2013. május 30., csütörtök

Vörös Kígyó Hullámvarázs * Az életerő ereje * 2013. május 28 - június 9.




A lángolás kék nyugati palotája – A mágia terme – A csillag átalakítása – Beérés

A 13 napos energiahullám irányát az első nap – ebben az esetben a Vörös Kígyó – határozza meg. Ez azt jelenti, hogy az elkövetkezendő 13 napban ez a minőség van jelen az életünkben.

Elérkeztünk a Tzolkin legerősebb és legégetőbb palotájához. A ma kezdődő 52 nap bizony energetikailag nagyon erőteljesnek, felforgatónak és égetőnek ígérkezik. Az első, kezdő hullámát a Vörös Kígyó színezi be energiáival. A Kígyó az ösztönökkel, az életerővel, a túléléssel és természetesen a szexualitás minőségeivel és életünkben való megjelenésével dolgozik. A Kígyó azt kívánja megmutatni, hogy az ösztönnek és a fizikai testnek is megvan a saját bölcsessége, mellyel sokszor a racionális elme nem ért egyet. Ez a bölcsesség teszi lehetővé számunkra, hogy bizonyos szituációkban a helyes módon cselekedjünk. A Kígyó magával hozza a testiség, az öröm, a tánc, a mozgás és a szeretet kihívásait és előnyeit is, valamint jelképezi a Kundalini energiát.

A Hullámvarázsról:

A Vörös Kígyó egy igen intenzív hullámvarázs, mivel a második napjától elindul a Galaktikus Aktiváló Portálnapok sora. Ez 10, egymás után következő napot jelent, mely során lehetőségünk nyílik arra, hogy sokmindent átalakítsunk életünkben és önmagunkban egyaránt. Fontos, hogy legyen egy biztos és erős fókuszpont, melybe ezekben a napokban kapaszkodni tudsz. Ez lehet egy mély biztonság érzet, vagy önmagad megtapasztalásának egy emléke. Ez segít, hogy az átalakulás során meg tudd tartani belső középpontodat, miközben a külső aspektusaid változóban vannak. Olyan ez, mintha beállsz az örvény közepébe, ahol nyugalom van, és onnan várod, hogy lecsendesedjen körülötted az orkán.

A Kígyó képviseli az ősi energiát, mely a Földből áramlik, és gerincünk mentén halad felfelé a Galaktikus Központ felé. A testünk egy csatorna, a bejárat, a kozmosz. A Felemelkedés ezen szakaszában már lehetőség van arra, hogy felébresszük testünket, és letisztulhasson annak saját tudatossága, így kialakítva a Tudat Testet. Ez azt jelenti, hogy minden egyes sejtednek, molekuládnak megvan a maga tudatossága. Ezért is fontos, hogy megtisztítsuk, és fénnyel töltsük fel DNS-ünket, hogy tiszta vizet igyunk, mert így támogatjuk testünk tudatosságát.

A kérdések, melyeket érdemes átgondolni ezekben a napokban: Vajon Te kényelmesen érzed magad a testedben? Vajon szabad az energia áramlása, vagy esetleg akadályozza valami? Hol vannak blokkok? Megfigyeled eléggé testedet, meghallgatod üzenetét? De emellett természetesen a kettőség is megjelenik, hiszen egyrészt a Kígyó halálos méreggel rendelkezik, mégis ez az orvostudomány szimbóluma. Így hát felvetődik a kérdés, mi a mérgével vagy a gyógyító erejével találkozunk majd? Az egyensúly megtalálásához érdemes táncolni, számunkra kedves zenét hallgatni ezekben a napokban.

A Vörös Kígyó Üzenete és Feladatai:

* Fedezd fel és ismerd meg tested üzeneteit. Hangolódj rá tudatosságára, mert világos üzenetek közvetít neked. A tested tükrözi elmédet, érzelmeidet és szellemedet. A test emlékszik mindenre, amit átélt, és magában hordja a múlt tudatosságát, beleértve a traumákat és a sebeket is. Nyisd meg magad, hogy tudatában legyél üzeneteinek és metaforáinak, hogy ne kelljen azokat tárolnia. Fedezd fel, mit szeretne megláttatni veled.

* A Kígyó jelképezi agyunk azon részét, mely a rutin, a rend, az előre-jelezhetőség mentén halad. Vizsgáld meg életed, vajon nem éled-e úgy, mintha egy „automata pilóta vezérelné”? Vannak-e választásaid, melyeket Esszenciális Önvalód generál. Használd a Kígyó erejét, hogy spontaneitást, újdonságot teremts, mely megszabadít a rutin és megszokás szürkeségéből.

* Érdemes megvizsgálni kulturális hiedelmeidet, és a másokhoz kapcsolódó elvárásaidat. Vajon mi rejtőzik a mások által elvárt viselkedés mögött, esetleg az, hogy az ő megfelelésük megadja számodra a biztonság és értékesség érzetét. Alakítsd át ezeket a mintákat. Fedezd fel saját, eredeti motívumaidat. Érezd meg a számodra elérhető új választásokat. Gyakorold az intuitív, spontán döntéshozatalt. Kösd össze az ösztönt az esszenciával.

* Esetleg előfordulhat, hogy ráébredsz, túlságosan kötődhetsz a fizikai testhez, vagy behálózhatnak az érzéki vágyak. Lehet, hogy annyira azonosulsz testeddel, és azzal, ahogy kinéz, hogy már azt hiszed, a tested te magad vagy. Kapcsolódj össze Esszenciális Önvalóddal, és tapasztald meg, hogy több vagy egyszerű fizikai testnél.

* A Kígyó árnyékában bújnak meg a szexualitással, a szexuális diszfunkció, zaklatás, nemi erőszak, nemi betegségektől való félelem. A szexualitás árnyékos oldalában vágy rejlik a mélyebb intimitás, egyesülés és szeretet iránt. Az intimitás vágy lényünk legbelső részeinek megosztására, az esszenciák közötti kölcsönös kapcsolatra. Megoszthatunk egymással érzéseket, sebezhetőséget, melegséget és törődést, reményeket és félelmeket. Fedezd fel, mit jelent intim légkörben együtt lenni, emlékezve arra, hogy a meghittség nyitott ajtó a magasabb tudatállapotok felé.

* A Kígyó és az általa hordozott kihívások természetesen újra előtérbe helyezik a szeretet kérdéskörét. Az átalakulás önmagunk és mások feltétel nélküli megszeretésében rejlik. Ez a mögöttes váz, melynek mentén azzá válhatsz, aki valójában vagy, a Fény Tudatává.







9. Hullámperiódus: A Vörös kígyó – az életerő ereje

KIN 105 - KIN 117
(2013.05.28 - 2013.06.09.)

( A hullámok, az adott hullámtéma és a 13 nap energiáját követve, álmaink, életünk napi eseményeinek tudatos megélésével haladhatunk az önfelismerés útján)



1. nap kin 105 (05.28.)
Egy új energiahullám veszi kezdetét, a hozzá párosult szoláris energia koncentrált hangsúlyt kap, célmeghatározó szereppel rendelkezik.

Mi a célom?



2. nap Kin 106 (05.29.)

A mágneses tónus visszhangja.

Milyen kihívással állok szemben?

3. nap kin 107 (05.30.)

Dinamikus löket. Az egyes tónussal kilőtt cél mozgásba lendül.

Hogyan szolgálhatok a legjobban?

4. nap kin 108 (05.31.)

Ősforma, a megvalósíthatóság lehetősége, az adott SE témának konkrét formát ad.

Milyen formát adjak a szolgálatomnak?


5. nap kin 109 (06.01.)
A vonal megjelenésével, a kombinációk lehetősége megnyílik. A megvalósulási folyamat kezdete, rendező szerep (torony), az összpontosítás helye.

Hogyan erősíthetem fel magam a legjobban?
Az első négy tónus egy fölérendelt egységet alkotnak, amelyben elsődlegesen az adott hullám tartalmi minősége és a tematika van meghatározva. Az EGY-nek nagysága és kiterjedése miatt " forráserő lévén " szüksége van a 3 további "segítőre", a lunáris, az elektromos és az önálló tónusra, amelyek hozzásegítik, hogy a téma teljes egészében beérjen. Mind a három tónus a magnetikus ELSŐ szolgálatában áll.
A következő öt pozíció jelenti a hullám középső egységét. Az öttel megjelenik az operatív műszer, amelyet feltétlen használni kell a "program" lefuttatásához.

6. nap kin 110 (06.02.)

Megjelenik az Kígyó által behozott téma tartalmi minősége, és mozgásba lendül. Hogyan érhetem el az egyensúlyt?

7. nap kin 111 (69.03.)

Energiával feltöltődés, hogy a további tónusok elérjék a céljukat.

Hogyan hangolhatom össze a szolgálatomat másokéval?

8. nap kin 112 (06.04.)

A legerősebb megvalósítási erő, átütőerő, melyen a téma megvalósulhat . Nagy erősségű napok. Feladata, hogy megnyilvánuljon a program. Karmikus egyének számára fájdalmasak ezek a napok.

Hitem szerint élek?

9. nap kin 113 (06.05.)

Kiteljesedés száma, végrehajtja a programot, kapcsolódás a forrásprogrammal, döntéshozatalban segít, megakadt helyzetek újból sodrásba hozása. (Torony). Hogyan valósíthatom meg a célom?

10. nap kin 114 (06.06.)

Megvalósulás, megvan az eredmény.

Hogyan tökéletesíthetem azt amit csinálok?
Ahullám eléri a TÍZ-es tónussal a manifesztációs pontját. Ami az egyes tónusnál, mint forrásimpulzus elindult, az itt a TÍZ-es állomáson célba ér. Ebből következik, hogy a TÍZ-es pontra eső szoláris erő a hullámtéma céljára különleges utalást tesz.


11. nap kin 115 (06.07.)
Az elért eredmény újra elengedése.

Hogyan engedhetek szabad utat?

12. nap kin 116 (06.08.)

A hullám eléri az érettségét, a tartalom tisztasága kikristályosodik - láthatóvá válik miről is szólt a hullám.

Hogyan szolgálhatom mindazt ami él?

13. nap kin 117 (06.09.)
Az egyes tónussal való kapcsolatfelvétel megkezdődik, mellyel mindig valami új kezdődik. A tizenhármas tónus viszi az adott és végéhez ért ciklus végkifejleti eredményét, új információját az egyes tónushoz, amely ezt egy új témába ágyazva újból útnak indítja. (Torony).

Hogyan szélesíthetem ki örömömet és szeretetemet?


Forrás: Domokos Erzsébet: idozito.wordpress.com , Argülles: Az Idő törvény alapjai


Kapcsolódó bejegyzések:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése