok az Én előtt, a nagyobb egész előtt, megtapasztaljátok azt másmilyen folyamatokon keresztül is. A fátyol elhalványul, s a Szeretetetek az, ami lehetővé teszi a folyamatos vékonyodását, s biztosítja, hogy mindent teljesen beborítson körülöttetek a Szeretet, s bennetek mindenütt.

Mi, a Fény Légiói Itt vagyunk, s támogatunk titeket a tisztánlátás e próbáján, hogy mi Igaz, s hogy mi az, ami nem a Szeretetből származik. Támogatunk szeretett Mestereink, hogy társteremtsetek Szívetek Fényével. Igaz hatalmatok tudásában együtt teremtetek az Anyafölddel, s a Teremtő Forrással az Istenség Fényének Szeretetében, s a Krisztusi Fényben. Mind ezt a célból, hogy örökre összekapcsoljátok azt, ami különvált, s hogy megvilágosodjon jelenlegi Lényetek teljes egésze, s hogy az belépjen a Szeretet igaz Tudásába a teljes létezés egészével. Ezt az utat akkor hozzátok létre, amint azt választjátok, hogy szeretettel telve elhagyjátok Létezésetek azon állapotait, melyekre többé már nincs szükségetek, s megnyitjátok szívetek, és ünneplitek a Szeretet mélységét, melybe beleszőtték Lényetek.

Ahogy a bennetek lévő fény napról napra erősödik, ne ijedjetek meg a még félelemből származó érzelmektől és mentális lenyomatoktól, ahogy azok mélyen belülről a felszínre törnek, mert azért kerülnek elő, hogy gyógyulásra leljenek – hisz ez a jelenlegi idő befejezendő munkája is egyben. Minden, mi most újra egyensúlyba kerül, nem csak a bennetek lévő Fényt erősíti, hanem az Anyaföld energia mintázatának régóta tartó témáit, folyamatait is lezárja egyben, melyeket az emberiség fejlődéséhez szükséges folyamatok miatt vállalt magára. És az Ő hatalmas szeretete által most lehetővé teszi a fizikai és érzelmi birodalmaiban tárolt, nem szeretet-alapú energiák teljes megtisztulását. A Szeretet azon ereje, mely a Galaxis középpontjából árad – magából a Teremtő Forrás Fényéből – akadálytalanul növekszik, és hasznára válik mindazoknak, kik Gaia-val járják útjukat az Emberi Fényben.

A változás e folyamatait, melyek tapasztalásotok jelenlegi idejében emelkednek a felszínre Fényetek Szeretetében, Én-etek mélyebbről hozza elő, mint valaha azelőtt. Vagytok, Akik Vagytok, s mindezen változások, és az előttetek kirajzolódó út mind együtt rezeg (rezonál) az Igazsággal. És a kellő pillanatban – ajándékaitok teljes tudatában, melyeket hosszú ideje a nagy felébredés és a minden Fény aktiválásának idejére tartogattatok itt, a Föld bolygón – a Szeretet eltölti erejével utatok és aktiválja Fényrészecskéteket, hogy azzal szoros együttműködésben teljesítsétek választott sorsotok.

Ahogy mindig teszem, most is előttetek tartom a Fény Igazságát, melyet talán érzékeltek a Szívcsakrátokkal, tudatosságotok segítségével. Ahogy a Szeretet Igazságában egyre magasabbra emelkedik a Teremtő Forrásából származó tudatosságotok, melyet minden sejtetekben ott hordoztok, s mely minden, ami vagytok, a Szeretet átalakítja a választott utatokat, hogy azok a nagy egészet szolgálják.

Én vagyok Mihály Arkangyal, s előttetek tartom a Fény Igazságát, melyet talán meghallotok és befogadjátok az erőt folyamataitokhoz, melyet tőlünk, a titeket szolgálóktól kaptok a legnagyobb szeretetben.


És ez így van.

~~~~~~~~~~~~~~
Takeli
~~~~~~~~~~~~~~

© Takeli MMagdalen,Közvetítő, médium, Szignál sejt gyógyító
http://takeli.com Magyar nyelvű fordítás: Daniel
http://fenyvilag.blogspot.com/



Kapcsolódó bejegyzések linkjei




Igazság

  
Mihály arkangyal




Csakrák


 Felemelkedési tünetek



2012. január 30., hétfő

2012 lehetőségeinek ajándékairól



A Tizenkettek Tanácsa üzenete Selacián keresztül

„Emlékezzetek arra, hogy a reménytelenség másik oldala tele van reménnyel, az igazságtalan másik oldala, pedig tele van igazsággal.”


„2012-ben egy, egyedülálló mega forradalom zajlik a bolygón...


2012-es évetek tele lesz, olyan és annyi kedvező alkalommal és választási lehetőséggel, mint még eddig sohasem volt. Ez a legradikálisabb paradigmaváltás, ami most történik veletek, azok közül, amit életsorozataitokon keresztül a bolygóval megtettetek. Ez azt jelenti, hogy azokat a változás magvakat, melyeket ti és mások is, oly sok idővel ezelőtt vetettek el magatoknak az egyik és a másik után, most kezdenek el szárba szökkenni.

Ezt a születési folyamatot többnyire zavarosnak fogjátok találni, mert az annyira kedvesnek tartott álmaitok keveredni fognak mások haragjaival és különböző rögeszméivel. Így néha kétségbe estek azért, hogy hogyan is tudnátok lépést tartani a változások táncaival, vagy a változásokat másképp élitek meg, mint ahogy azt elképzeltétek, vagy szeretnétek, hogy megjelenjen, mert azt szeretnétek, hogy az Örökkévalóság most nyilvánuljon meg.

Az alábbiakban néhány javaslattal élünk a tekintetben, hogy ebben az évben, 2012-ben, a legjobban tudjátok kiaknázni az elébetek kerülő lehetőségeiteket.


Öt javaslat, hogy minél többet tudjatok élni 2012 lehetőségeivel.


IDŐZÍTÉS: Ha valaha is volt olyan év bármikor, amikor szinkronban, egyidejűségben vagytok az isteni időzítéssel, akkor az most van. Ne legyen kétségetek afelől, hogy most van rá lehetőségetek összekapcsolódni az isteni időzítéssel. Végtére is ez bárkinek is egy természetes képessége, és ti képesek vagytok arra, hogy megtanuljátok azt, mi is az a mesterlét.

A többi ember számára, ti vagytok annak a bizonyítékai életetekkel, hogy a lelketekkel való időzítést ti tudjátok a legjobban véghezvinni. Ebben a szerencsésnek mondható évetekben, a legfőbb hasznotok abban áll majd, hogy meghívhatjátok a magasabb szintű bölcsességeteket, hogy segítse a cselekedeteitek időzítését irányítani, attól függően, hogy melyik dolgotok igényel gyors, gyorsabb intézkedést. Például, tanulságul szolgálhat számotokra egy társasági összejövetel is, egy olyan helyzetben, amikor nagyon fáradtnak találjátok magatokat, hogy részt vegyetek rajta. Ekkor az intuíciótok bökdösni fog bennetek, hogy igen is menjetek el, mégpedig azért, mert így találkozni fogtok valakivel a városotokból. Ez a személy, akivel egyébként másként nem találkoznátok, egy nap a barátotok és üzlettársatok is lehet. Ilyenkor új ajtók a nyílnak meg a számotokra, éppen ezért is minden figyelmet a belsőtökre kell összpontosítanotok, és akkor az időzítés megtörténik, úgy amikor az szükséges.


VÁLTOZÁSOK: Ismerjétek fel, hogy a barátaitok is változni fognak. Gyengébbé váltok, ha féltek a változásoktól, vagy passzívan álltok a változások elé, vagy netán küzdötök azok ellen. Az efféle válaszok a változásokkal szemben, csak késleltetik a fejlődést és megakadályozzák azt, hogy teljes fényetekben ragyogjatok. Fogadjátok el azt, hogy körülöttetek mindenhol változások lesznek, és hatással lesznek rátok és mindenkire nézve, és meg fogjátok ezeket nagyon is szeretni. Az elmúlt években már kaptatok egy kis ízelítőt, hogy mit is jelent ez a gyakorlatban. Most 2012-ben hatalmas felfordulás zajlik, és végre eldönthetitek, hogy magatokhoz veszítek a hatalmatokat, miközben átestek a változásokon. Az erőtökben már az istenségetek ereje van és az nem ego-alapú erő. Ez biztosítja hozzáféréseteket a hatalmatokhoz, amikor összekapcsolódtok isteni valótokkal és szívetekkel.


KÉRDÉSEK, MELYEKRE VÁLASZOK ÉRKEZNEK

Időbe fog telni az, amíg ráébredtek arra, hogy mások gondolatai ne legyenek olyan hatással rátok nézve, mint a forgószél, arról, hogy mi történik majd ebben az átmeneti évben. Valójában rengeteg elképzelés kerül a felszínre, hogy mi történik most, és olyanok is, hogy kik a felelősek és kik hibáztathatóak ezekért, és miért is kell kétségbe esnetek. Maradjatok éberek, amikor meghalljátok majd ezeket a jóslatokat, megjegyzéseket, hozzászólásokat a világotok helyzetéről, állapotáról, barátaitok véleményeit. Hívjátok meg a belső bölcsességetek, hogy mutassa meg nektek a saját igazságotokat, és hogy ezzel segítsen emlékezni, rákérdezni azokra, amiket hallotok. Most nem engedhetitek meg azt magatoknak, hogy egy automatikus vezettetésre váltsatok. Tegyetek fel kérdéseket rendszeren, és kérdezzetek rá a saját kérdéseitekre is. Menjetek el olyan messze, olyan mélyre, amennyire szükséges ahhoz, hogy felismerjétek saját igazságotokat.


GONDOLATAITOK IRÁNYÍTÁSA: Vizsgáljátok meg a dolgaitokat több szempontból is, mert nem mindegyik szempontból fontosak. Olyan időben életek, amikor a (teremtői)játék során az ellentétek felerősödnek. Ebben mindenkire nézve az az általános, hogy meg fogjátok látni azokat a helyzetek, hogy az emberek rögeszméikkel merre hajlanak és fantáziálnak a jövőjükről, és ti odairányítjátok a figyelmeteket, ahol baj van. Amikor rájöttök arra, hogy hogyan és miért teszik ezt, akkor irányítsátok a figyelmeteket a jelenre, legyetek a lelkiségetekben, és erre rögzítsétek a fókuszotokat. Ne hagyjátok, hogy a félelmeitek és a kételkedéseitek legyenek befolyással a következő döntéseitekben. Emlékezzetek arra, hogy a reménytelenség másik oldala tele van reménnyel, az igazságtalan másik oldala pedig tele van igazsággal. Hívjátok meg lelketek igazságát, hogy fonódjon össze veletek, és hívjátok meg azt a képességeteket, mellyel meg tudtok birkózni a 2012-es év, tudatlanság-oldalával. Döntésetek el most, ma még, hogy bizakodóan tekintetek a 2012-es év elé. Mindent összevetve, ez a mostani évetek, 2012. ragyogásban fog eltelni.


EMLÉKEZNI ARRA, HOGY MIÉRT VAGYTOK ITT: Azért éltek itt és most a Földön, hogy segítsetek egy még szeretőbb világot megteremteni. Emlékezzetek erre, amikor gyűlölettel és előítéletekkel találkoztok. Ezek a válaszok lehetségesek csak a tudatlanságra és a félelem alapú tudatosságra. Az emberiség már oly sokáig aludta álmát, hogy átitatta félelem, és éppen ezért a szeretet áldásába kerülése, még egy kis időt igényel majd. Ti, mint Isteni VáltozástTevők vagytok itt, hogy élen járjatok a változásokban. Ti az első vonalban, az élen járva tudtok segíteni másoknak, hogy meglássák általatok, hogy lehet egy szeretőbb módon is élni.

2012-ben egyedülálló mega forradalom zajlik a bolygón, mert ezekben az időkben az emberiség egyre éberebben áll hozzá a saját átalakulási folyamata elé, és felébredt arra, hogy miért is szükségesek a változások. A ti feladatotok az, hogy jól használjátok fel ennek a forradalomnak a lehetőségeit, mert így tudtok létrehozni egy szeretettel teli világot. Nemcsak azért tegyétek ezt meg, mert erre vagytok kódolva, hanem tegyétek meg mindennapi tevékenységeitekben is.

Folytassátok isteni természetetek felfedezésének útját, körülölelünk bennetek szeretetünkkel és áldásainkkal.


Mi vagyunk a Tizenkettek Tanácsa


Benefit from 2012's Opportunities -Selacia's Message from The Council of 12

Copyright 2012 by Selacia * All Rights Reserved * Selacia Main Website

via www.selacia.com/ thanks to Gilian www.shiftfrequency.com link to article
http://lightworkers.org/channeling/150159/selacia-council-twelve-benefit-2012-s-opportunities-6-january-2012

közreadja: www.foldicsillagok.hu

Kapcsolódó bejegyzések linkjei:



Pozitív gondolkodás - tudatos valóságteremtés:

Adamus1 - Miért vagytok itt?;

Az evolúciós hullám meglovagolása




A Föld a legjobb valóságshow – Az evolúciós hullám meglovaglása

Steve-től:

Ezen az összejövetelen a csoport számos fontos témáról beszélt, ami mindannyiunknak segíteni fog a közvetlenül előttünk álló napokban, mivel a emberiség egésze egy hihetetlen energia hullámon lovagol. Az a rész tetszik legjobban az üzenetben, amikor az új kommunikációról, mint a fejlődés részéről kezdtek beszélni. Szó esett már a Mély Kapcsolatról korábban is, de ez alkalommal sokkal többet adtak át arról, hogy ez hogyan is néz ki a mindennapi életben.

Az energia minták elengedéséről is beszéltek és arról ez hogyan befolyásolja az embereket. A széles hangulatingadozás kezd általános lenni. Némelyek ezt jobban kezelik, mint mások és amit a csoport mondott a depresszióról igen érdekes és lényegre törő volt.

Majd kijavították, amit korábban mondtam azzal, hogy elmondták univerzumszerte hányan figyelnek minket.

Steve, a csoport szóvivője




Üdvözlet Otthonról!

A régi minták elengedése


Figyeljük, amint az emberek még egyet lépnek felfelé egy olyan területre, ahova még soha nem léptek be. Az energiátok kezd egyéni szinten felrobbanni és ez a leggyönyörűbb dolog, amit valaha láttunk. Tudjuk, hogy ez igen nehéz, hiszen teljes létezéseteket egy igen korlátozott térbe építettétek, amit úgy hívtok „biztonság”. Most már nincs többé korlátozott terület és legtöbbetek máris kezdi elengedni a test mintákat. Nem gondoltuk volna, hogy ez sok évig legtöbbetek számára valójában megtörténhet. Mégis számos ember máris kezdi elengedni a test mintát, ami az energiátokat tartotta oly sokáig, amint méginkább előre léptek az új létbe. Ez mindegyikőtök számára egy új létezés, ami lehetővé teszi, hogy saját lelketeknek nagyobb részét hordozzátok fizikai szinten.

Igen nagy kihívás sokatok számára amint ezt kezditek elengedni, mert az érzelmek beáradnak, magukra vonják minden figyelmeteket és igen gyakran elvonják és nem megfelelő helyen földelik le az energiát. Az érzelmi szerkezetetek nagy része kezd új alakot ölteni az áthuzalozás folyamata alatt, melynek során az érzelmi test többi éteri testhez való kapcsolatain dolgoztok. Ahogy ezen az új kapcsolaton kezdtek dolgozni azt fogjátok érezni, hogy minden biztonságotok oda és minden, amin eddig dolgoztatok, ez a címke, amit magatoknak hívtok már nem illik rátok. Tudjuk, hogy ez nehéz, mert olyan keményen dolgoztatok, hogy megalkossátok ezt a cimkét, vagy ötletet vagy hangot, amiről azt hiszitek ti vagytok. Most kezdtek kiterjedni az univerzumba és kezditek felfedezni, hogy mindennek részi vagytokminden létezőnek, minden fának, minden bolygónak, monden kozmosznak, minden hullócsillagnak az égen. Minden kapcsolat elér egy pontot, ahol nemcsak magatok is láthatjátok, de érezhetitek is az újrahuzalozott érzelmi testeteken keresztül. Természtesen ezt könnyű látni, de bármikor, amikor nagy sebességgel léptek egy szintről a következőre minden biztonsági mechanizmusotok eltűnik és ez sokatok számára igen ilyesztő lehet.

Szó volt ma a depresszióról ebben a szobában. A depreszió egy energia allergia, a többi energia allergiához hasonlóan, amiről már beszéltünk. (Krónikus fáradtság, ME, Fibromyalgia stb) Idővel az emberek új módot találnak rá, hogy ezt kezeljék. Most történik mindez, ahogy az emberek kezdik látni az első jeleit annak hogyan javítsák ki és zabolázzák meg ezt az energiát, amit mindeddig olyan negatívnak érzékeltetek. Elmondjuk nektek kedveseim, hogy nem minden energia pozitív. Ha csak a fényt látnátok nem lenne kontraszt ezért nem lenne látvány. A sötétség teszi lehetővé, hogy láthassátok a fényt. A magatokhoz ölelésével annak, akik valójában vagytok segít majd abban, hogy ezt az energiát pozitív módon használjátok.

Mély Kapcsolat

Itt van most a gyönyörű rész és az, amit ezen a napon szeretnénk megosztani. Korábban beszéltünk már a kommunikáció egy szintjéről, amit mély kapcsolatnak neveztünk. Minden egyes személy ezen a bolygón rendszeresen használja a mély kapcsolatot, mégis az összes beszélgetés kevesebb, mint egy százalékát teszi ki. Ez hamarosan megváltozik, amint sokkal többen kezdik el tudatosan használni a kommunikáció ezen szintjét. Hadd adjunk egy példát. Képzeljetek el egy beszélgetést, ami oda-vissza áramló beszéddel olyan szavakat használva, melyek nem teljesen illenek oda. Az elkövetkezendő néhány évben az emberek kihívásokat tapasztalhatnak meg minden nyelvben, mivel a előre meghatározott jelentés már nem adja át a magasabb szintű kommunikációhoz szükséges jelentést. Ez motivál majd benneteket, hogy új szavakat találjatok ki, amint gondolataitokat másként próbáljátok becsomagolni. Az üzenetet vevő személy talán megragadja annak egy részét, az emberek által most használt nyelvek azonban hamarosan nem fogják tudni kielégíteni az igényeket.

A mély kapcsolat a jelenlegi időkben az alábbi helyzettel írható le. Képzeljetek el két embert beszélgetni, mégis valójában nem kommunikálni. Megrázzák a fejüket és amint elkezdenek egymástól eltávolodni egyikük négy szót mond, ami pontosan az energia közepébe talál; az a négy szó megváltoztatott mindent. Ez a mély kapcsolat. Ebből az okból kifolyólag az elkövetkezendő években a Földön fellelhető összes nyelv kevesebb szót használ majd. Igen, némelyetek, akik Scrabble-t játszanak örülnek majd ennek. Szó szerint, minden energiátok abba az irányba kezd változni, ahol ezt már ma elkezdhetitek használni. Ezt szeretnénk nektek javasolni. Ez az a darab, az eszköz, amit ma oda szeretnénk adni, hogy játszatok vele, hogy olyan új energiamegváltoztató módszereket próbáljatok ki, amit a mindennapi életben tudtok haszálni.


A Csoport
Eszközök a mély kapcsolathoz

Először is hadd kezdjük ezt az üzenetet a gondolat kivetítéssel. Ezt állandóan csinálják az emberek, de általában nem tudatosan. Kezdjétek el tudatosan kivetíteni a gondolataitokat minden beszélgetés részeként, legfőképp olyan helyzetekben, amikor a beszélgetés üzenete nem megy át. Amikor átfogalmazzátok egyszer, kétszer és még mindig úgy érzitek nincs meg a kapcsolat, arra kérünk áljatok meg egy pillanatra. Szánjatok rá egy pillanatot, egy lélegzetet, és küldjétek át ti hogyan értelmezitek a nagyobb képet és amit próbáltok kifejezni nekik. Nem kell nekik elmondanotok, hogy gondolat kivetítést használtok; álljatok meg és kommunikáljatok a lelkükkel szavak nélkül. Majd vegyétek fel újra a beszélgetés fonalát és figyeljétek mi történik. Figyeljétek a dolgok milyen egyszerűek kezdenek lenni.

Számos ilyen eszköz van, ami jól működött ezelőtt, de az emberi tudatosság nem volt elég magas, hogy észrevegye. Ezelőtt ezeket éterinek, gyorsan tovatűnőnek, és képzeletbelinek gondoltátok, de most rá fogtok jönni a valódi és gyakorlati hasznára a mindennapi életben. Említettük,hogy a mély kapcsolat egy életmód lesz. Vannak emberek, akik egy kapcsolat számos éve alatt fejlesztettek ki mély kapcsolatot, vagy talán számos élet alatt tartó kacsolatok alatt. Jelenleg a mély kapcsolat az ikrek között a legelterjedtebb a Földön. Olyan lények ők, akik valóban megosztottak és kettéosztottak egy sejtet és számukra a mély kapcsolat beépített volt a kezdetektől fogva. Amint két ember elsajátítja a mély kapcsolatot arra a következő életeikben is emlékezni fognak. Ti, akik ezt megtapasztaltátok és voltatok valaha ikerpár részei, nektek van némi ilyen mély kapcsolatotok azzal a személlyel, még akkor is, ha öt vagy hat életen át nem is találkoztok. Hirtelen találkoztok ezzel az eddig soha nem látott emberrel és ismeritek őt és ő ismer titeket, képesek vagytok kommunikálni. Amint ez az átalakulás végbemegy a legnagyobb kihívás legtöbbetek számára azért lesz, mert annyira hozzászoktatok oly sok szó használatához. A Föld kommunikációs csatornája radikálisan meg kell változzon. Elkezd majd megváltozni az, ahogyan az emberek megnyilvánulnak. Lehetséges lesz, hogy egészen pontos jelentést közvetítsetek a szavaitokkal, ami valójában egyidőben fogja fokozni a kommunikációt és a szavak használatát. Ez motiváció lesz közös nyelvek kifejlesztésére is a földön, ami hamarosan eljön majd. Ez elindult már, ahogy feltűnik minden nyelv lényegre törőbb változata, ahogy minden nyelv kifejleszt egy rövidebb, egyszerűsített nemzetközi változatot.


Számos rész kezd a helyére kerülni, de az eszköz, amit szeretnénk átadni, hogy dolgozzatok vele a következő hónapban a gondolat kivetítés. Például, ahelyett, hogy mondanátok valakinek valamit, mondjuk azt, hogy készültök bemutatni valamit-színpadon állva vagy egy kamera előtt. Ismét, mielőtt azon a színpadon álltok, élőben mutattok be vagy valójában megteszitek azt a lépést felfelé vetítsétek ki gondolatban az átfogó képét mindannak, amit szeretnétek átadni. Küldjétek ki az üzenet mentális képét, mielőtt kimondanátok. Tisztázzátok, lássátok magatokat, amint kikülditek és akkor nyissátok ki a szátokat és meg fogjátok tapasztalni az erősebb kapcsolatot a közönséggel. Számtalanszor elmondtuk, hogy az igazság mindig egyszerű, mégis az embereknek kellően bonyolulttá kell tenniük ahhoz, hogy megérthessék.


Mire lehet számítani a minta elengedésekor


Minden ember körül van egy személyes energia mező, amit emberi mintának hívunk. Összesen 500 minta van és azt választottátok, amelyik legjobb otthont nyújtja az energiátoknak. Az emberiség fejlődésének részeként kezditek ezeket a mintákat elengedni. Az egyik elsődleges testi tünet, amit ezekkel a mintákkal tapasztaltatok az amit az emberek úgy hívnak túlsúly. Ezek a minták hosszú időn át remekül szolgálták az embereket, de most kezdenek problémává válni. Szó szerint nem tudtátok kiterjeszteni energiamezőtöket, így a testetek terjeszkedett ki. Néhányan különböző módszereket próbáltak ki, hogy megszabaduljanak a fölöslegtől, de csak néhány működött és azok is csak rövid ideig. Nem ez a lényeg, úgyhogy kérlek ne csináljatok ebből játékot vagy versenyt, mert az nagyon gyorsan megfordítja az energiát. Ne gondoljátok, hogy nektek kell lenni az első embernek a tömbötökben, aki megszabadul a mintájától, mert igen magányos, amikor így visztek véghez dolgokat. Azt mondjuk, hogy az elkövetkezendő négy-öt évben mindannyian lehetőséget kaptok arra, hogy teljesen elengedjétek ezt a mintát, ami fizikai formában tartotta az energiátokat. Amikor ez megtörténik az első dolog ami megváltozik az a fizikai lét egy része és a saját kapcsolatotok a felsőbb énetekkel elkezdi majd feltárni a fátylat.




Egy fátylatok van, ami eddig megakadályozott abban, hogy láthassátok nagyszerűségeteket. Megakadályozott abban, hogy láthassátok, a király fiai és lányai vagytok, királyi örökösök vagytok. Most ezt belülről tudhatjátok. Mindegyikőtök kezdi érezni nemcsak annak a vonzását, hogy a következő szintre lépjetek, hanem hogy kimondjátok, ami a szívetekben rejlik. Így téve hozzátok el azt a fényt, amit Otthonról hoztatok, a kirakó azon darabkáját, ami csak a tiétek és csak a ti energiamezőtökön át lehet kifejezni - a ti Isten darabkátokat. Ma elértetek egy olyan szintre, amit soha nem gondoltunk lehetségesnek. Noha elmondjuk, hogy máris olyan hullámokat keltetek az emberiség egészén át, ami soha nem áll meg. A lelketek készen áll egy nagyobb arénában való játékra mindazon az energetikai határok nélkül, melyek mindig is korlátoztak. Ez teret nyit majd a kirakó minden darabkája számára, hogy ismét összeálljon. A kiterjedő tudatosságnak ebben az állapotában erős vonzás van jelen mindenki számára, hogy saját egyedi darabkáját a közösbe adja.


Ahogy ez megtörténik az érzelmek a tetőfokra hágnak. Öleljétek magatokhoz ezeket az érzéseket, amikor megjelennek. A depresszió egy olyan tapasztalat, amit legtöbbetek szeretne elkerülni, de a legtöbb gyönyörű dalotok nem depresszióból származik? A legtöbb gyönyörű versetek nem depresszióból származik? Egy csodálatos könyv ebben a szobában nem depresszióból származik? Vedd magadhoz az energiát és használd más módon. Ez a lényeg, használd! A depresszió egy ciklus, ami a kreativitás megállásával kezdődik. Vedd magadhoz ezt az energiát és találj rá módot, hogy használd, bármilyen módon is. Horgonyozd le és többé már nem kell érezned a fájdalmat.


A por testeket megvilágosító fényszikra


Kedveseim, a legnehezebb változások egyike a Föld bolygón azok az idők voltak, amikor magasabb szintekre léptetek. Számtalanszor megtörtént újra és újra az emberiség ezen a bolygón való rövid tartózkodása alatt. A nagyobb időkeretben az emberiség csak igen kis ideje van jelen azt tetteve, hogy ezekben a fizikai testekben lakik. A ti Isten szikrátok világosítja meg ezen por darabkák egyikét, amit ti fizikai testnek hívtok. Ezt a fényszikrát most újrahuzalozzák, hogy minden egyes szikra sokkal intenzívebben, sokkal fényesebben jöjjön át, az Otthon sokkal több fényével és mindegyikőtöknek köszönjük, hogy ennek részei vagytok. Ez azoknak a munkája, akit Fénymunkásoknak nevezünk.

A következő néhány évben számtalan ötletet és eszközt osztunk majd meg, hogy segítsünk túlnyújtózkodni azokon a határokon, amiben eddig nyugalmat találtatok. Elmondjuk nektek, hogy ez lehet egy kényelmes növekedés. Lehet mókás, főleg ha megosztod a körülötted levőkkel és azokkal, akiket szeretsz.


Kozmikus valóságshow


Van még egy dolog, amiről beszélni szeretnénk, mert a mély kapcsolat nagyon fontos. Szeretnénk valamit kijavítani, amit az Örző korábban mondott, amikor a földönkívüliekről kérdezték. Pontosan válaszolt annak megfelelően, amit eddig a pontig megosztottunk, de szeretnénk valamit finomítani ezen a napon. Amikor a földönkívüli látogatásokról kérdezték azt válaszolta, hogy a legtöbb földönkívüli, aki a Föld bolygón tartózkodik már igen rég óta itt van és annak a hat eredeti fajnak a részei, ami segített a lelketek számára megalkotni a fizikai testet, hogy ezt a játékot színlelhessétek. Szeretnénk itt többet hozzátenni, mert az általatok földönkívülinek nevezettek és fajok milliói figyelik most a Föld bolygót minden nap minden percében. Kedveseim, ez a legnagyobb kozmikus valóságshow univerzumszerte. Emberi lények emelkednek a következő szintre anélkül, hogy testüket és fizikai szerkezetüket maguk mögött hagynák. Ilyen még soha nem történt ezelőtt. Könnyű lenne látni ezt hogyan terveztétek meg, mivel a Föld bolygónak véget kellett volna érnie 2000 és 2012 között. Körülbelül 12 évre lett volna szükségetek, hogy befejezzétek ezt a játékot, becsukjátok az ajtót magatok mögött és remélhetőleg az utolsó embernek eszébe jutott volna, hogy lekapcsolja a villanyt. Ez a folyamat már erősen előrehaladott volt.


Ez az energiát, amire figyeltek egy egészen más módon alkotta volna meg. Az történt volna, hogy az emberiség, ahogyan ismeritek megszűnt volna létezni a Föld bolygón és lelkeitek új játékba kezdek volna. Ez az, amit ezelőtt már újra és újra megtettetek és ez történik általában a játékokban univerzumszerte. Ezek a játékok addig fejlődtek, ameddig ezeket a fizikai létezőket nyújtani tudjátok. Mégis ez az első alkalom, hogy egy létező faj tudatos lépést tett anélkül, hogy maga mögött hagyná a fizikai testét, ez a mi meghatározásunk a felemelkedésre. Nem a Hazamenetelről szól ez, hiszen a felemelkedésnek az a része egyszerű, mindössze annyit kell tennetek, hogy meghaltok. Ti azonban azt választottátok, hogy itt maradtok a fizikai testetekben, miközben a fényt ragyogtatjátok. Ez megindult már, de szó szerint fajok milliói … Más szavakkal kifejezve más dimenziók, melyeket nem igazán láthattok. Ők mindannyian különösen tudatában vannak multidimenziós voltuknak és legtöbbjük keresztül tud sétálni azon, amit ti szilárd falnak neveztek, mert az számukra nem szilárd. Számukra egyszerű a perifériás látásotokon éppen kívűl eső árnyékba ki és be lépni, hiszen oly rég óta teszik ezt.

Nem csak a hat szülői faj néz benneteket. Minden szem univerzumszerte erre a hatalmas játékra szegeződik, ami éppen itt és most zajlik, amint ti emberek megteszitek ezeket a lépéseket. Így azokban az időkben, mikor depressziósak vagytok, azokban az időkben, amikor azt érzitek „Ki vagyok én? Mi történt a cimkémmel? Nem illik arra aki voltam annak kifejezéseképpen aki voltam.” Azokban az időkben, amikor megkérdőjelezitek önmagatokat, legyetek tudatában, hogy nem kevesebb mint egy billió szem próbál nektek szeretetet küldeni és vállonveregetni azért, mert egy rendkívül nehéz játékot játszotok, mely univerzumszerte mindenkinek hasznára válik. Megvalósítjátok Istent új járműveitekben, biológiátok új fizikai buborékja mindannyiótok számára kezd kialalkulni. Először az energetikai szerkezetben történik, majd fizikai szinten, de elkezdődött és túlélésetek legegyszerűbb módja, hogy megosztjátok az információtokat. Nyúljatok ki és fogjátok meg egymás kezét amint mindegyikőtök megteszi ezeket a lpéseket a következő szintre, mert ez az időszak rendkívül varázslatos. Elmondjuk nektek, hogy az emberiség legtöbb küzdelme most történik. Megígérjük nektek, hogy az év végéig (itt a következő 2011-es évet értik) az izgalom hullámain fogtok lovagolni, amit mindenhol az emberek teremtettek, mert nincsen mágikus együttállás, ami 10.10.10-én, 11.11.11-én vagy 12.12.12-én következik be. Nincsenek kozmikus energetikai elmozdulások, melyek beáramlanak. Az emberi izgalom hulláma van jelen és mivel csodákra számítotok, így meg is teremtitek azokat. Gondolkoztál már rajta hogyan is működik ez? Elmondtuk már, kedveseim, a vicc rajtatok áll.

Keresitek Istent és oly nehéz meglátni, amikor tükörbe néztek, de ez az oka annak, hogy annyi vallás van a Föld bolygón. Helyesek a vallások annak ellenére, hogy kétségbe vonják egymást? Annak ellenére, hogy ellentmondanak egymásnak? Mindegyik tökéletesen működik. Hogy lehetséges ez? Mert akármibe fektetitek az erőtöket az működik. Akármit is szerettek, az működik. Akármiről is döntötök úgy, hogy beszéltek róla vagy belefektetitek az energiátokat sokkal mélyrehatóbb hatással bír majd. Az univerzum a hiányzó darabka, amit őriztek.

Espavo, kedveseim, hogy egymástól teljesen elkülönülten játszátok ezt a nehéz játékot és most félrehúzzátok a fátylat. Reméljük mindannyiótokat üdvözölhetünk, amint elhúzzátok a fátylat és üdvözölhetünk Itthon. Éppen itt és éppen most teremtitek ezt meg és mi annyira szerelemesek vagyunk belétek. Reméljük érzitek ezt a kapcsolatot. Reméljük érzitek kezünket a hátatokon minden alkalommal, amikor azt a depressziót érzitek, minden alkalommal, amikor hullámvölgyben érzitek magatokat. Nem az a különbség, amit az energiával éreztek, hanem amit tesztek vele.

A legnagyobb megtiszteltetéssel hagyunk itt benneteket három apró emlékeztetőt hagyva magunk után. Bánjatok egymással a legnagyobb tisztelettel, hiszen Isten szemébe néztek, mikor egy másik emberi lényre pillantotok. Gondoskodjatok egymásról minden adandó alkalommal. Kérünk szépen, emlékezzetek rá, hogy ez egy gyönyörű játék, játsszatok hát jól együtt.
2010. december 15.

2012. január 29., vasárnap

Az Örvénylő Szivárvány jóslata – Az igazság tizenkét ciklusa






A navajóknak és a hopiknak, a Kavargó, vagy Örvénylő Szivárvány Asszony a barátságos esőket hozó, aki a Három Nővért táplálja – a Magot (Kukoricát), a Tököt és a Babot a nyár folyamán, azért, hogy az embereket élelmezze. Az Örvénylő Szivárvány képét sokszor alkották meg Homok Festményeken, egy ősi Szent Gyógyító Művészetben, melyet e nemzetek gyógyító nemzetségei vittek véghez.

Örvénylő Szivárvány Asszony mind a négy irányból érkezik, és úgy hajlik, mint az összes irányt lefedő napkereszt. A Szent Kör külsejét egy másik Örvénylő Szivárvány Asszony oltalmazza teste mögött az alatta lévő térben, egy kehely formát alkotva, hogy felfogja az esőt és védelmezze a kört. Eső nélkül a Három Nővér meghal, és az Emberek nem lesznek táplálva.

Az Örvénylő Szivárvány a béke ígérete minden Nemzetnél és minden embernél. A Szivárvány Faj az egyenlőséget hangsúlyozza és szembehelyezkedik a felettes faj eszméjével, mely a többi fajt irányítja és leigázza. A Szivárvány Faj a békét annak a megértésén keresztül hozza el, hogy minden faj egy. Az egész javára együttműködő minden szín, minden hitvallás egysége, az az elgondolás, melyet az Örvénylő Szivárványban juttatnak kifejezésre. Amikor az egészhez vezető minden ösvényt minden kultúra tiszteli, az Örvénylő Szivárvány jóslata beteljesül.

Amikor Mexikóban éltem, és a Nagymamákkal, az „Álomidő” Bölény Társasággal, vagy női Testvériséggel [Dreamtime Buffalo Society, or Sisterhood] dolgoztam együtt, a Látnokoktól és Álmodóktól Számos jövendölés eredt, melyek az évek során érkeztek le. Az Örvénylő Szivárvány jövendölése nagyon különleges volt. Amikor a Fehér Bölény Kora közeleg, a Fehér Szemű gyermekek harmadik nemzedéke megnöveszti haját, és a szeretetről beszél a Föld Gyermekeinek gyógyítójaként.

Ezek a gyermekek az önmaguk és mások megértésének új módjait fogják kutatni. Tollakat, gyöngyszemeket fognak viselni, és arcukat festeni fogják. A Rézbőrű Faj Vénjeit fogják keresni, és isszák majd bölcseletüket. Ezek a fehér szemű gyermekek lesznek a jelei annak, hogy az Ősök fehér testekben térnek vissza, ellenben belül Réz színűek. Megtanulnak ismét egyensúlyban járni a Föld Anyán, és megújítják (megreformálják) a fehér főnökök eszméit. Ezeket a gyermekeket természetellenes anyagokkal fogják próbára tenni, mint a tüzes víz, ahogyan régen, amikor Rézbőrű ősök voltak, hogy meglássák, vajon képesek-e megmaradni a Szent Ösvényen.

A Virág Gyermekek nemzedéke áthaladt a jövendölés e részén, és néhányan a Szent Ösvényen maradtak. Mások elvesztek egy időre, és most térnek vissza a létezés természetes módjához. Néhányat kiábrándítottak, és néhányan elfeledték az emelkedettebb eszményeket, melyek életet adtak nekik, amikor szívük fiatal volt, ellenben mások még mindig ébredeznek, és felélénkülnek az emlékezésben.



Cisi nagymama obszidián szemével rám nézett, átdöfve lelkem, amikor az Örvénylő Szivárvány Jóslatról beszélt, és éreztem, szívem kihagy egy dobbanást, majd reménnyel és szeretettel telítődik. Mesélt nekem a Bölény visszatéréséről a Teknős-szigetig, és ahogyan a csordák ismét nagyszámúak lesznek. Egy idő után, amikor a Bölény visszatért, a Virág Gyermekek nemzetét követően a Béke Ötödik Világának hajnalát látjuk majd meg.

Cisi nagymama az Ötödik Világ kezdetét bizonytalan lábon álló póninak hívta, mely születésekor megpróbálja használni lábait. Azt mondja, hogy a tétovázást az Anya Föld érezni fogja, és a változások a talajban és a vizekben fognak megtörténni. A Föld Gyermekeiben az ingadozás hömpölygő érzelmeket és érzéseket alkot majd meg, mely elhozza a felélénkülést és emlékezést. Színes álmokat hoznak el az újszülött Szivárvány Harcosok Alvás idejébe és Alvásidő álmaikba, és elkezdik majd megtanulni, hogyan Járjanak Egyensúlyban. Anya Földünkben a változások félelmet keltenek gyermekeiben, mely majd később elvezet az Egy Bolygó – Egy Nép egységének megértéséhez.

Berta nagymama kuncogott, amikor a jóslat e részéhez érkeztünk, mert tágra nyílt szemem, és nem tudtam nyugodtan ülni. Berta nagymama sürgette Cisi nagymamát, hogy aznapra hagyja abba, és hagyjon engem „a szikla szélén lógva”, csupán, hogy gyötörjön. Cisi végül ismét belefogott, és megpaskolta térdem, hogy a jóslat ritmusára irányítsa figyelmem, mert elmém a valószínűségekkel és saját kivetítéseimmel pörgött. Oly sok kérdést akartam feltenni a hogyanról, mikorról, holról, és a miértről. Tudni akartam a részleteket. Huszonkét éves voltam, és nagyon türelmetlen, azonban csendben maradtam, így akarhatta, hogy Örvénylő Szivárvány feltűnni akarjon a Nap Kutya formájában azoknak, akik készen álltak meglátni. A Nap Kutya egy teljes Szivárvány Kör a nap körül, melynek a Négy Irányban verőfényes fehér fénye van. A Nap Kutya ritka jelenség, melyet az őshonos amerikaiak neveztek el így. Most ezt a nevet használják a tudósok a világ minden táján. Sok Nap Kutyát fognak látni itt-ott a Fehér Bölény korában, mely az Ég Kifejezésmódjának jele lesz, hogy a Titkos és Szent Tanításokat meg kell osztani az összes fajjal. A Föld elegendő Gyermeke lesz éber, hogy felelősséget vállaljon a tanításokért, majd a gyógyítási folyamat teljes lendülettel kezdetét veszi.

Berta nagymama révedező tekintettel mosolygott, tudván, hogy a Kék Úton lesz, amikor a Fehér Bölény kora elérkezik. Cisi nagymama szintén a Másik Oldal Táborában lesz, azonban mindketten megígérték, amikor az idő megfelelő, segíteni fognak nekem azon dolgok közzétételében, melyeket tanítottak nekem.

Mindkét nagymama beszélt a Föld Gyermekeinek érzéseinek változásáról, melyeket átélnek az ingás, vagy gyógyulás folyamata során, ahogy az Örvénylő Szivárványok áthatják álmaikat. Azt mondták: „sokan fognak emlékezni céljukra amiért e Földi Sétán vannak, és meg fogják tanulni fejleszteni tehetségüket az egész emberiség megsegítésére. Az Igazság darabokra töri majd az elkülönülés béklyóit, és a jóság fog uralkodni. A Föld változásairól néhány részlet azoknak az álmaiba fog belépni, akiket figyelmeztetnek, költözzenek el oda, ahol biztonságban lesznek. Másoknak megmondják, hogy (különleges) képességeikre szükség lesz azokon a területeken, ahol a változások megtörténnek. Mindenkinek meg kell bízni személyes látomásában, és szívét kell követni, az egész megsegítésének érdekében. Minden ember képes lesz használni tehetségét örömmel, és egyenlően osztoznak majd az azok által létrehozott bőségben, akik együtt dolgoznak. Az Örvénylő Szivárvány jövendölésének más tanításait későbbiekben teszik közzé, amikor többen ébrednek rá az általuk hordozott lehetőségekre.

A seneca hagyományunkban, Twylah nagymama a Béke Örvénylő Szivárványának számos más alkalmazására tanított minket. Amikor nehézségeink vannak bármilyen helyzetben, képzeljük el, hogy a Béke Szivárványa körülzárja a helyzetet, az érintett embereket és az összhang hiányát. Majd csillantsuk fel szemünket örömmel, belső békénket elküldve a helyzetnek. E technika alkalmazásával, és a rákövetkező szertartással, behelyezzük szándékunkat a Béke Örvénylő Szivárványába.





Az Igazság Tizenkét Ciklusa:

Megtanulni / megtudni az Igazságot
Megfigyelni / betartani az Igazságot
Szeretni az Igazságot
Működtetni az Igazságot
Tisztelni az Igazságot
Meghallani az Igazságot
Szolgálni az Igazságot
Járni az Igazságot
Elfogadni az Igazságot
Bemutatni az Igazságot
Élni az Igazságot
Hálásnak lenni az Igazságért

Amikor meghívjuk a teljes igazságot Szent Terünkbe, darabokra törjük az elkülönülés kötelékeit, és a különbözőséget megalkotó káprázatot. A Béke Örvénylő Szivárványa megsemmisíti azokat a hazugságokat, mely a Föld Gyermekeit egymással szemben bizalmatlanná tette, és az egység igazságára cseréli le az elkülönülés káprázatát.




Amikor a navajok és hopik Örvénylő Szivárvány Asszonya a Föld Anyára elhozza a tisztító, megújító esőket, gyermekei is megtisztulnak és meggyógyulnak. Mikor a senecák Béke Szivárványa minden ember szent terét körülveszi, mindenki az igazságban fog járni, tisztelve mások Szent Terét, és visszaállítják az élet harmóniáját a Földön. A Megismerés e Rendszerei tanítások a Szivárvány Harcosairól, akik az Ötödik Világot egyesítő és a Békéért dolgozó Nővérek és Fivérek.


From Jamie Sams': Sacred Path Cards — http://mayanmajix.com/Whirl_Wind_Rainbow.pdf
Magyar fordítás: Clarissa http://univerzumitudatossag.blogspot.com/



Kapcsolódó bejegyzések linkjei:

2012. január 27., péntek

"Mert ez egy példa nélküli korszak ebben az univerzumban, amely kibontakozóban van"




Ez itt Máté szerető üzenetete!!!

Az utóbbi negyedévtől kezdve (2011 októberétől) az energiahullámok megállíthatatlan áramlással, folyamatosan hömpölyögnek felénk, és szédületes ingamozgásokkal érezhetjük hatásaikat. Ezek a mozgások a fény erőinek céltudatos tevékenységét és a sötét erők őrületes ellenállását mutatják, egyaránt tükrözik. Az utóbbiaknak már csak egy talpalatnyi helyük maradt, és az egykori bázisaik feletti ellenőrzés kicsúszott a kezeikből.

A Föld lakosságának legnagyobb részének fogalma sincsen arról, hogy miért ilyen szélsőségesen élik meg az energiaáradást. A rövid és hosszú távú meglátásaik, kilátásaik eredményeként, reménytelenségben és kétségbeesésben vergődnek, vagy kincstári optimizmusban néznek a jövő elé. A kilátásokat, reményeket erősen befolyásolják a gazdasági szakértők és elemzők, a gazdasági, a bel- és külügyek és nemzetközi kapcsolatok, hadi készülődés, a választások és vallási ideológiák, területein, de az előrejelzéseik a már írott történelmen alapszanak. De semmi sem érvényes, igazi abból, amit a mai írott történelemként közreadnak.

Ezért sem az elemzők, sem a tömegek nem rendelkezhetnek megfelelő ismeretekkel, hogy értékelni tudják azt, mi következik, még kevésbé ismerik és tudják a változások köreit és sebességét előre jelezni, mert ez egy példanélküli korszak ebben az univerzumban, amely kibontakozóban van.  Nem tudják azt, amit mi tudunk, hogy 2012 varázslatos évének végén a Föld átlép egy küszöböt és belép a 4. sűrűségbe (dimenzióba), ahová semmi olyan sötétség, amely alacsonyabb rezgéssel rendelkezik, nem léphet be.

 

Éppen ezért is az elkövetkező hónapokban a Fénymunkások hatalma kihívások előtt fognak állni. Foglalkozniuk kell majd mások zavarodottságával, amint a monumentális változások egyre-másra váltják egymást, hogy ki tudják kapcsolni ezeket az embereket a saját félelmeikből, és egy kis friss levegőhöz, lélegzethez jutathassák őket, és asszimilálni tudják az energiákat. Mivel a Fénymunkások az útmutatók saját példájukon keresztül az egyszerű embereknek, azáltal amit tesznek, az majd kölcsönöz egyfajta bizalmat és nyugalmat. Megosztják azokkal boldogan, amit tudnak, azt, amiről a szellemi világoktól megtudtak, akikkel beszélgettek.

Mégis néhány Fénymunkásban felmerülnek a kételyek, abból, amit Máté mond, hogy hova is lehet jutni 2012 év végére. Még akkor is fenntartják a kételkedésüket, amikor a Fény más létezői is azt állítják, hogy nagyon közeleg az az idő, amikor a Föld az Aranykorába belép, és ennek létezik egy meghatározható folyamata, és ők tisztában is vannak ezzel. De addig, amíg a 3. sűrűségben vagyunk, addig van egy lineáris idő is, és az emberek csak az erre vonatkozó keretekben tudnak erre következtetni, számolgatni arra, hogy mennyi életváltással tudnak fejlődni, hogy mit kell még megtenni ezért és mennyi idő van még erre.

„Hagyjátok a múltat békén, ahová tartozik, a múltba! És akkor nem fogtok kételkedni a jelenbe, ahol minden, ami szükséges számotokra, az meg fog valósulni.”

 

A Föld elérkezett abba a sorsába, amikor elhagyja a 3. sűrűségét, amikor egy egyetemes ciklus megnyit egy asztrális ablakot 2012 év végén, és akkor akik sötét elmével és szívvel állnak elé, azok közül egy sem maradhat tovább a bolygón, el kell hagyniuk azt. Ez egy valamiféle durva, önkéntes és megkérdőjelezhető ítélkezésnek tűnhet, hogy el kell tűnniük innen, de valójában nem az. Vannak, olyan személyek, akik tisztességtelen úton hatalmas vagyonokat halmoztak fel és konokul, és könyörtelenül megtagadták a fényt. Ami számukra elérhető lesz majd, hogy a lelkük és a testük „meg fogja fizetni mindennek az árát.”

Ez a Fény, ami érkezik, a testek sejtszerkezeteit alakítja át, a szén-alapúból, kristályos formába, és ez lehetővé fogja tenni, azt hogy a testek élni tudjanak egy magasabb energiarezgésben, akkor is, amikor a bolygó túllép a 3. sűrűségén. A régi időkben, az erősebb civilizációk sötétség központjai szándékosan megváltoztatták a kevésbé erős civilizációk DNS-t, lecsökkentették az ezeket alkotó emberek intelligencia képességét és elnyomták spirituális tudatosságukat. Ez érintette a testük szerkezetét is, és így az addigi kristályos sejtszerkezetek leromlottak szén alapúra, melyekbe ráadásul bele is programozták a sérülékenységet, a betegség mindenféle formáját és lecsökkentették az élettartalmat is, ami egykor elég hosszan tartott, legalább is az emberiség időfogalma szerint.

 

A Fény Infúzió 70 évvel ezelőtt, lehetővé tette azt, hogy a Föld túlélje haláltusáját, helyreállította az ellopott DNS-t, a Fényt magukba fogadni kívánó egyének számára, de nem mindenkinek. A Fény nélküli test, hiába van szikra benne, nem fog tudni életbe maradni, el fog pusztulni, amikor a Föld a 4. sűrűségbe kerül, így a klónozott testek is, melyekre vannak filmbéli utalások. A kevés fénnyel rendelkezők még egy kicsit tovább élhetnek majd, de ők is kiadják a rezgésüket, ahogy a Föld egyre megközelíti a 4. sűrűség kapuját.

És mi történik ezekkel a lényekkel, az egy másik kérdés. Amíg a Nirvana volt a Föld spirituális világa, a személyes életerő energiákat itt tartották nyilván. Amikor elszólíttattak azok, akik a sötétség útját jártak, akkor automatikusan a Nirvana legalacsonyabb energiarétegébe kerültek. A legsötétebb tudatossággal rendelkező lények, akik nem hajlandók elfogadni a Fényt, egy apró (asztrál) égitestre, gömbre kerülnek, amely közel van a bolygónk Holdjához, és ez az, amit több vallási irányzat is a pokolnak nevez (asztrál pokol), ahol a sűrűség megegyezik a lelkek életidejének gerjesztett sűrűségével, főleg azok, akik rettegnek attól, hogy egy gyönyörű Fény is rájuk vetheti sugarait. Kaphatnak persze Fényt, ha úgy döntenek, a Nirvana alacsonyabb rétegeiből, ahol erősebb már a Fény, mint azon a kisbolygón, persze ha fogadják azt, és akkor megtehetik a következő lépéseiket felfelé vissza, az intelligencia és a spirituális tudatosság létráján.

Sok millióan fogják majd kérni életszerződésük módosítását, hogy már a mostani életükben is lehetőségük legyen az élettartamuk idejének meghosszabbítására, és hogy ekkor így véget vethessenek mostani szenvedéseiknek. Így meg tudják haladni áldozati tudatosságukat, és ezzel végül is csökkenteni tudják majd a bolygó negativítását, amely valójában a szenvedéseik okait hordozzák. Fény fognak kapni a Nirvánából, a bolygón keresztül, ahol újabb szerződéseiket hitelesítették, és így tovább haladhatnak a lelkük fejlődésével.

 

Sokan viszont a vallási, vagy tudományos hiedelmeik miatt úgy fognak dönteni, hogy elmennek, elhagyják a bolygót, mert nem tudják elfogadni a közelgő igazságot, mert ez eltér attól, amit tanítottak nekik. Azok az emberek, akiknek a régi rendszerek alatt jött létre a vagyonuk és attól rettegnek, hogy elveszítenek mindent, amikor a globális gazdaság összeomlik, elindulnak, szintén elindulnak majd a bolygóról, mielőtt bármit is megtudhatnának a következő világ rendszereiről, zavartalan, korlátoktól mentes működéséről, melyet jóindulatú, erkölcsi lelki egészséggel telt vezetők fognak majd irányítani.

 

Nem lesz tömeges eltávozás 2012-ben, de sokkal több ember fog eltávozni, mint a szokásos, és valószínű, hogy lesz közöttük nekünk oly kedves, rokon, családtag, barát vagy munkatárs, vagy szomszéd. Megvigasztalhat bennünk az a tudat, hogy a 4. sűrűségből az 5.-be tartó Felemelkedés ösvényén örömmel fognak majd találkozni velünk, megújult, egészséges testükkel, így a többi lélekkel is a bolygón és a Nirvában.

„Biztosítunk benneteket arról, hogy minden sötétség a bolyón el fog tűnni egy év múlva. Azok az emberek, akik még itt maradnak a Földön, fénnyel teli lelkületükkel lesznek jelen, békességben egyesülve, kölcsönös tisztelettel lesznek egymással, és életüket összhangba hozzák a Természettel.

 

Földönkívüli és a Naprendszeren kívüli, külső bolygókon élő egyetemes, univerzumbéli családjaink, egy másik olyan segítő tényező, melyek segítségével, hatalmas iramú változást fogunk tudni elérni, nagyon, de nagyon gyorsan. Az ő technológiájuknak és megjelenésüknek köszönhetően, valamennyi forrását megszüntetik annak, amit az Illuminátusok elrejtettek előttünk. Így a környezet-szennyezés helyreállítását, a tápláló ételek termesztési módjait, a betegségek azonnali megszüntetését, az éghajlat globális szintű szabályozását. Az új hatalom formái, szállítási, közlekedési, építőipari és gyógyítás módozatai fognak megjelenni. Ezek az ajándékok, már láthatóan közelednek és már itt is vannak ebben az évben, úgy ahogy egyszer már az Aranykorszakunkban volt. Ezekkel az ajándékokkal tovább tudjuk folytatni a tudatosságunk kiterjesztését és megnyilvánító képességünket az év elkövetkezendő napjaiban. December végén a fent említettek tekintetében, fejlődésében meglepetésekre számíthatunk.
 
Meg kell tudnunk azt, hogy a bolygónk miért lett melegágya a korrupciónak, csalásnak és vérrontásnak, és azt is miért érte el a Föld a halála közeli pontját 70 évvel ezelőtt, mert ezért kiáltott segítségért a bolygó más civilizációkhoz, akik szeretettel válaszoltak erre, és miért lett megtervezve a Föld számára az Aranykorszaka. „Mindent meg kell tudnotok erről, azt is miért volt ez így, és miért vagytok itt, és miért ott ahol éppen vagytok!”


Szeretet és Béke: Suzanne Ward

 

Matthew Ward — January 4, 2012
Website: The Matthew Books
Közreadja: http://www.foldicsillagok.hu