2012. október 29., hétfő

Felemelkedett Kuthumi mester - Agrippa üzenete az őszi/tavaszi napéjegyenlőség idején Michelle Manders közvetítésével



Világotok az egyik legsötétebb és a megvilágosodás legmélyebb folyamatán keresztül megy át a mostani időkben. Ez a folyamat egy szükségszerű utazása közületek minden egyes személynek, külön-külön is, és ugyancsak egy szükségszerű utazása a bolygótok közösségi, kollektív tudatosságának. Az Anyaföld, aki szintúgy egy tudatosságot hordoz, keresztülmegy ezen az átalakuláson. Létezése legbelső magváig megnyílik esszenciájával, és olyan rezgéseket áraszt ki magából, amelyek egyesülve a Világegyetem legbelső lényegi magvával, hogy az egy különleges energiát vetít ki a bolygótok felé. És ez az egyesülés, mind a sötét és mind a világos önvalótokat képviseli.



Szeretteim ez az egész folyamat arról szól, hogy felszabaduljon belőletek a félelem és átöleljen bennetek a fény. Eljött annak az ideje, amikor már nem ingázhattak a kettő között, mint csak a félelem útja, vagy a szeretet útja között. Az elmúlt 200 évben a bolygó már átesett egy gyökereig ható tisztító-eltávolító folyamaton, amely nagyon hasonlít egy hagymához, amikor annak a háját, rétegeit leválasztják. Mi történik akkor, amikor a hagymai rétegeit leválasztják? A szemetek megnedvesedik, folynak a könnyeitek. Így szóval, ahogy egyre inkább lehántolják rólatok a személyes hagymátok rétegeit, ó igen, megjelennek a könnyek, de ott a szemetekben ugyanekkor egy tisztulás történik meg.



Ez most egy különleges időszak, így, ahogy szembe kell néznetek azzal, hogy milyen sokan hagyják el most a bolygótokat ebben az időben. Néhányan egyszerűen eldobják maguktól az életüket, és ez az embereket sokkolja az, amiért ezek a lelkek ezt az eltávozást választották. De ez mind része a Vízöntő kori felébredéseteknek, amiért folyamatosan dolgoztok. Az igazat szólva, ti azok közül a legbátrabb lelkek közül vagytok, akik eddig valaha is éltek ezen a Földön. Mindegyikőtök egy hatalmas feladatot választott, és tudtátok azt, hogy szembe kell néznetek ez alatt az időszak alatt egy hatalmas erejű sötétséggel. De ti mégis elszegődtetek arra szerződésetek szerint, hogy véghezviszitek ezt az utazást. Mindannyiótok, és azok is, akik hasonlítanak ebben hozzátok, a tudatlanság és a félelem sűrű sötét erdején keresztül lángotokkal világítani meg egy járható ösvényt, mint Isteni Mesterek, akik azért reinkarnálódnak újra meg újra megint, hogy a világotokat a Fény Új Ciklusába vigyétek.



2000-ben az az energia lett lehorgonyozva ide, melyet a Szeretet Tudománya-ként lett közismert, és mindezt Soltec Szoláris Nagyúr felügyeli és irányítja. Ez azt jelenti, hogy ettől kezdve már nem elsődleges meghatározó energia itt, a sötét és fény energiák kettőssége, a jó és a rossz, a helyes és helytelen szabályzó, irányító energia.



Elérkezett az az idő, amikor minden a Fényt tükrözi. Fény a Fényt, és nem a Sötétség a Fényt. Nem azzal a szándékkal jöttetek ide erre a bolygóra, hogy kiegyensúlyozzátok a fényt és a sötétséget. Azért jöttetek ide erre a bolygóra, hogy összeolvasszátok a férfias és nőies énetek, hogy egésszé, teljes lénnyé váljatok. Ez nem a fény és a sötét kiegyensúlyozásáról szól. Arról szól, hogy kiteljesedjetek és teljes mértékben, a saját fényetekben legyetek, így amikor a tükrözéseitekre tekintetetek, akkor a tiszta fényetek tükrözitek vissza minden irányba.



Tagadhatatlan az, hogy a szőnyeget kihúzták a lábatok alól. 2003. Szeptember 21. óta az egész bolygó egy olyan kibontakozási folyamaton ment keresztül, amikor a SZÍRIUSZI KORSZAK ÚJ FÉNYE MEGSZÜLETETT. A báb kitörte burkát és a Szíriuszi aspektusaitok kezdetek el kibontakozni. Szíriuszi Nagyurak és Úrnők és Mester Lények lettek felelősei a Föld felügyeletének már az idők eonjai óta, úgy is nevezhetnénk őket, mint: Egyetemes Kormány (Universal Goverment). Ezek közül a Szíriuszi lények közül sokan fizikai formában vannak jelen a bolygón. Néhányukat, delfin, bálna, elefánt, nagymacskafélék formában is, ismerhetitek fel. Ezen kívül még szép számban vannak itt Mester Tanítók. Többen közülük 0 és 28 év körüli idősek most a bolygón Ők számos ismeret értékeit hordozzák, gyógyítanak és ébresztenek. Többen közülük a ti gyermekeitek vagy unokáitok. Jelenlétek lehetővé teszi azt, hogy a szíriuszi aspektusotok kibontakozásával folytassátok a fejlődéseteket, amely során újra birtokba vehetitek magatokban a DNS-etek 12 szálát. Ezek a ti Mesteri önvalótok fonalai. A következő 3 napon keresztül ezeknek az aktiválásával egy újabb szolgálat kezdődik. Szeptember 21-től kezdődően a fátyol a világotok és más világok között annyira vékonyodik el, mint még soha.



Az az igazság, hogy ez a fátyolvékonyodás minden oldalon, így bal, jobb oldalon és kettőjük közt is meg fog jelenni. Amit egyénként megtapasztaltatok, mint illúziók sokasága, annak a széttörése következik be.



Most minden kiolvad a térbeni el-hidegülésetekből (szójáték: Ice-olation: az Isolation: elkülönülés és ice: jég, jegesedés szavak összevonásával) és a Napcsakrátok fénye sugárzik beléjük. Valamikor beszéltünk már nektek a Napcsakrátokról, amely azért felelős, hogy megtaláljátok önmagatokat, és amely lehetővé teszi azt, hogy kialakuljon valódi identitásotok, úgy ahogy és akik valójában vagytok. Sokatok egy identitás válságon mentek keresztül, nem ismeritek fel, hogy miért vannak jelen az életetekben, és mit is akarnak jelenteni. A válságaitok annyi kérdést vetettek fel eddig bennetek, de most itt egy mélyebb értelmét keresi mindezeknek az emberiség a lelkén belül. Az emberek választ várnak, nem csak Istentől, hanem a hatalomtól, a kormányoktól, s mindezek kihívásokat hívnak létre a válságot kezelni kívánó vezetők felé is. Ti már tanúi vagytok a Föld országainak, kormányai és vezetőinek leváltásában.



Amikor felolvadtok az el-hidegülési állapototokból, csoportokba fogtok tömörülni, hogy fény-közösségekké egyesüljetek, mert ezekben fogtok mindig találni számotokra szükséges erőt. Legyetek óvatosak, amikor megpróbáljátok megfogalmazni a gondolataitokat arról, hogy hogyan alakuljon meg egy csoport, mert nem a klikkek, vagy követők, vagy szekták létrehozásáról szól mindez. Ez egyszerűen arról szól, hogy olyan emberek jöjjenek össze, akik hajlandóak tenni az egészért annak érdekében, hogy egységes elképzelés nyilvánuljon meg, és támogatóan lépjenek fel a legfőbb jóért. Kérjük, tartsátok ezt a szemetek előtt. Nem az elit csoportok és szekták felállításáról szól. Ezek a rendszerek mind össze fognak omlani. Arról szól, hogy a teljes világ dimenzióit egyesítsétek, mert ezzel együtt lesztek képesek úgy együttműködni, hogy a támogassátok a tömegtudatosság megváltozását, és hogy ezek a változások teljes mértékben meg is nyilvánulhassanak.



Hatalmas mennyiségű energia létezik és szabadul fel a testetek sejtjeinek valódi magvaiból, amelyet most sokatok intenzív fáradtságként és levertségnek tapasztaltok meg. Sokatok elveszettségnek és egy nagyon mélyről jövő, a jövőtől való félelemnek érzitek meg, többen meg úgy, hogy nem képesek előre lépni, de így vagy úgy egyikőtök sem léphet vissza. Már csak egy dolgot tehettek, amit én személyesen annyi ideje mondogatok, és ez pedig az: „Mindez nem számít! - és azt is, hogy: Abbahagyom az aggódást, a jövőtől való félelmeket!” Ez az egyetlen dolog, amit tehettek, nemcsak Istenben bízni, hanem megbízni magatokban és saját képességeitekkel megnyilvánítani pontosan azt, amire szükségetek van, amikor az időszerű.



Alapjában véve, félelmetek az, ami lekorlátoz bennetek. Most van itt az ideje mindegyikőtöknek, hogy átöleljétek a BIZALMAT. A BIZALOM: A SZERETET, A BIZALOM AZ ÉLET, A BIZALOM A FÉNY. A Félelem a Tudatlanság, A Félelem a Sötétség és a Korlátozás. A Bizalom és Félelem, két nagyon is tisztán kivehető megtapasztalható aspektus. Most csak annyit kellene tennetek, hogy meghozzátok e kettő közötti választásotokat. Bár a félelem annyi alkalommal, csáberővel hatott rátok. Vegyétek észre mennyivel könnyebb az energiátokat befektetni a félelembe és mennyire nehezebb a bizalomba. Ne legyetek bolondok ezen annyit gondolkodni, ez most történik az életetekben!



Szeretteim! A változások elkerülhetetlenek! Egyetlen módja ennek, hogy átöleljétek a változásokat és átadjátok magatokat annak, nekik, ahogy ezek az életetekben megjelenik. Különbség van a között, hogy hogyan haladtok előre céljaitok megvalósítására, mint küzdő Istenek. De Isten mindig nyer, ha tetszik, ha nem, de ez nem azt jelenti, hogy a lélek nem rendelkezik döntéssel. Ahogy most is mondjuk: van egy Isten/Istennői Akarat, amely a Lelketek Akaratával egyesülve sokkal erősebb és messzebb nagyszerűbb, mint a félelmetek.



Az alsó egotok túl sok hatalmat adott át a félelmeiteknek és így hozta létre az illúziókba vetett hiteteket, azt hogy a félelem sokkal hatalmasabb annál, hogy képesek legyetek megszüntetni a korlátozásokat. Cseréljétek fel ezt a helyzetet és tanuljatok ebből. A Szíriusz most felkínálja azt a lehetőséget mindannyiótoknak, hogy a Lélek Tanulásának Egy Új Világába Költözzetek, hogy Megtapasztalhassátok a Teremtő Erőtöket!



Amikor rájöttök arra, hogy a Lélek hogyan mozgat, lelkesít bennetek, akkor rájöttök arra, hogy ebben a világotokban, ebben a testetekben nem mind azok vagytok, aminek hiszitek magatokat. Legyetek hát odaadással most és tegyétek lehetővé, engedjétek meg a Fény és Szeretet Forrásának, hogy utat mutasson nektek. Engedjétek meg azt, hogy a Fény Forrása, az alagutatok végénél a fény útját mutató lámpásotokká váljon. Mondjatok köszönetet ezért az életért és engedjétek el a túlélésért vívott harcotokat, cserébe az igazságotokba növekvésért.



Megáldalak bennetek, erővel és bátorsággal, és vegyétek észre, hogy gyógyulásotok folyamatának a befejezéséhez érkeztetek. Tudjátok meg azt, hogy ti mind isteni vezettetést és védettséget élveztek és határtalanul szeretve vagytok. Bízzatok azokban láthatatlan karokba, melyek megtartanak bennetek, mert ha még időben a lábatok elé néztek a viszályok idejében, akkor azt is láthatjátok, hogy ott mindig van egy pár lábnyom, ami nem a tiétek, hanem a miénk, mert mindig követünk bennetek. Felismerhetitek erről azt, hogy csak mi vagyunk itt veletek, mert meglehet, hogy a gondolat rögtön elszáll, de mi mindig itt vagyunk veletek.



Béke Veletek



Én vagyok Kuthumi és Örömmel és Szeretetben üdvözöllek és megáldalak bennetek



Adonai



Soltice Message -acended Master Kuthumi-Agrippa -through Michelle Manders Johannesburg. September 2012



Közreadja:
www.foldicsillagok.hu

Forrás:

2012. október 20., szombat

Sárga Mag Hullámvarázs - 2012.10.19.- 2012.10.31.





„Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.”




Az előző, a Majom Hullámvarázs könnyedsége sajnos nem mindenkinél jelentkezett. Az élet súlya, ránk nehezedhetett, ha túl komolyan vesszük önmagunkat, az életet, a nehézségeinket, s elveszítjük a hitünket, ami mostanában bizony egyre embert próbálóbb megtartani.

Most itt van a lehetőség, hogy kibújjunk csigaházunkból, s merjünk álmodni, hinni, tenni. A Mag energiája ebben tud segíteni nekünk. A következő hullámban igyekezzünk elvetni terveink magját, használjuk ki ezt a termékeny időszakot. Mielőtt ültetnénk, elő kell készíteni a földet, hogy utána a barázdába elültethessük a magot. A célirányosság gondoskodik a megvalósításról. Az ember teremtői hatóerői és a koncentrációs készség kap támogatást ebben a tizenhárom napban.

Sok sikert az új magok, tervek, célok elvetésében!



Böjtös- Tölgyfa Mária

CIMI

http://majanaptar.csillagmag.hu/



Október 19-én elindítunk egy új, 13 napos periódust, melynek témája a fókuszálás, saját magunk kibontakoztatása. Ezen a napon még csak elkezdjük ezt az időszakot, így természetesen még csak bevonzzuk azokat a személyeket, eseményeket, melyekben az előbb említett témákat meg fogjuk élni. 

A negyedik holdunk indulásával pedig egy erőteljes formát, keretet adó időszak is megkezdődik. Mindez azt is jelenti, hogy a következő napokban magunkból kibontott képességek rendkívül fontosak lesznek a későbbi, 5-11. hold (nov.15 – máj.29) teljes időszakában.

Ezeket a bennünk rejlő képességeket már korábbi életeinkben igyekeztünk magunkból kihozni, de időnként bizony nem bíztunk eléggé mégsem magunkban, melynek eredményeként megtapasztaltuk azt is, hogy nem szeretnek bennünket, mert nem felelünk meg az elvárásoknak...legalábbis így hittük. Itt az ideje annak, hogy elengedjük ezt a hiedelmet, és főként annak, hogy végre szeressük saját magunkat! 

Ha magunkkal békében vagyunk, akkor tudjuk igazán meglátni a másikban is a jót…hiszen „In Lak’ech! – Én egy másik Te vagyok!” (Keresztesi Mária)




Hullámtéma:



„Kan a növekedés rendezett mintája. Te és életed a termékeny föld, és a misztérium benned virágzik, szándékod, gondolatcsíráid hatalma által. Mit tudsz megnyitni magadban, ami segíti a befogadó-készséget, és segíti a szándék-magok csírázását? Képzeld el a magot, amint hívást kap a növekedésre világod nyitottságában. Ösztönösen erezd a lehetőséget szíved vágyának megmutatkozására. Igaz vágyaid és álmaid belső intel­ligenciát hordoznak, mely át tud törni még a fix elvárások merevségén is. 

Az új mag elvetése, még az elavul hitrendszerek kemény talajában is váratlan varázslatot és növekedést hozhat. Légy készen arra, hogy feltöröd a múlt mintáinak szorító falait, a hiedelemrendszerek bilincseit. Hívd meg önMagadból az életben való kreatív részvételt. Ez a részvétel felszabadítja és felébreszti az életerő energiáját, átalakítja észlelésedet és tapasztalataidat, ezzel katalizálja ál­maid valóra válását. Spontán módon vegyél részt saját növekedésedben, megszabadulva az elavult struktúrák korlátjaitól, melyek valaha bizton­ságot jelentettek neked. 

Lépj tovább az új lehetőségek fényébe. Ajánld fel álom-magodat az univerzumnak. A fény rendezett mintázata szerint hangolódj össze szíved nagyobb céljával. Saját élet­ed, tanulási folyamatod által különféle szándékokat és vágyakat terem­tesz. Ahogy természetes növekedési mintázatod felébred, igazságod bölcsességben csírázik, kiemelkedik a fénybe, melyben minden mag ki­virul. Ahogy saját igazságodat elülteted, egyre több igazság bukkan fel a fényre. így még több termékeny földet hozol létre, melyeken felfe­dezheted és kifejezheted mindazt, aki vagy. Kan egyik árnyéka, amikor úgy viselkedsz, mint a fel nem ébredtmag, az alvó, aki védettségben akar maradni, aki nem akar sérülékennyé válni. Ebben az árnyékban azt gondolhatod, hogy jót teszel magad­nak a biztonság illúziójával. Pedig ha távol tartod magad a világ lehe­tőségeitől, új távlataid a messzeségben maradnak. Kockáztass, és tárd fel mindazt, aki vagy! 

A szabályokon, önmagádról alkotott elképzelé­seiden, és a mindennapi rutin biztonságán túl, az ismeretlen lehető­ségek izgalma szólít. Vizsgáld meg, hogyan akadályozzák természetes fejlődésedet a védelmező korlátozások. Ilyen mondatokban érheted tetten: "Az én világom jól működik úgy, ahogy van." "Én ezt nem tudom megtenni", "Én jó vagyok úgy, ahogy vagyok." "Én erre alkalmatlan vagyok." A fal, melyet a biztonság érdekében emeltél, korlátot is jelent, mely aka­dályozza a Szellemet abban, hogy új lehetőségeket teremtsen életedben. A Kan árnyékában rejlő átalakulás egyik módja annak megértése, hogy a magok - álmaid, vágyaid és célod - benned várakoznak a felébredésre. Ha elfogadod, hogy te vagy a termékeny talaj, megérzed a hiteles belső biztonságot, és a külvilág új lehetőségek gazdagságává válik. Tekints magadra az évszakok és természetes ciklusok tükrében. Megvan az ideje annak, hogy az alvó mag nyugalmába húzódj vissza, ahol felkészíted magad arra, hogy megtisztítsanak az esők, melyek az új tavasz csírázását segítik elő. Nyáron teljes virágzásodban pompázol, és kinyilvánítod az élet bőségét. Ősszel learatod a gabonát, és felkészülsz arra, hogy télen mélyre húzódj. 

Lehet, hogy hajlamos vagy megakadni egyik ciklusban, egyik évszakban. Ha így van, akkor ne feledd, hogy bölcs dolog eltakarítani a kiszáradt, elpusztult fákat, eltakarítani a kor­látokat, és helyet adni az új növekedésnek. Kan arra kér, hogy nyílj meg, hogy befogadhasd az ajándékot, ami bármely meghatározott min­tában jelen van, s amely megtanítja a teljes ciklus bölcsességét. Kan árnyékában lehet, hogy arra vársz, hogy valaki vagy valami "megtegye helyetted", hogy valahogy kívülről történjen meg a magve­tés és a kiteljesedés. Vedd észre, hogy te, a Szellemmel harmóniában veted el saját mago­dat, ébreszted fel önmagádban a változásokat, álmokat és lehető­ségeket. Kivételes lehetőség ez arra, hogy tanulj összekapcsoltságodról, világgal való egységedről. Mit tudsz megnyitni magadban, ami segíti a befogadó-készséget, és segíti a szándék-magok csírázását? Képzeld el a magot, amint hívást kap a növekedésre világod nyitottságában. Ösztönösen erezd a lehetőséget szíved vágyának megmutatkozására. Igaz vágyaid és álmaid belső intel­ligenciát hordoznak, mely át tud törni még a fix elvárások merevségén is. Az új mag elvetése, még az elavul hitrendszerek kemény talajában is váratlan varázslatot ésnövekedést_hozhat. Légy készen arra, hogy feltöröd a múlt mintáinak szorító falait, a hiedelemrendszerek bilincseit. Hívd meg önmagádból az életben való kreatív részvételt. Ez a részvétel felszabadítja és felébreszti az életerő energiáját, átalakítja észlelésedet és tapasztalataidat, ezzel katalizálja ál­maid valóra válását. Spontán módon vegyél részt saját növekedésedben, megszabadulva az elavult struktúrák korlátjaitól, melyek valaha bizton­ságot jelentettek neked. 

Lépj tovább az új lehetőségek fényébe. Ajánld fel álom-magodat az univerzumnak. A fény rendezett mintázata szerint hangolódj össze szíved nagyobb céljával. Hálával ajánld fel és engedd el a magot növekedésed érdekében, és hogy beteljesíthesse saját tökéletesedési tervét. A magban ott van minden lehetőség, informá­ciói közvetlenül a fény rendezett mintáiból érkeznek. Azaz egy mag le­hetőségeinek tökéletes kiteljesedése növekedésének minden fázisában determinált. Gyakran az elme csapdáiban találjuk magunkat, válaszokat keresünk, pedig belső fény felé fordulásunkkal (tropizmus) könnyed örömmel bontakozhat ki növekedésünk tökéletes mintázata. A tropizmus az a jelenség, amikor természetes vonzódásunkat követ­ve válaszolunk, vagy mozdulunk valami felé. Egy bennünk rejlő kód szerint a csírázó mag növekszik a fény felé, ahogy a napraforgó követi a Napot. Ehhez hasonlóan válaszolsz te is Esszenciális Önvalód fényére, természetesen megnyílva igaz természeted beteljesülése felé. Saját élet­ed, tanulási folyamatod által különféle szándékokat és vágyakat terem­tesz. Ahogy természetes növekedési mintázatod felébred, igazságod bölcsességben csírázik, kiemelkedik a fénybe, melyben minden mag ki­virul. Ahogy saját igazságodat elülteted, egyre több igazság bukkan fel a fényre. így még több termékeny földet hozol létre, melyeken felfe­dezheted és kifejezheted mindazt, aki vagy. Kan egyik árnyéka, amikor úgy viselkedsz, mint a fel nem ébredtmag, az alvó, aki védettségben akar maradni, aki nem akar sérülékennyé válni. Ebben az árnyékban azt gondolhatod, hogy jót teszel magad­nak a biztonság illúziójával. Pedig ha távol tartod magad a világ lehe­tőségeitől, új távlataid a messzeségben maradnak. Kockáztass, és tárd fel mindazt, aki vagy! A szabályokon, önmagádról alkotott elképzelé­seiden, és a mindennapi rutin biztonságán túl, az ismeretlen lehető­ségek izgalma szólít. Vizsgáld meg, hogyan akadályozzák természetes fejlődésedet a védelmező korlátozások. Ilyen mondatokban érheted tetten: "Az én világom jól működik úgy, ahogy van." "Én ezt nem tudom megtenni", "Én jó vagyok úgy, ahogy vagyok." "Én erre alkalmatlan vagyok." A fal, melyet a biztonság érdekében emeltél, korlátot is jelent, mely aka­dályozza a Szellemet abban, hogy új lehetőségeket teremtsen életedben. A Kan árnyékában rejlő átalakulás egyik módja annak megértése, hogy a magok - álmaid, vágyaid és célod - benned várakoznak a felébredésre. Ha elfogadod, hogy te vagy a termékeny talaj, megérzed a hiteles belső biztonságot, és a külvilág új lehetőségek gazdagságává válik. Tekints magadra az évszakok és természetes ciklusok tükrében. Megvan az ideje annak, hogy az alvó mag nyugalmába húzódj vissza, ahol felkészíted magad arra, hogy megtisztítsanak az esők, melyek az új tavasz csírázását segítik elő. 

Nyáron teljes virágzásodban pompázol, és kinyilvánítod az élet bőségét. Ősszel learatod a gabonát, és felkészülsz arra, hogy télen mélyre húzódj. Lehet, hogy hajlamos vagy megakadni egyik ciklusban, egyik évszakban. Ha így van, akkor ne feledd, hogy bölcs dolog eltakarítani a kiszáradt, elpusztult fákat, eltakarítani a kor­látokat, és helyet adni az új növekedésnek. Kan arra kér, hogy nyílj meg, hogy befogadhasd az ajándékot, ami bármely meghatározott min­tában jelen van, s amely megtanítja a teljes ciklus bölcsességét. Kan árnyékában lehet, hogy arra vársz, hogy valaki vagy valami "megtegye helyetted", hogy valahogy kívülről történjen meg a magve­tés és a kiteljesedés. Vedd észre, hogy te, a Szellemmel harmóniában veted el saját mago­dat, ébreszted fel önmagádban a változásokat, álmokat és lehető­ségeket. Kivételes lehetőség ez arra, hogy tanulj összekapcsoltságodról, világgal való egységedről. Ahogy a bennszülött amerikaiak mondják "Minden kapcsolódásomért!" Mi mindannyian rokonok vagyunk, az élet nagyobb ciklusaiban összekötődve. Minden amit teszünk, az egészhez kapcsolódik. „ Maja orákulum




1. Hullámperiódus: A Sárga Mag – a kivirágzás ereje 

KIN 144 - KIN 156

(2012.10.19.- 2012.10.31.)

( A hullámok, az adott hullámtéma és a 13 nap energiáját követve, álmaink, életünk napi eseményeinek tudatos megélésével haladhatunk az önfelismerés útján)



1. nap kin 144 (10.19.)

Egy új energiahullám veszi kezdetét, a hozzá párosult szoláris energia koncentrált hangsúlyt kap, célmeghatározó szereppel rendelkezik. 

Mi a célom?

2. nap kin 145 (10.20.)


A mágneses tónus visszhangja.

Milyen kihívással állok szemben?

3. nap kin 146 (10.21.)


Dinamikus löket. Az egyes tónussal kilőtt cél mozgásba lendül. 

Hogyan szolgálhatok a legjobban?

4. nap kin 147 (10.22.)


Ősforma, a megvalósíthatóság lehetősége, az adott SE témának konkrét formát ad. 

Milyen formát adjak a szolgálatomnak?


5. nap kin 148 (10.23.)

A vonal megjelenésével, a kombinációk lehetősége megnyílik. A megvalósulási folyamat kezdete, rendező szerep (torony), az összpontosítás helye.

Hogyan erősíthetem fel magam a legjobban?
Az első négy tónus egy fölérendelt egységet alkotnak, amelyben elsődlegesen az adott hullám tartalmi minősége és a tematika van meghatározva. Az EGY-nek nagysága és kiterjedése miatt " forráserő lévén " szüksége van a 3 további "segítőre", a lunáris, az elektromos és az önálló tónusra, amelyek hozzásegítik, hogy a téma teljes egészében beérjen. Mind a három tónus a magnetikus ELSŐ szolgálatában áll.
A következő öt pozíció jelenti a hullám középső egységét. Az öttel megjelenik az operatív műszer, amelyet feltétlen használni kell a "program" lefuttatásához.

6. nap kin 149 (10.24.)


Megjelenik a Mag által behozott téma tartalmi minősége, és mozgásba lendül. Hogyan érhetem el az egyensúlyt?

7. nap kin 150 (10.25.)


Energiával feltöltődés, hogy a további tónusok elérjék a céljukat.

Hogyan hangolhatom össze a szolgálatomat másokéval?

8. nap kin 151 (10.26.)


A legerősebb megvalósítási erő, átütőerő, melyen a téma megvalósulhat . Nagy erősségű napok. Feladata, hogy megnyilvánuljon a program. Karmikus egyének számára fájdalmasak ezek a napok.

Hitem szerint élek?

9. nap kin 152 (10.27.) 


Kiteljesedés száma, végrehajtja a programot, kapcsolódás a forrásprogrammal, döntéshozatalban segít, megakadt helyzetek újból sodrásba hozása. (Torony). Hogyan valósíthatom meg a célom?

10. nap kin 153 (10.28.)


Megvalósulás, megvan az eredmény.

Hogyan tökéletesíthetem azt amit csinálok?
A hullám eléri a TÍZ-es tónussal a manifesztációs pontját. Ami az egyes tónusnál, mint forrásimpulzus elindult, az itt a TÍZ-es állomáson célba ér. Ebből következik, hogy a TÍZ-es pontra eső szoláris erő a hullámtéma céljára különleges utalást tesz.


11. nap kin 154 (10.29.)

Az elért eredmény újra elengedése.

Hogyan engedhetek szabad utat?

12. nap kin 15 (10.30.)


A hullám eléri az érettségét, a tartalom tisztasága kikristályosodik - láthatóvá válik miről is szólt a hullám.

Hogyan szolgálhatom mindazt ami él?

13. nap kin 156 (10.31.)


Az egyes tónussal való kapcsolatfelvétel megkezdődik, mellyel mindig valami új kezdődik. A tizenhármas tónus viszi az adott és végéhez ért ciklus végkifejleti eredményét, új információját az egyes tónushoz, amely ezt egy új témába ágyazva újból útnak indítja. (Torony). 

Hogyan szélesíthetem ki örömömet és szeretetemet?

2012. október 18., csütörtök

Solara - 2012. Október



Október, egy erőteljes ’A Mu’a hónap, amikor számos dolog fog érezhetően előrehaladni. Noha az egész hónap során szuper elfoglaltak leszünk, a nem várt események intenzitása az elmúlt időszakhoz képest csökkenni fog. Október elhozza a Ho’o Pono Pono* sürgető erejét (*visszatérés régi helyszínekhez, szituációkhoz Újakként). Sokan késztetést érzünk, hogy szintről szintre, lépésről lépésre mindent helyrehozzunk. Ahogy folyamatosan belakjuk az örökkön terjeszkedő Új Tájunk, végre készen állunk, hogy elengedjünk bármi tudatalatti motivációt, érzelmi kapaszkodót, korlátozó eszmét, a dolgaink irányába érzett rejtett félelmeket, ön-szabotálást és korábbi hozzáállásaink.

Mostanra teljesen elmerültünk az erőteljes áramlatban, ami a régi utunk Céljához vezetett. Többé nem hogy nem tudunk kitörni ebből az áradatból, de már nem is akarunk. Az erős áramban való úszás most abszolút tökéletes számunkra! Tudjuk, hogy itt az idő, tényleg be kell fejeznünk ezt az utolsó sprintet és véget vetni az elhaló dualitás alapú realitásunknak. 

Ezen időszak alatt minden valósabbá válik, vagy legalábbis a mód, ahogyan a dolgokra tekintünk most sokkal valódibb lesz. Van valami ezzel a vadsággal és intenzitással kapcsolatosan – ahogy a szikláknak csapódunk az Utolsó Mérföldjeink ömlő zuhatagában: mintha pont erre lenne szükségünk. Az illúzió kagylói, amelyek hosszú időre kérget vontak igaz lényeink köré, most engednek fogásukon és szétesnek… Életünk számos eleme tűnik egyszerre valósnak és szürreálisnak. Ez azért van, mert most igazítjuk lényeink a rendkívüli módon terjeszkedő tájunkhoz. A valóság és szürrealitás az, amely segít minket, hogy ne vesszünk el a körülöttünk zajló dolgok, események erdejében.

Sürgős helyzetek kiáltanak azonnali figyelmünkért, amelyek mindig épp a (szerintünk) lehető legrosszabbkor bukkannak fel életeinkben. Valójában ez, az elképzelhető legmegfelelőbb alkalom. Ezen lehetőségek pontosan azok, amelyekre itt és most szükségünk van. Nem lehetnének tökéletesebbek!

Egy erős érzés van velünk, miszerint azon dolgok, amelyek már hosszú – hosszú ideje beragadtak, most az ’A Mu’a sürgető energiájában – amely most kitört teljes fizikai valójában - végre elindulnak előre. Ezek lehetnek olyan dolgok, amelyek tényleg be voltak szorulva vagy az is lehet, hogy csak a mi érzékelésünk szerint voltak azok. Tényleg nem számít, mert ez a megragadás érzése, most hirtelen eltávolodik. A berozsdásodott kormány, amely belefagyott öreg pozíciójába, most beolajozódik, és erőlködés nélkül fordul, a fogaskerék, amely eddig elakadt, végre szabadjára lett engedve és a helyes pozíciójában mozog.

Október az elmélyítés hava, amely megkívánja, hogy szuper őszinték és igazak legyünk mindenben, amit teszünk. Megköveteli, hogy újra és újra megtaláljuk egyensúlyunk; nem nézve, mi zajlik körülöttünk, minden egyes percben fenntartsuk a balanszt. Néha olyan érzés, mintha kötéltáncosok lennénk, akik bizonytalanul sétálnak a vibráló a kötélen, óvatosan egyensúlyozva, egyik lábat a másik elé helyezve, miközben narancsokat, virágokat, üstökösöket, bombákat és elefántokat dobálnak nekünk, megpróbálva megzavarni előrehaladásunk.

A világi és nemzeti szinteken zajló események most még inkább mesterséges, erőltetett, mozifilm – féle, szürreális minőségben tűnnek fel. Mi azonban már látjuk, hogy mindezek elkeseredett, mesterkélt illúziók és próbálkozások arra, hogy különválasszanak minket egymástól, megtartva minket a dualitásban. A hosszú időre lepecsételt negatív energiák azonban most lelepleződnek. Ezek már az összeomlóban lévő realitásrendszer Utolsó Napjainak tünetei. Most elő kell tűnniük, hogy eltávolíthatóvá váljanak a planetáris mátrixból.

A másik fontos előrelépés októberben, a régi történetek elengedése lesz. Ezen történetek a fizikális, mentális és érzelmi testeinkben lettek megírva, ahogy ott is raktározódnak. Néhányan egy belső konfliktust tapasztalunk ezen régi történetek és a teljesen újak között, amelyek még csak most vannak indulóban. Ez azért lehetséges, mert ahhoz, hogy az újakat megírhassuk, először a régieket kell kiradírozni. Ha még mindig érzünk kötődést a régi történeteink szerepeihez és még hezitálunk, hogy elengedjük –e azokat, nem fogjuk tudni elkezdeni az újakat. Az új történeteink részesei az örök Végtelen Történetünknek és Igazabbak, mint a korábbiak valaha lehetnének. Arra várnak, hogy elkezdjük megírni őket. Csupán fel kell emelnünk a tollat…

Eredeti szöveg: Solara honlapja

All rights reserved by pavalany.com 2008-2012. Minden jog fenntartva.

Forrás: pavalany.com

2012. október 6., szombat

Kék Majom Hullám - a következő 13 nap









11. Hullámperiódus: A Kék Majom – a mágia ereje 

KIN 131 - KIN 143

(2012.10.06.- 2012.10.18.)




Ma egy új hullámperiódust kezdünk el, melynek témája a bennünk élő gyermek felszínre hozása, a korlátainkkal való szembesülés és az is, hogy mindezt, hogyan is tudnánk felszámolni.

Éppen ezért a következő napokban számíthatunk arra, hogy olyan eseményeket, személyeket fogunk bevonzani, akik rávilágítanak azokra a beidegződéseinkre, melyek korlátoznak bennünket abban, hogy szabadon élhessük életünket. 

A következő napokban érdemes lesz „elővennünk” humorérzékünket és igyekezzünk némi öniróniával  állni a dolgokhoz. (Keresztesi Mária)



Chuen jelképezi az isteni gyermeket, a gyermeket, aki örökké a nyi­tott szívű bölcsesség, ártatlanság, bizalom, egyszerűség és boldog csodálkozás állapotában van.

Chuen jelképezi a kozmikus ébresztőórát. A Majom energiái olyan helyzeteket teremtenek, melyek megváltoztatják, “felforgatják” néző­pontodat. Ilyenkor másként látod a dolgokat, mint egy jó vicc csat­tanójánál. Chuen esszenciája a felébredés. Csak egy pillanatra láss át a téged formáló kulturális transzon. Chuen a maja majom, a tréfacsináló, aki kibillent egyensúlyodból, vagy váratlan pillanatban kap el, hogy az új perspektíva ajándékát hozza el neked. A majom az örömöt kínálja fel neked, a képességet, hogy áthintázz az élet őserdejének fáin.

Maja Orákulum



A Tükör Hullámvarázsban szembesültünk elakadásainkkal, hiányosságainkkal, azokkal a dolgokkal, ahol, amin változtatnunk szükséges a továbblépéshez. Néha bizony fájdalmasak ezek a felismerések. A feladatunk, hogy rájöjjünk, lehet könnyedebben is venni az akadályokat! Most, ebben a 13 napban kicsit lazítsunk, legyünk vidámak, szórakozzunk. Vegyük észre az élet szépségét, játékos oldalát, kisebb, nagyobb csodáit, legyünk vidámak és nyitottakJ A mai társadalmunkban hajlamosak vagyunk túl komolyan venni az életet, és szégyenkezni a tiszta boldogság miatt. Erről azonnal le kell szoknunk. A majom üzenete, hogy merjünk kicsapni a hámból, nevessünk, kacagjunk


(Böjtös- Tölgyfa Mária Fehér Elektromos Világáthidalóhttp://majanaptar.csillagmag.hu/)



A hullámok, az adott hullámtéma és a 13 nap energiáját követve, álmaink, életünk napi eseményeinek tudatos megélésével haladhatunk az önfelismerés útján


1. nap kin 131 (10.06.)

Egy új energiahullám veszi kezdetét, a hozzá párosult szoláris energia koncentrált hangsúlyt kap, célmeghatározó szereppel rendelkezik. 

Mi a célom?

2. nap kin 132 (10.07.)


A mágneses tónus visszhangja.

Milyen kihívással állok szemben?

3. nap kin 133 (10.08.)


Dinamikus löket. Az egyes tónussal kilőtt cél mozgásba lendül. 

Hogyan szolgálhatok a legjobban?


4. nap kin 134 (10.09.)


Ősforma, a megvalósíthatóság lehetősége, az adott SE témának konkrét formát ad. 

Milyen formát adjak a szolgálatomnak?


5. nap kin 135 (10.10.)

A vonal megjelenésével, a kombinációk lehetősége megnyílik. A megvalósulási folyamat kezdete, rendező szerep (torony), az összpontosítás helye.

Hogyan erősíthetem fel magam a legjobban?

Az első négy tónus egy fölérendelt egységet alkotnak, amelyben elsődlegesen az adott hullám tartalmi minősége és a tematika van meghatározva. Az EGY-nek nagysága és kiterjedése miatt " forráserő lévén " szüksége van a 3 további "segítőre", a lunáris, az elektromos és az önálló tónusra, amelyek hozzásegítik, hogy a téma teljes egészében beérjen. Mind a három tónus a magnetikus ELSŐ szolgálatában áll.

A következő öt pozíció jelenti a hullám középső egységét. Az öttel megjelenik az operatív műszer, amelyet feltétlen használni kell a "program" lefuttatásához.

6. nap kin 136 (10.11.)


Megjelenik a Majom által behozott téma tartalmi minősége, és mozgásba lendül. Hogyan érhetem el az egyensúlyt?


7. nap kin 137 (10.12.)


Energiával feltöltődés, hogy a további tónusok elérjék a céljukat.

Hogyan hangolhatom össze a szolgálatomat másokéval?


8. nap kin 138 (10.13.)


A legerősebb megvalósítási erő, átütőerő, melyen a téma megvalósulhat . Nagy erősségű napok. Feladata, hogy megnyilvánuljon a program. Karmikus egyének számára fájdalmasak ezek a napok.

Hitem szerint élek?

9. nap kin 139 (10.14.) 


Kiteljesedés száma, végrehajtja a programot, kapcsolódás a forrásprogrammal, döntéshozatalban segít, megakadt helyzetek újból sodrásba hozása. (Torony). Hogyan valósíthatom meg a célom?


10. nap kin 140 (10.15.)


Megvalósulás, megvan az eredmény.

Hogyan tökéletesíthetem azt amit csinálok?
A hullám eléri a TÍZ-es tónussal a manifesztációs pontját. Ami az egyes tónusnál, mint forrásimpulzus elindult, az itt a TÍZ-es állomáson célba ér. Ebből következik, hogy a TÍZ-es pontra eső szoláris erő a hullámtéma céljára különleges utalást tesz.


11. nap kin 141 (10.16.)

Az elért eredmény újra elengedése.

Hogyan engedhetek szabad utat?


12. nap kin 142 (10.17.)


A hullám eléri az érettségét, a tartalom tisztasága kikristályosodik - láthatóvá válik miről is szólt a hullám.

Hogyan szolgálhatom mindazt ami él?


13. nap kin 143 (10.18.)

Az egyes tónussal való kapcsolatfelvétel megkezdődik, mellyel mindig valami új kezdődik. A tizenhármas tónus viszi az adott és végéhez ért ciklus végkifejleti eredményét, új információját az egyes tónushoz, amely ezt egy új témába ágyazva újból útnak indítja. (Torony). 

Hogyan szélesíthetem ki örömömet és szeretetemet?



Hullámtéma


„Chuen jelképezi az isteni gyermeket, a gyermeket, aki örökké a nyi­tott szívű bölcsesség, ártatlanság, bizalom, egyszerűség és boldog csodálkozás állapotában van. Milyen érzés lenne ebben a kultúrában, most, ilyen mágikus gyermeknek lenni? 

A titok, amit csak kevesen tudnak - mert az emberek általában nagyobb biztonságban érzik magu­kat, ha védekeznek - hogy az isteni gyermek hordozza a lehető leg­erősebb védelmet, a nyitott szívű szeretet sérthetetlenségét. Az ártat­lanság egyfajta immunitást teremt, ami lehetővé teszi az isteni gyermek számára, hogy átlátható legyen, hogy a világ látszólagos nyilai, és kövei áthaladhassanak rajta, anélkül, hogy sebekké, reakciókká, sértett érzel­mekké alakulnának. Belső ártatlansá­god által olyanná válhatsz, mint egy nyitott edény, melyben megnyil­vánulhat az isteni akarat és bölcsesség.

Minél kevésbé ragaszkodsz meg­határozott hitrendszerekhez és gondolatmintákhoz, annál inkább nyi­tott fogadóállomássá válsz az Isteni előtt. Minél inkább megengeded magadnak, hogy természetesen ártatlan, és átlátható légy, annál kevés­bé lesznek erőteljes reakcióid, és nem marad semmi, amihez a poten­ciális fájdalom "hozzáragadhatna". Ne feledd, "ragadósságod" az egyik leghatékonyabb eszköz a teljesség elérésére, mert megmutatja, hol azonosultál, és merültél el legteljesebb mértékben. 

Általában azt tanítják nekünk, hogy a sikeres felnőttek komolyak, felelősségteljesek, merevek, uraltak és cél-orientáltak. A gyermek természetes érzékeny­sége, rugalmassága és szabadsága valahol hátra maradt az úton. Lehet, hogy belső gyermeked megsérült, érzéketlenül kezelték, és te magaddal hurcoltad ezt a megoldatlan folyamatod felnőttkorodba. Chuen arra bátorít, hogy hozd felszínre ezt a részedet, hogy meggyógyulhasson, és integrálódhasson. Ez a folyamat ítélkezéstől, tagadástól és elkülönültség-érzéstől mentes kapcsolatot kíván meg a Szellem és az Esszenciális Önvaló kö­zött. Arra bátorít, hogy éld meg érzelmeidet a maguk teljességében, éld meg álmaidat, látomásaidat, ahol minden szent, és éppen ezért ter­mészetéből adódóan humoros és örömteli. Valósítsd meg álmaid! Most van itt a megfelelő pillanat. 

Hogyan tudod meggyógyítani belső gyermekedet? Keresd meg, mi az, ami igazán örömet okoz neked. Keress olyan munkát, ami támogatja érzékenységedet, és mély meg­elégedettséget kelt benned. Légy egyszerű: szeress, játssz, táncolj, raj­zolj, színezz, énekelj. 

Nem az a fajta játék ez, ami kikerüli a problémákat. Ahogy szaba­don játszol, lekerül a hangsúly arról, akinek hiszed magad, és így hely teremtődik annak felfedezésére, akivalójában vagy. Gyakran, amikor utólag térsz vissza egy nehéz helyzetre," látószöged varázslatosán meg­változik. Emlékezz arra, amit egyszer Teilhard de Chadrin mondott: "Az öröm Isten jelenlétének tévedhetetlen bizonyítéka." 

Isteni gyermekként add át magad a pillanatnak. Vigyél humort önmagád felfedezésébe - különösen az erőteljes érzelmeket kiváltó helyzetekbe. Ha egy látszólag nehéz helyzetben el­lenállás ébred benned, erősítsd ki az érzést, figyelj rá tudatosan - lehet hogy humorossá is válhat! Próbáld feldolgozni, vagy úgy, hogy nagyon komolyan veszed, vagy nagyon lazán, vagy csinálj viccet belőle. Azo­nosulj a "bolonddal", aki igazán tudja, hogy a dolgok nem olyan komo­lyak, mint amilyennek látszanak. Chuen segít megérteni a kozmikus viccet, hogy a látszatok ebben a világban mind illúziók, úgyhogy nyugodtan kinevetheted mindet. Mivel te magad vagy valóságod társteremtője, miért nem írsz egy vidám forgatókönyvet? Olyan tanulási helyzeteket teremtettél meg magadnak, melyek túl nehéznek és kényelmetlennek tűnnek? A humor csökkenti a feszültséget, gyógyít, segít abban, hogy együtt nevess és tán­colj az illúzióval. Bátorítsd mágikus gyermekedet, bújjon elő - és ne csak a hétvégéken. Ha például szeretsz "bulizni", akkor szabadítsd fel önmagadnak azt az aspektusát, aki ilyen helyzetekben aktiválódik (például egyenes és nyílt vagy, amikor iszol), és tudatosan vond be éle­tedbe alkohol, vagy más stimuláló szer nélkül. 

"Másodlagos" tapaszta­lataid, melyek akkor jelennek meg, amikor iszol, vagy bulizol, szeret­nének mindennapi életed folyamatos neszévé válni, értékes adalékkal szolgálnak teljességedhez. Chuen árnyékának sok oldala van. Ezek közül a leggyakoribb, amikor nem látjuk meg a humort életünk tapasztalataiban. Ha túl ko­molyan veszed az életed, a humor a váratlan nézőpont megkönnyebbü­lését adhatja. A humor nagy tanító, nagyszerű gyógyító, és kiváló segítség abban, hogy kicsit lazábban vegyük a megvilágosodást. Chuen másik árnyéka, amikor elkerülöd, hogy kifejezd igazságodat. Eszköznek tekinted a humort arra, hogy elmondj dolgokat, amit félnél őszintén, direkt módon kifejezni? Arra használod a humort, hogy el­rejtsd sérülékenységedet? Lehet, hogy szarkasztikus vagy, mert megsé­rültél, bizonytalan vagy, és képtelen vagy kifejezni mély érzéseidet, így a humort arra használod, hogy előjöhessen rejtett haragod és agresszi­ód. Ha hirtelen nem megfelelő játszmán kapod magad, lépj ki tudatosan, és hozd be a helyzetbe a hiányzó éberséget. 

Bízz mágikus gyermekedben, engedd, hogy sérülékeny legyen. Fejezd ki érzelmeidet - különösen a furcsaságaidat - közvetlen, direkt módon. Ne használd a humort igaz érzéseid maszkírozására. Mint az isteni gyermek, engedj meg minden érzelmet, és fejezd ki mindet szabadon, ítélkezés nélkül. Chuen árnyékában van a bajkeverő, a majom, vagy a bohóc is. Mivel az érzelmek és események úgyis illuzórikusak, miért nem szabadítod fel a majmot magadban, had hintázzon a körülmények fáin, ahelyett hogy a helyzethez ragadna. A viccelődés, ha a bölcsességből ered magas szin­tű művészet, ami elősegíti fejlődésedet. Az átalakító tréfacsináló össze­töri a szükségtelen struktúrákat. 

Az árnyékban előfordulhat azonban, hogy nem megfelelően, vagy érzéketlenül alkalmazod a humort. Lehet, hogy arra használod, hogy uralkodj mások felett. Vagy mások érzelmeinek rovására elégíted ki egód igényeit. Tanuld meg felhasználni a tréfacsináló okozta szakadásokat, melyek látszólag fenekestül felforgatják életedet. Az ilyesmi ott történik meg, ahol valamiről nem veszel tudomást, vagy ahol a régi minta már nem használható. Chuen energiája arra kér, hogy vedd észre az ajándékban a tökéletességet - és a humort min­denben, ami történik veled - függetlenül attól, milyen felszínt mutat.Érzelmeid tudatos kifejezésre juttatása segít megtörni a már nem működő megoldási mechanizmusokat, visszatérő mintákat. 

Ez pedig lehetővé teszi, hogy leláss a sebed gyökeréig, és meggyógyíthasd. Ha úgy érzed képtelen vagy megváltoztatni egy bizonyos intenzív érzel­mi reakciót, ne feledd, hogy már az is elég a kör megállításához, ha tudatosítod, hogy van választási lehetőséged. A belső gyermek meggyógyítása izgalmas kaland is lehet!” 

 Maja orákulum