2013. március 3., vasárnap

Planetáris friss információ




Copyright © 2013 Robbyne. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Weave the Web – Planetary Update – 16 Feb 2013 – White Wolf Journeys – http://www.whitewolfjourneys.com/


A Szaturnusz visszafelé irányuló [retrográd] mozgásba tér február 18-án, és júliusig így halad. Amikor a Szaturnusz ellentétesen [retrográd] halad, itt az idő mindent ismét megvizsgálni életünkben. Fontos, amikor megvizsgáljuk életünket, időzzünk el mindannak a felismerését illetően, mi nem működik, és összpontosítsunk a mások felé irányuló mintáink és reakcióink megváltoztatására. 

Haraggal reagálunk, amikor a dolgok nem mennek úgy, ahogyan terveztük, és tovább erősködünk? Ragaszkodunk továbbra is egy kapcsolathoz, mely sehová sem vezet, azáltal, hogy kifogásokat hozunk fel ezzel a személlyel kapcsolatosan? Túl sok felelősséget vállalunk, és utána semmi sem marad nekünk? Feladjuk, amikor valami nem jön össze abban az időkeretben, melyről úgy gondoljuk, hogy meg kellene történnie? Folytatjuk, hogy másokat hibáztatunk boldogtalanságunkért? Ez a 4,1 hónap retrográd időszak számos lehetőséget fog biztosítani számunkra, hogy tisztázást nyerjünk kapcsolatainkat illetően, beleértve azt [a kapcsolatot], amit magunkkal bírunk. A Szaturnusz lassú mozgású, így olyan érzés lesz, mintha még a legnagyszerűbb ötletünk, vagy tervezetünk is hirtelen „várólistára” kerülne. Ez azért van, hogy egy tiszta lehetőséget nyújtson számunkra megvizsgálni mi az, amit igazán akarunk életünkben.

Ez egy idő számunkra az átformálásra, és hogy életünkben rátaláljunk az egyensúlyra. A Szaturnusz a kötelességről, hűségről, kitartásról, állhatatosságról, határokról, és felelősségről szól. Ez a retrográd ciklus egy szilárd alap megteremtéséről szól. Szilárd alap nélkül ingataggá válunk, és nem tudjuk beteljesíteni lelkünk sorsát erre az életidőre. Sokszor tűnik úgy, hogy képtelenek vagyunk megjeleníteni [manifesztálni] azt, amire vágyunk. Ez csupán azért van, mert nincs alapunk, melyre építeni lehet, és ha mindenre szert tennénk, melyet azelőtt kértünk, hogy valóban készen állnánk rá, az a bizonyos dolog, melyről álmodtunk, valójában egy akadályt teremtene. Mindnyájan hallottuk a mondást: „légy óvatos, hogy mit kérsz”. Ha irány, vagy világos látvány nélkül utazunk, kudarcérzetet érzünk, és néha lehangoltnak [depressziósnak] érezzük magunkat. A Szaturnusz retrográd időszak segíteni fog titeket bárminek az elvégzésében, melyet bevégezetlenül hagytatok. Tervezeteknél [projekteknél], melyeket elkezdtetek, azonban sosem fejeztetek be. Ihletett gondolatoknál, melyek szerint sosem cselekedtetek. Álmoknál, melyeket félretettetek. Otthonotok helyreállításában, a szekrények kitisztításában, az általatok többé nem használt dolgok kiselejtezésében. A visszafelé irányuló mozgású Szaturnusz lehetőséget biztosít számotokra, hogy félelmeteken, és bizonytalanságotokon átlépjetek, viszont elkötelezettséget és összpontosítást igényel.

A Szaturnusz a karma bolygója. Amikor retrográdban van, elhoz számunkra egy tudatosságot saját személyes erőnket / hatalmunkat, illetve érzékelt helyünket illetően ebben a világban. Tekintsetek befelé, és ne kifelé. A hatalom és az irányítás [kontroll] ügyei bukkannak felszínre e retrográd alatt. Amikor célba vesznek benneteket, ne mást hibáztassatok. Dalai Lámától a kedvenc tanításom érvényes e retrográd alatt. „Az a személy, aki a legjobban megsért, feldühít, elárul, a legnagyszerűbb tanító, biztosítva számodra a lehetőséget, hogy mesteri fokra vidd a feltétel nélküli szeretetet, könyörületet és megbocsátást.” Számos nagyszerű tanítóm volt ebben a létidőben, és minden nap folytatom a tanulást és növekedést. Az egyik dolog, amit tudok, hogy nem számít, mennyire választom azt, hogy hibáztassak valakit, vagy egy helyzetet, csupán én vagyok az, aki megteremtette a helyzetet, és én is vagyok az egyetlen, aki változtatni tudok rajta.

A Szaturnusz retrográd segít korlátozásaitokon túlra lökni benneteket, azáltal, hogy megmutatja nektek, képesek vagytok sokkal többet tenni, mint amiről gondoltátok, hogy meg tudjátok tenni. A Szaturnusz megadja nektek a képességet, hogy mélyebben betekintsetek a körülöttetek lévő emberekbe, helyzetekbe, és dolgokba. Több bölcsességet hoz el számotokra, ha azt választjátok, hogy elvégzitek a munkát.

Ez a retrográd segíteni fog nektek tisztán meghatározni a korlátokat, valamint megállapítani, mikor vagytok igazán szolgálatban, és mikor lemondásban [áldozathozatalban]. Vizsgáljátok meg újból, miért tesztek meg dolgokat. Bűntudatból teszitek meg őket, félelemből, hogy nem fognak szeretni, vagy a felelősségnek egy hamis érzetéből? Szívetekből teszitek, vagy az egoból, mely kutatja, hogy elismerjék? Ha a szívetekből teszitek, akkor tegyétek elvárások nélkül, vagy az elismerés szüksége nélkül. Ha cselekedeteitek nem szívetekből jönnek, akkor fogtok rátalálni a haragra és neheztelésre, amikor valaki nem úgy válaszol, ahogy elvárjátok tőle. Bizonyosodjatok meg arról, hogy időt fordítotok mások elismerésére. Ahelyett, hogy hibáikra és gyengeségeikre mutogatnátok, lássátok meg nagyszerűségüket. Szavaink akár hatalommal / erővel ruházhatnak fel másokat, akár elgyengíthetnek másokat. Az egyik nagyszerű tanító megosztotta velem a következőket. „Mielőtt beszélsz, gondold át szavaid, lélegezd be őket szívedbe. Lásd meg, vajon ezek a szavak azok, melyeket még mindig szeretnél használni, akkor mondd el igazad.” Sosem felejtettem el ezt a tanítót. Az a szerepem, hogy erővel töltsek fel valakit, és nem az, hogy széttépjem, mert mérges vagyok. Ha arra van szükségetek, hogy elsétáljatok, és rátaláljatok egyensúlyotokra, akkor tegyetek így, és utána szóljatok. Bocsánatot kérhettek utána, azonban sosem tudjátok visszavenni azt az energiát, melyet másnak küldtetek dühötökben.

Ugyanakkor adjátok meg az engedélyt, hogy megengeditek másoknak, hogy saját személyes útjukkal bírjanak, így nektek is lehet sajátotok. NEM VAGYTOK felelősek az övékért. Lehettek, ha azt választjátok, viszont utána behúznak drámájukba. Kérdezzétek meg magatoktól, vajon szükségetek van a drámára? Először, amikor megpróbálunk változást hozni, ellenállás lesz. Legyetek erősek, és maradjatok igazak magatokhoz.

Ugyanakkor a Merkúr retrográdban halad február 23-tól március 17-ig. Ez az én uralkodó bolygóm, így már érzem ezt a hatást, ahogy a Merkúr elkezdi lelassítani pályáját. Ismételten, amit ismerek, az a hatás, mellyel a Merkúr bír. Ez idő alatt érezhetjük magunkat mentálisan ingatagnak, feledékenynek, és szerfelett érzékennyé válhatunk a zajokra, zűrzavarra [káoszra] és másokra. Talán visszahúzódónak érezhetjük magunkat. Képtelenek vagyunk világos döntést hozni. Jóllehet ez egy nagyszerű idő lehet a megújulásra és az elmélkedésre.

Ez az időszak remek lehetőséggel [potenciállal] bír, hogy valóban továbbvigyen bennünket, amikor egyenesen halad, és építően használható, ha ezt választjuk. A retrográd jelenti a helyrehozást, és az újra feltalálást. Ez nem az új tervek, szerződések, megállapodások, stb. aláírásának ideje. A hatás meglehetősen valós, és különböző mértékben érezhető mindenki számára. Amikor a Merkúr retrográd halad, hajlamosak vagyunk arra, hogy több gondunk legyen a kommunikáció minden formájával (szóbeli, írott, elektronikus, postai, mentális), és a szállítás ügyekkel.

Előre készüljetek fel a Merkúr retrográdra! Számítógépeteket akarjátok majd támogatni. Rakjátok rendbe a papírmunkátokat! Azokat a találkozókat, melyek hosszadalmas kommunikációval járnak, időzítsétek a retrográd utánra, ha lehetséges. Újra igazoljatok vissza mindent, hiszen zavar lesz a találkozókkal és az időbeosztásokkal kapcsolatosan. Ha lehetséges, NE írjatok alá szerződéseket, ne eszközöljetek nagy vásárlásokat, és ne hozzatok döntéseket ezen időszak alatt. Ha így tesztek, amikor egyenesen halad, meg fogjátok kérdőjelezni ezeket a döntéseket. Ha már valami mozgásban van, és világosak vagytok a döntéseket illetően, mielőtt a Merkúr retrográd haladna, úgymint egy új pozíció elfogadása, vagy költözés, illetve a szerződések valós aláírása a retrográd időszak alatt történik meg, épp vizsgáljatok felül mindent, és igazoljátok vissza a dátumokat és az időket.

Noha a Merkúr képes nehézségeket teremteni a kommunikációban, fel tudja fokozni képességünket is, hogy információt fogadjunk, és olyan részleteket „csípjünk nyakon”, melyeket szokásszerűen kihagynánk napi életünk során, ha ezzel az energiával hatékonyan dolgozunk. Írjatok, meditáljatok, ez egy kiváló idő, hogy órákat vegyetek intuitív képességeitek fejlesztésére. 

A Merkúr retrográd második hete a leginkább kihívást jelentő, azonban ez a hét egyben az, melyben lehetőséggel rendelkezünk, hogy valóban finomra hangoljuk képességünket, hogy útmutatást kapjunk tanítóinktól és tanácsadóinktól, ha időt fordítunk arra, hogy megnyissuk a kommunikáció ezen vonalait. Amikor a Merkúr retrográdban van, ez az idő arra, hogy elvégezzük mindazt, melyet abba sorolunk, hogy „meg fogom ezt később tenni, amikor van időm”. Most fordítsatok időt rá, mert semmi más nem halad előre.

Ezt veletek nem azért osztom meg, hogy szemetek kiforduljon, kudarcérzettel felsóhajtsatok, és azt gondoljátok... „már megint itt vagyunk”. Azért teszem, hogy bepillantást nyújtsak arról, hogyan dolgozzatok ezekkel a hathatós energiákkal, és tudassam veletek... Az iskolai tanév itt van újra, itt a Föld bolygón!

Kívánom nektek az elmélkedés gyönyörű napját, szilárd alapot építve fényetek számára, hogy fényesen ragyogjon, és napjaitok nevetéssel, játékkal, örömmel, és legfontosabban, szeretettel teljenek meg! 

Szeretet és szivárványok az ametiszt hegyről: Robbyne


Ha szeretnél csatlakozni a „Sződd a Hálót” programjához, és meg szeretnéd kapni az elkövetkező eseményekről a friss információt, kérlek, vedd fel a kapcsolatot Robbyne-nal a www.whitewolfjourneys.com honlapon.


Copyright © 2013 Robbyne. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Copyright – Minden jog fenntartva! Lemásolhatjátok és terjeszthetitek ezt az anyagot, feltéve, hogy nem változtatjátok meg semmilyen módon, kereskedelmi / jövedelemszerzési célokra nem használjátok fel a szerző írásos engedélye nélkül, a tartalom teljes marad, és tartalmazza ezt a szerzői jogi közlést. © Robbyne http://www.whitewolfjourneys.com/

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa
Tudatosság – http://univerzumi-tudatossag.blogspot.hu/
Fénytevő – http://fenytevo.blogspot.com/

1 megjegyzés:

  1. Nagyon megviselt ez a szaturnusz retrográd időszak engem. Köszönöm, hogy megosztottad ezt az infót, segített nekem egy picit lenyugodni és bizakodóvá válni. Illetve megint megtapasztalni, hogy igenis egy nagyobb rendszer részei vagyunk és ha figyelünk és elfogadunk, akkor könnyebb a változást megélni. Elképesztő érzés összekapcsolni magamban gondolatban a megélt érzéseket problémákat az asztrológiai szimbólumokkal.

    VálaszTörlés